- 16 Ekim 2021
- 15
- -27
- 6
- 26
- Konu Sahibi mahkumyaren
-
Neden cezaevine düştü sevgiliniz?Merhaba arkadaşlar ben imam nikahlı evliyim daha yeni 10 gündür eşim cezaevine düştü resmî nikahımı cezaevinde de yapabileceğimi söylediler ama nasıl yapacağım bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun
Ne kadar acı bir durumMerhaba arkadaşlar ben imam nikahlı evliyim daha yeni 10 gündür eşim cezaevine düştü resmî nikahımı cezaevinde de yapabileceğimi söylediler ama nasıl yapacağım bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun
SiZin kendinize verdiğiniz zararı şu dünya toplansa veremez. İnşallah bir de çocuk yapıp onunda hayatını karartmazsınızMerhaba arkadaşlar ben imam nikahlı evliyim daha yeni 10 gündür eşim cezaevine düştü resmî nikahımı cezaevinde de yapabileceğimi söylediler ama nasıl yapacağım bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun
Sevgilim değil eşimNeden cezaevine düştü sevgiliniz?
Yapılmış demekkiayrıca resmi nikah olmadan imam nikahı yapılmıyor diye biliyorum .
Resmi nikah yoksa evli değilsiniz..Sevgilim değil eşim
Ama nikah yok?Sevgilim değil eşim
Neden cezaevinde olduğunu söylemek zorunda değilim sadece sormak istediğim resmî nikahın nasıl yapıldığı konu buneden cezaevinde ?
bu bir işaret olabilir sizin için.
Soruya neden cevap vermiyorsunuz, ayrıca Google’a yazınca çıkıyor zaten. Fake konulardan midem bulandı artık. Bakınız tık tık kişisel görüş akmak için konu açmak farklı Google’da zaten yazan bilgiyi sormak farklı.Sevgilim değil eşim
Adam zaten cezaevinde, evlenseniz ne olacak, tayin mi isteyeceksiniz? Çıkmasını beklesenize
Arkadaşım ülke toprakları içerisinde resmi olarak evli değilsiniz. Eşiniz değil yani.Sevgilim değil eşim
Cezaevinde ne kadar kalacağı belli mi?Bana telefon açması için görüşlerine gelip gidebilmek için
Hayır sevgilinSevgilim değil eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?