• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat ve Msn Evlilikleri tehdit ediyor

valla dogru eşimle hep sen oturcan pcye ben oturcam kavgası yapıyoruz.....

bence kanuni zamanına dönelim :dance: bilinen dünyanın yarısı bizim olur istediğimiz yere gideriz hem teknoloji de yok :dance: dostluk arkadaşlık daha gelişmiş olur :dance: hem de en güçlü devlet oluruz :dance:

Chat ,msn evlilikleri bozuyor derken bazıları bunu saka gibi algılıyor, internet yüzünden karıkoca arasında kominikasyon kalmadı biri kalkıyor öteki oturuyor diyorlar dogrumu acaba...süprizzzzz

Bozulur tabii güzel güzel kızlar arkadaşlık sitelerine üye

Eeee ben bayan halimle bakıp da ne kadar güzeller derken

erkekler doğal olarak o yöne kaymaya başlıyor.

En iyisi bilgisayarı hayatımzdan soyutlamak. :oklava:

Bozulur tabii güzel güzel kızlar arkadaşlık sitelerine üye

Eeee ben bayan halimle bakıp da ne kadar güzeller derken

erkekler doğal olarak o yöne kaymaya başlıyor.

En iyisi bilgisayarı hayatımzdan soyutlamak. :oklava:

Soyutlamak olmuyor maalesef heryerde var iste bile basbelası ,eslerin bilinclenmesi gerek artık kurs bile var kac kisi bu kurslardan yararlandı bilmiyorum .

Esinizi kontrol altında tutun msnesinin sifresini ele gecirin vermiyorsa zorla alın...

Chatlasmeyi alıskanlık haline getirmisse mutlaka beraber sohbet ortamı saglayın...

Eve gelipte yemekten sonra ilk isi pc basına oturmaksa sizde hemen yanına oturun sizi yanınızda istemezse zorla oturun dayak yemek pahasınada olsa...sengözlerimebaksanab

Devamlı eski asklardan eski zamanlardan bahs edin sanal dünyanın olmadıgı zamanları hatırlatın ...

Pc basında yalnız kalmak istiyorsa sakın bırakmayın cesitli bahanelerle engelleyin.

Hicbirsey fayda vermiyorsa pcyi camdan atın...

kizlar benim durumumda internetle ilgili ya benim esim eve gece 12 gibi geliyor cunku restoranimiz var haftanin 6gunu acik isi o yuzden gec satte bitiyor eve geliyor ben yorgun argin emzirmek zaten tum gucumu aliyor benim adam oturuyor yanima Allahim iki hastaligi var keske chat olsa biri poker(ama para ile oynanan degil bir kulube uye oluyorsun sana yani kumar oynamaz)digeri araba alim siteleri of saatlerce laptopu aliyor yanimda allahim bak bu araba mi olsa 2.5 dizel sunun kaportasi bunun vitesi 6 aydir bir araba karari veremedi de arabamizi degiscek gecen gece artik unuttu karisi oldugumu YA MORUK NE DIYORSUN CANTLAR CELIK COK HAVALI DEGIL MI demez mi poker oynarkende bak kizim simdi hepsini tokatliycak seyret kocani diyip benide zorla yaninda oturtuyor msn chat adamin isi olmaz tek alakali konusu araba poker zavallicim ya soruyorum neden boyle diye BENIM ICIN ORDA POKER OYNAMAK YADA SENLE ARABA BEGENMEK DUNYA GUZELI KADINLA KONUSMAKTAN DAHA EGLENCELI NE KONUSCAM ELIN KARILARIYLA DEMEZ MI canin cikmasin emi adam bende seni seviyorum :)))

birde msn sifreleri hep aciktir tek tikla otomatik acilimli ay ne saf ya Allah herkeze boyle koca nasip etsin gecen isyerine bir kadin gelmis birde anlatiyor esime demis ki SENI COK BEGENDIM BENIMLE CIK BARA FALAN GIDERIZ DEMIS ASILMIS KOCAMIN LAFINA BAKIN BANA BAK ALLAHIN GUDUBETI ............ KAS GOZ CIZSEM SENDEN GUZEL OLUR UTANMIYORMUSUN EVLI ADAMA ASILMAYA DEMIS insan bukadar mi kaba olur ama iste benim kocam turunun en sonu bir daha kolay gelmez sanirim bu tutumunun altinda su yatiyor babasi parayi bulunca annesini aldatmis baskasini hamile birakip esimin annesinden de dove dove bosatip o kadinla nikah kiymis aradan 15yil gecmis adam pisman olmus geri donmek istemis iste esim bundan cok etkilenmis aldatma konusuna alerjisi var biri asildimi cinnet geciriyor deliriyor adam bulsa agzini burnunu kiricak karsisindakinin buyuk ihtimalle babasini ayartan kadini goruyor o tarz kadinlarda

