- Konu Sahibi sensizolmaz123
-
Keşke içinizden deseydiniz.boyle bir adam icin ugrasmayin hapishane onun icin en iyi yer ve satiyorsa insaallah gerekli cezayi alir ve kimseyi zehirleyemez devlet boylelerine en agir cezayi versin diyorum
oooo onun başka suçu da vardır
sadece satmaktan bu kadar almaz
ne soku onun kardesinin zehirlediklerin kardesleri anneleri babalari ne yapsin. ben ona diyorum sakin olun ve birakin cezasini ceksin arayip sormak niyeKeşke içinizden deseydiniz.
Şoka girmiş kardeşe söylemenin faydası yok çünkü.
Babam cezaevinde sormak istediğini sorabilirsin. Yalnız hükümlü değil tutuklu yargılanıyorAbim bugün cezaevine girdi ilk defa ne yapmamız gerektigini bilmiyoruz bu konuda bilgisi olan var mi yardim etsin lütfen nerednereden bilgi alabiliriz
İçiyor dediğiniz esrar mı? Yoksa sentetik uyuşturucu mu? Allah yardımcınız olsunSatıcı değil ölümüne içiyor
Birakmaz canim birakmaz.birakacagim der biraktim der.yakinlari olarak inanmak istersiniz inanirsiniz da ama birakmiyorlar.Satıcı değil ölümüne içiyor kendisi bunları onlara satanların allah belasını versin üzerinde çıkmadı arkadaş kurbanı ama çok şükür içerden çıkacak 5 güne mahkemesi var hicbir delil olmadığı için cikar dediler orda ödemediği içinde tedavi görüyor ve bırakacağını söyledi inşallahta bırakır zaten bunu satan kişileri de söyledi hepsi tutuklandı
Satıcı değil ölümüne içiyor kendisi bunları onlara satanların allah belasını versin üzerinde çıkmadı arkadaş kurbanı ama çok şükür içerden çıkacak 5 güne mahkemesi var hicbir delil olmadığı için cikar dediler orda ödemediği içinde tedavi görüyor ve bırakacağını söyledi inşallahta bırakır zaten bunu satan kişileri de söyledi hepsi tutuklandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?