- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
Açık görüşe bir yakınınızı ziyaret etmeye gittiniz mi hiç.Nasıl oluyor tam olarak aramalar falan görüş süresi dokunmak falan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?????????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle esıysenız yanınızda nufus cuzdanı ve evlilik cüzdanınızı götürmenız gerekır.Açık görüşe bir yakınınızı ziyaret etmeye gittiniz mi hiç.Nasıl oluyor tam olarak aramalar falan görüş süresi dokunmak falan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?????????????
Açık görüş genelde ayda 1 olur. Onda da bir cafede oturur gibi oturabiliyorsunuz:) yakınınız yanında yiyecek İçecek bile getirebilir.
Haftanin 1 gunu telefon hakki oluyor. O da muhtemelen görüş olduğu gün oluyor. Süresini tam hatırlamıyorum ama 10 dk bir şeydi sanırım.
Ayın diğer 3 haftası kapalı görüş olur. Arada cam vardır. Yine telefon gibi bir seyle gorusuyorsunuz.
Bu arada görüşlere gitme kolayliginiz akrabalık derecesine bağlı. Eğer yakin akrabaysaniz sanırım nüfus kayit örneğiydi cikarttitip nüfus cuzdaninizla girebiliyorsunuz görüşe. Ama arkadaş ya da uzaktan akraba gibi bir şeyse özel izin almak gerekiyor bir yerden diye biliyorum.
Açık görüşün kapalı görüşten farkı eşya götürememek ve engelsiz görüşmek. Para yatırabiliyorsunuz. Genelde 45 dakika sürer. Ama yoğunsa 30 dakikaya kadar düşebilir süre. Aramalar vs. cezaevinden cezaevine değişir. Arkadaşı da savcılıktan izin almaz içerdeki girmesini istediği 3 kişinin ismini dilekçeyle yazar, onlar girebilir. Ama sadece kapalı görüşlere. 1. dereceden akrabalar için geçerli açık görüş.
Baya cafede nasıl oturuyorsan oturuyorsun işte hatta komşu foto bile çekilmişti. dokunabilirsinizde tabii.
Aramalar nasıl oluyor peki gerçekten heryerine bakıyolar mı
peki aramalar nasıl oluyor afedersiniz iç çamaşırına kadar bakalıyor dediler de hakkaten var mı öyle bişey ya kapalı görüşe gittiğimde baktılar ama açık görüşte daha farklı diyorlar utanırım ben ya olur mu öyle şey