Cezaevindeki sevdiinizi Yllarca bekler miydiniz?

ben yaşamadığım şeyler üstüne ahkam kesmeyi pek sevmem.çünkü hayat şartları bazen insana hayatta yapmam dediği şeyleri yaptırıyor.onun için çok sevdiysem suçu da yüz kızartıcı değilse bekleyebilirdim.ama tabi o da tam bir tutkuyla sevecek.yoksa kuru kuruya beklenmez.sonra bir de bakmışın sen kız kurusu olmuşun:))

şöyle söyliim ne suç işlediği mühim değil(derken tecavüz cinayet gibi kötü şeylerse hiç beklemem) kaç yıl yatacağı mühim 1 -2 yıl olursa beklerim fakat 10-15 yıl olursa sanırım beklemem çünkü hayat geçiyor ve yaşamazsan bir daha zamanı geri getiremezsin

çok karmaşık bi durum bekler miyim hakkaten net bi cvp veremiyorum çünkü cezaevine yatması için mühim bi suç işlemesi lazım bu suç ya hırsızlık ya kavga ya adam adam öldürme ya tecavüz vs vs bunlar kolay yutulacak cinsten değil ama o suçu işlemesinin nedenine bakarım neden bunu yapma gereği duydu geçerli ve mantıklı bi sebebi var mıydı diye düşünürüm ama ne kadar mantıklı bi sebep olabilir ki bu suçları işlemesi için? ama kredi kartı yüzünden borç yüzünden yatarsa evt beklerim tabi karşımda ki kişiyi gerçekten sevmem lazım eğer gerçekten seviyorsam bu durumlarla savaşabilcek gücüde bulurum kaç sene olması beni çok fazla düşündürmez.

işlediği suça, neden yaptıgına ( yani benim için girerse beklemem gerek ) ve kac yıl ceza aldıgına baglı

zor çoook zor... kaç yıl yatar niye yatar ona da bağlı elbette ama...
ben 3 gün görmesem çıldırırım.. evleninceye kadar hatta eşimi tanıyıncaya kadar hep demiştim asker yolu falan bekleyemem hali hazırda insan olacak benimki diye öyle de oldu çok şükür.

Valla bana tecavüz ederlerse,sevgiliim de onları öldürüp hapse girmişse beklerim:gitme:
Başka türlü ı-ııhhhh
Napayım sabıka kaydı bulunan sevgiliyi,iş bile bulamaz :delphin:

Benim için suç suçtur, her ne suçtan olursa olsun düzgün olmayan birini ne beklerim nede hayatımı ona endekslerim. Sorunların cezaevine girmeden de çözülebileceğini bilmeyen birini beklemem.
Haaa bunun tek istisnası nefsimüdafa olabilir. Yani adam öldürmeye kalkmış eşim veya sevgilim kendini korumaya çalışırken bir şeyler olmuşsa beklerim ama diğer hallerde beklemem.

tamam gerçek düşüncelerim........

allah kimseleri düşürmesin böylede imtihanlar yaşatmasın........

adamın hangi suçla yattıgına baglı...........
o sucu işlerken haberim olup olmadıgına baglı........
beni ne kadar sevdigine ve benim onu ne kadar sevdigime baglı.......
ama zor çok zorda bir durum.......

bu bekleme işini yapmak için..........çok yürekli ve sabırlı olmak gerekiyor hem kendine hem etrafa.....

o hapiste yatarken ..........belki ben dışarda etrafımla kendimle bir sürü kişiyle savaşmam gerkecek.......
o gücü bulur ...........sevgim agır basarsa beklerim........

dedigim gibi çok zorda olsa........çünkü büyük konuşmakta istemem...... hayat bu insanın başına ne gelcek kimle karşılaşacak hayat o na ne sunucak belli degil...koca koca laflarda etmek istemem.....
ben yaşadım.okadar kötü bir durum ki.içerdekine bişi olmuyor.asıl tutsak olan dışardaki.hele bide akrabalar akbabaysa..........kadın olarak çok zor.hele bide çocuk varsa....3 ay yattı.ama artık tahammülüm kalmadı ve gereksiz lüzumsuz ve önemsiz bir şey için.sonunu,eşini ve çocuklarını düşünmeden.bir 3ay daha kalsaydı ayrılırdım.çünkü çok zor bir durum.allahtan parasal sorunum yoktu.....

Evet çok severseniz bekliyorsunuz.. Benim sevgilim 16 yıldır (2 yıldır sevgilimdir ) cezaevinde daha 15 yılı var (af umudumdur), siyasi bir tutsaktır, bekliyorum, beklemeye de kararlıyım çünkü onsuz bir hayat düşleyemiyorum. Eski bir tanıdığımızdır abi - kardeş ilişkisi içerisinde onu yalnız bırakmamak adına yazışıyorduk ve sonuç buraya geldi.. Yoğun özlem hasret olmasa beklemek güzel, bekliyorsunuz değdiğini düşünüyorsanız.. Elbette tereddütleriniz oluyor, çıktığında terkedilme veya umduğunuz gibi olmama olasılığını da düşünüyorsunuz elbetteki fakat onunla yasayabileceginiz bir hayatı düşlerken özlemle savaş veriyorsanız beklersiniz inanın ama ne kadar doğrudur ne kadar yalnıştır tartışılır.. Tüm çevremle savaş veriyorum yoğun özlemim ve hasretimin yanında, bundandırki soyutladım kendimi herkesten, ailemden onu bekleyebilmek için..

Son düzenleme:
Hangi suçtan olduğuna bağlı...aslında suçlu olması bile yeter de ayrılmaya yine de olur ya iftiradır vs o zaman beklerim ölünceye dek beklerim

bir arkadaşımın sevgilisi kıza askıntı olan oğlanı bıçaklıyor ve oğlan şikayetçi olunca enişt
bir filmden aklıma geldi klasik mevzular işte adam cezaevine giriyor,sevgilisi bir süre sonra terkediyor.cezaevine Allah kimseyi düşürmesin:Saruboceq:ama bunu yaşayanlarda var.siz olsaydınız beraber olduğunuz kişiyi yıllarca beklermiydiniz ve bunu yaşayanlar varmı?sadece gerçek düşüncelerinizi yazın olurmu:nazar:
bir arkadaşımın sevgilisi kıza askıntı olan oğlanı bıçaklıyor ve oğlan şikayetçi olunca enişte bey içeri giriyor kız ilk zamanlar bekliyordu dha sonra 1 sene kadr görüşmedik kızla geçen gördüm evlenmiş ama başkasıyla. hep bekleyeceğim falan diyordu aileler bliyordu sözlü gibilerdi ama kısmet işte

bir arkadaşımın sevgilisi kıza askıntı olan oğlanı bıçaklıyor ve oğlan şikayetçi olunca enişt

bir arkadaşımın sevgilisi kıza askıntı olan oğlanı bıçaklıyor ve oğlan şikayetçi olunca enişte bey içeri giriyor kız ilk zamanlar bekliyordu dha sonra 1 sene kadr görüşmedik kızla geçen gördüm evlenmiş ama başkasıyla. hep bekleyeceğim falan diyordu aileler bliyordu sözlü gibilerdi ama kısmet işte

Başka bişey vardır.Düşünsenize mesel atıyorum sürekli orda kıskançlık krizleri tutan bi adama dönmüşse herşeyi kısıtlıyorsa elbette bıeakır.

Back
X