CHA: Cumhurbaşkanı Erdoğan sitem eden şehit kardeşine, 'Ağabeyin de bu mesleği seçmeseydi' dedi

Konunuzda oylemi? Buraya yorum yapilsn gorus bildirilsin die konu aciliyor snucta . Neyse ben lafimi ortaya koydum alinanlar alinsn . Iyi gunler ;-)

Neden kaçak dövüşüyorsunuz ? Kim asker , polis , sivil vatandaş ölümünde üzülmedi ? Yazın biz de bilelim. Görüş bildirilsin diye konu açılıyor ancak sizin şu an yaptığınız görüş bildirmek değil , isterseniz yazdıklarınızı yeniden okuyun.

Evet bana değişik bir bakış açısı kattın ofiscim, birileri 4-5 bin alıyorsa bu ülkede ölecek tabii. Niye çünkü sürünmeli default olarak insan. Sürünmüyorsa bedelini canıyla ödemeli. Dünyanın lider ülkesiyiz, kimseler bizi çekemiyor ama yine de böyleyiz.

isim ver. burada kim askerr ve polis ölürken sessiz kaldı. öyle itham etmek hoş değil konumda beni ve yazanları..

Askere, polise üzülmedin diye seni ya da diğer insanları suçlarken "ee 4-5 bin alırken iyiydi değil mi, asker herhalde ölecek" demek de nasıl bir çelişkidir nasıl bir samimiyetsizliktir ben bilemedim.

Şahsen ben sadece Erdoğan'ın söylediklerine değil, bu konuşmaya inanmadım.
Belkide Chp kadına para vermiştir böyle söylemesi için.
Kılıçdaroğlu'da çok dürüst bir insan değil nasılsa.

Askere, polise üzülmedin diye seni ya da diğer insanları suçlarken "ee 4-5 bin alırken iyiydi değil mi, asker herhalde ölecek" demek de nasıl bir çelişkidir nasıl bir samimiyetsizliktir ben bilemedim.
şehitlerimiz için konular açarken ve açtığım bir konuda hele o antalyalı şehidimizin konusunda gözyaşlarıma hakim olmazken şehit konularına yazarken ve rahmet dilerken ,suçlanmak çok üzüyor insanı. neyse bizi bilen biliyor. en önemlisi Allah biliyor. yeter buda bana..

Iyi o zmn konununda guzel guzel yaz oky.. baska konumu yok gder bende oraya yazarim . Tum kk da benm de istersen tbe tbe polemike girmek istmiorum .

Polemiğe girmek istemiyorsun ama öyle cümleler kuruyorsun ki, 4bin 5 bin alıyorlar öyle olacak tabi falan. Sırtında taş taşımıyor bu insanlar daha beteri canlarını feda ediyorlar. Hiç kimsenin de o kadar para alıyorlar canlarını feda edecekler tabi demeye hakkı yok.

kaldı ki yoksulluk sınırı 4.500tl.. yani kimse 5 bin lira ile lüx yaşayamaz ha tabi bir enflasyon kriteri olarak sabah akşam pinpon topu yemiyorsa..

Ben artık dumur oluyorum ya. Ben şunu anladım ki bazıları şehitlere hiç üzülmüyor. Ohh onlar şehit oldu en güzel mertebe deyip totoyu devirip rahat rahat uyuyor. Gel de böyle vatana feda et kendini. Kimse kurtuluş savaşı Çanakkale demesin, o zamanki insanların yüreğinin zerresi yok hiç birinizde. Böyle rahatlık görmedim ben yaw...

kaldı ki yoksulluk sınırı 4.500tl.. yani kimse 5 bin lira ile lüx yaşayamaz ha tabi bir enflasyon kriteri olarak sabah akşam pinpon topu yemiyorsa..

Çok sinir oldum dumur oldum yaw, ofis 10bin 20bin alsa nolur ki bir canın bedelini karşılar mı? kafalara bak yaw...

Vala ben canlarini feda edicekler demedim. K.bakmayin .

aslında cimcimeye kızmıyorum ne yazık ki ülkedeki mantık bu.. madenciler öldüğünde bile aldıkları maaş gündeme gelmişti.. insanlar hak ettiklerinden az maaş aldıkları halde bunun için canlarını ortaya koymak zorunda hissetmeleri de ne yazık ki bize ilkokulda verilmeye başlanan yanlış gaz dan kaynaklanıyor.. eh sürekli "borçlu" olduğunuz kafanıza kazınırsa ölündüğünde alınan maaş gündeme gelir tabi ne olacak.. bu ülkede insan; 5. hatta 10. sınıf, sıradan bir canlımsı.. bazı gelişmiş ülkelerin 1800'lü yılları gibiyiz, acele etmeyin!!!!..

Vala ben canlarini feda edicekler demedim. K.bakmayin .

Peki bu mesajınızda ne anlatmak istediğinizi bizimle paylaşır mısınız ?

Demek hep böyle olacaz hükümeti eleştirmeyeceğiz hep vatandaş suçlu... Sonra da çıkar ağlar ama büyüklerimiz kimse asker olmuyor madenci olmuyor diye...

Bunlar bizim ayıbımız bari azıcık susalım denmiyor da hep üste çıkma çabası, kafalar da rahat, cennet vadeden papazlardan arsa almışlar cenneti garantilemişler gibi... Sinirlerim bozuldu, ben çıkıp bir hava alayım...

Allah biraz vicdan merhamet versin... Kibirden önünüzü göremiyorsunuz...

Yok hayr kibirli dgilim .. merak etmeyin hepinizden daha cok sizliyordur icim sehitlerimze . Ama brda bas bas bagrmanin bana bir faydasi olmaycak sehitlerimizede onlarin ailelerinede . Evde tv yi kesinlikle actirmiyorum bir anda sehit haberi duyarim die . Ama gecenlerde o yarbayin alimmm alimmm demesi icimde firtinalar kopardi kac saat agladimi tek ben bilirm. Ama buraya gelip tekrar video yu izledimde gordumki yarbayin acisi sadece rolmus. Ya orada video da arkadan kstir kstur gelior sonra "ssssst" dio alim die atio kendini alimmm alimmmm die aglio bir anda kendini atan dirilio burda vatan evladi 32 yaşında . Ezberlenmis sozlerle knusuyor . Ve bunu bilen kmaralarin arkasinda cekmeyin die haykiran kadinlar var ya onlara icim acidi sonra . Cunku onlarda yarbayin yanlış yaptinin farkinda . Bnm gorusum bu ...

ben bi polis eşi olarak, asla ve asla maaşla canı kıyaslayamam ! benim canım toprağa girdikten sonra, para pul mu görür gözüm?
eğer taşlamayacaksanız şunu da söylemek istiyorum.
gün geldi, yerden yere vurmayın, kötülemeyin bu askerler, polisler çok zor şartlar altında çalışıyorlar dediğimizde,
ama olsun devlete sırtını dayamış, bu iş için para alıyor, benim vergimle maaş alıyor diyenler oluyordu.
ozaman bu fikre nasıl karşı çıktıysam, şuanda karşı çıkıyorum.
hiç kimse helal lokma peşinde ölmeyi, alay edilmeyi, aşağılanmayı haketmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…