Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hukum giymis yani cezasi onaylanmis mahkumiyet olusmus olmasi ,bosanma sebebi ,o istemesede bosanirsiniz rahat olun ,tehdit mektuplarinida verin delil olarak islensin ,allah yardimciniz olsun,cocugunuzla yeni bir hayast kurmanizi dilerim
Avukatim bu celsede bitebilir dedi annemin evine surekli mektup yolluyor ve bosanmayacagini tehditler savuruyor insan tabi psikolojik olarak çöküyor simdi af cikacak falan gibi biseyler gordum internette daha da korktum birde 20 tane falan farkli dosyasi mevcut nitelikli dolandiricilik gasp darp hirsizlik insan tacirligi bunlae arasinda benim hic karakolun onunden gecmisligim yoktur hakjm goz onunde bulundurur mu acaba
Arkadaslar ne olur yardim edin esimle bosanmak istiyorum cezaevinde 1 yildir beni hep kandirmis yalanlar soylemis 7 yil cezasi var ve ben bosanmak istiyorum ama o bosanmak istemiyor mahkemeye verdim 1 yil oldu daha 1 kez mahkeme goruldu sonraya atti cok korkuyorum cikinca benimle ugrasacak diye bir an once bosanmak istiyorum bu durumda olup bosanan var mi yardimlarinizi bekliyorum
Boşanın. Nasıl oluyor o işler bilmiyorum ama mutlaka boşanmanın bir yolunu bulun. Sonra da mümkünse yaşadığınız şehri, mümkün değilse yaşadığınız muhiti değiştirin. Numaranızı da değiştirin. Onunla ortak tanıdığınız kimseyle görüşmeyin. Sizi bulmasını zorlaştırın.
Benim eşim 12 sene 6 ay aldı 4 yıldır ayrıyım bunu dilekçede beyan etmeme ramen hakim 3. Mahkemeye attı inan sinirden deli oluyorum yüz kızartıcı bir suç birde hükümlü neden boşamaz aklım almıyo...
Benim eşim 12 sene 6 ay aldı 4 yıldır ayrıyım bunu dilekçede beyan etmeme ramen hakim 3. Mahkemeye attı inan sinirden deli oluyorum yüz kızartıcı bir suç birde hükümlü neden boşamaz aklım almıyo...
4 yıldır harakete de geçmemişsiniz hakim olması gerektiği gibi davranıyor. hata üstüne hata yapmışsınız 1.si bu adamla evlenmek 2.si suç işlediği anda anda boşanma girişiminde bulunmamak 3.sü 4 senedir boşanmaya çalışmamak..