- 16 Haziran 2011
- 16.551
- 73.353
- 798
Konunuzda oylemi? Buraya yorum yapilsn gorus bildirilsin die konu aciliyor snucta . Neyse ben lafimi ortaya koydum alinanlar alinsn . Iyi gunler ;-)
e tabi duka.. bu ülke de 4-5 bin almak için ölmek gerekiyor.. master yapan, 2 dil bilen adamı asgari ücretle çalıştırmak için kendilerini (hadi kibarını yazayım) parçalıyor işverenler.. gurur duyulacak bir halde ülke, 5 bin alan da ancak canını ortaya koyduğu için alabiliyor.. kıyaslanacak tek ülke Afganistan ama biz hala ABD ile yarıştığımızı düşünüyoruz kısmetse :) tek kelime ile komik, iki kelime ile çok acınası..
isim ver. burada kim askerr ve polis ölürken sessiz kaldı. öyle itham etmek hoş değil konumda beni ve yazanları..
şehitlerimiz için konular açarken ve açtığım bir konuda hele o antalyalı şehidimizin konusunda gözyaşlarıma hakim olmazken şehit konularına yazarken ve rahmet dilerken ,suçlanmak çok üzüyor insanı. neyse bizi bilen biliyor. en önemlisi Allah biliyor. yeter buda bana..Askere, polise üzülmedin diye seni ya da diğer insanları suçlarken "ee 4-5 bin alırken iyiydi değil mi, asker herhalde ölecek" demek de nasıl bir çelişkidir nasıl bir samimiyetsizliktir ben bilemedim.
Iyi o zmn konununda guzel guzel yaz oky.. baska konumu yok gder bende oraya yazarim . Tum kk da benm de istersen tbe tbe polemike girmek istmiorum .
Polemiğe girmek istemiyorsun ama öyle cümleler kuruyorsun ki, 4bin 5 bin alıyorlar öyle olacak tabi falan. Sırtında taş taşımıyor bu insanlar daha beteri canlarını feda ediyorlar. Hiç kimsenin de o kadar para alıyorlar canlarını feda edecekler tabi demeye hakkı yok.
kaldı ki yoksulluk sınırı 4.500tl.. yani kimse 5 bin lira ile lüx yaşayamaz ha tabi bir enflasyon kriteri olarak sabah akşam pinpon topu yemiyorsa..
Polemiğe girmek istemiyorsun ama öyle cümleler kuruyorsun ki, 4bin 5 bin alıyorlar öyle olacak tabi falan. Sırtında taş taşımıyor bu insanlar daha beteri canlarını feda ediyorlar. Hiç kimsenin de o kadar para alıyorlar canlarını feda edecekler tabi demeye hakkı yok.
Vala ben canlarini feda edicekler demedim. K.bakmayin .
Maaş alırken iyiydi di mi teyzecim ne demek oluyor acaba... Kusura bakma sözlerinden bu anlam çıkıyor..
Vala braz oncede tkrarladim rahatsix oluryorsanz yazdiklarimdan tek tik "gözardı et" i tiklayin .
Vala ben canlarini feda edicekler demedim. K.bakmayin .
Bgun arkdsmn tekiyle knustim . Ve goruslerine onem veririm , knusmamizdan snra bi kacsey daha okudum ve o arkadasimin su sözüne " ben bndan sonra duami degstryrim akp baraj altinda kalir cok istedkleri chp mhp hdp ye kalir koalisyon kursinlar ,ulke 13 yil onceye donsun ......." diye devam Ediyor .
İns akp baraj altinda kalirda ulkenin su halini arariz..
Not: gelen gideni aratirmis
Ayrica teyzecim 4 5 binlara maas gelip rahat hayat surerken bsey yok ama demi , damadin ve oglun nie secti bu mesleği devlete sirtini dayamak emeklilikte rahat etmek icn demi.. devlete sirtimizi dayalikta ,
Neyse acinizi anliyorum, bn!m abimde asker kus olmama ragmem yuregim hopluyor d,bakirdan sehit haberi duydumda ama yapack bsey yok onlar orada gorev yapmazsa biz rahatca yataklarmzda uyuyamayiz.
Madenci olma asker olma polis olma şu olma bu olma nasol zihniyet bu meslekleri seçerken bak ucunda ölüm var ona göre demek lazım artık bir kız maganda kurşunuyla ölmüş bursa da şimdi çıksam gitmeseydi düğüne desem ne kadar yakışık alır
Allah biraz vicdan merhamet versin... Kibirden önünüzü göremiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?