- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Hoş geldin
Gündüzleri çalıştığım için maalesef sadece akşamları girebiliyorum
Tedaviye ne zaman başlayacaksın
Bende gündüzleri daha rahat olduğum için genelde gündüzleri buradayım
Maalesef kayınvalidemle yaşıyorum o yüzden pek nettin başına geçemiyorum
ben varim ama henüz bir sonuca ulasamadim :)
histereskopi yapildiktan sonra transfer edilecek ins
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım tedavin hangi aşamada şu an benim 2doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan bu yüzden tüp bebek yaptırıp cgh yaptırmaya karar verdik pozitifi gördüm ama bebeğim gelişmedi umarım senin için herşey çok güzel olur
Bahçeci fulya güvenç beyle denedim canım şu anda kanamam var düşük yapıyorum 2.de hayırlısıyla sağlıklısıyla alırım inş kucağımaAcıbadem maslak tüp bebek merkezinde Bülent tıraş ile tedavi görüyorum 1 kez yumurta toplama işlemi yapıldı ve 2 embriyom donduruldu şimdi tekrar yumurtlama takibi yapılacak . Adet görmeyi bekliyorum siz nerde deneme yapıyorsunuz.
Bahçeci fulya güvenç beyle denedim canım şu anda kanamam var düşük yapıyorum 2.de hayırlısıyla sağlıklısıyla alırım inş kucağıma
Malesef canım 6embriyomu gönderdik 1tanesi sağlıklı geldi onu koyduk o yüzden 2.deneme için biraz para biriktirmemiz lazım acıbadem de cgh ne kadar embriyo başına söyledi mi canım doktorunGeçmiş olsun ...
Amin
Dondurulmuş embriyon var mı?
Malesef canım 6embriyomu gönderdik 1tanesi sağlıklı geldi onu koyduk o yüzden 2.deneme için biraz para biriktirmemiz lazım acıbadem de cgh ne kadar embriyo başına söyledi mi canım doktorun
Yine aynı yerde düşünüyorum canım merkezden de doktorumdan da memnunum bizde 6embriyoya 5.500 verdikAnladım canım
Acıbadem maslak tüp bebek merkezinde CGH embriyo başına 400$ alınıyor.
Peki nerde denemeyi düşünüyorsun
Yine aynı yerde düşünüyorum canım merkezden de doktorumdan da memnunum bizde 6embriyoya 5.500 verdik
İnş canım umarım sende güzel haberler alırsınHayırlısı olsun inşallah bu sefer daha fazla sağlıklı embriyo bulunur .
Arkadaşlar neler yapıyorsunuz bende adet görmeyi bekliyorum .Histeroskopi yapıldıktan sonra bebeğimi alacağım
merak etdim doktorunuz kim
Öylemi benimde doktorumdu ama şimdi ben memoril gitmeyi planlıyorumbana sorduysaniz eger Mustafa Bahceci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?