arkdi.ım aklını çelmek istemem ama yapacak olan adam başka msn adresi alır g-ndüz yapar gene yapar o adresten ruhun bile duymaz.
ben şunu öğrendim herkes kendi çorbasına kendi tuzuna bakıcak kimse bir başkasının ewinin içinde yatagında yaşadıgını bilemez. asla büyük konuşmamak kınamamak lazım olmaz denen herşey gün gelip oluyor..
o yüzden işte
allah şaşırtmasın herkes bu konuda önce kendi nefsine sonrada allaha emanett

tabi insanoglu sasarda beserde derler ama esim aldatma konusunda babasindan cok cekmis babasinin onlari bir kalemde silmesine annesiyle yaptiklarini baska bir kadinla yemesine heleki ondan cocuk yapmasini hazmedememis kaynanam aklini kacirip zor zamanlar gecirmis gorumcem sinir krizleri gecirmis ailenin yuku genc yasta esime yuklenip baba kacmis gitmis hakikaten cok or aci seyler olmus bunlar esimde ve ailesinde derin izler birakmis belkide bakis acisinin tek nedeni bu aldatmanin her turune zaten babasi goz capkinligiyla baslamis ise adam o zamanlar msn olsa kimbilir dahada neler yapardi

bende eşimle msnde tanıştım ama insanın içinde yinede herzaman bi kuşku oluyor bizim evimizde int var ve kaynanam daha ne gerek var kapattırsanıza falan diyor bende dedim ben orda erkeklerle konuşmuyorum benim ailem uzakta ben ailemle sadece int yoluyla görüşebiliyorum tel para mı yeter hem yüzlerini görmeden nasıl özlemim geçer gördüğüm halde daha çok özlüyorum eşim bana güveniyor saatlerce otursam ne yapıyorsun zaten bilgisayarım oturma odasında ben gündüz otururum oda gece idda ya falan bakar işte

Poker oynamakta iyi degil ama hep alıskanlık iste.

para ile oynamiyor zaten hatta bir yere uye arkadaslariyla nette hep birlikte oynuyor 3 aksamda 1 esimin internet aliskanligi 1arabalar 2gazete okuma 3kurtlar vadisi izleme 4poker ben daha cok zaman geciriyorum desek daha dogru bu konuyu ona sordum dun gece bir erkek gozuyle cevap versin diye dedim sence chat msn de baska kadinla konusmak sence erkegin aldatmasini mi gosterir diye kesinlikle insanin esi sevgilisidir baska kadinla konusanin amaci aldatmaktir evli adamin isi olur mu oralarda dedi dedim sen yaparmiydin diyince bekarken aklimin ucuna gelmedi evlenip cocuk sahibi olunca mi yapicam dedi bencede amac ne olursa olsun o sohbetler aldatmaktir:mymeka:

benim de,eşimin de pc yle pek işimiz olmaz.ben kkya girerim bir de ödemeleri yaparız o kadar.eşim zaten kıyamam eve zor uğruyor aylarca denizin dibinde :( pcnin yüzünü görmüyor.msn kullanmıyoruz bile.aman pek de gerek yok tlfn var zaten. :) rabbim kimseyi şaşırtmasın valla.

Bilmediğiniz, tanımadığınız kişi ile (kurumsal yazışmalar haricinde) bir problem çözmeye yönelik de olsa chatleşmeyin.

Karşınızdaki kişi size bir konuda soru sorduğunda sadece sorusuna cevap verin.

Özel olarak sürekli görüştüğünüz kişilerle ilgili eşinize veya yakın aile üyelerine bilgi verip, konuştuğunuz kişilerin tanınmasını sağlayın.

Evlilikle ilgili sorunlarınız varsa sanal âlemdeki tehlikelere karşı daha açıksınız demektir. Evliliğinizi monotonluktan kurtarmaya çalışın.

Sanal âlemdeki tehlikelere karşı hazırlıklı olun ve problemi problemle çözmeye çalışmayın.

Eşiniz ile problemlerinizin sürüncemede kalmasına fırsat vermeyin.

Bazı duygusal ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa, kendinizi meşgul edecek meşguliyetler bulun.

Hayat kolaylıklar ve zorluklarla dolu; hayat arkadaşınızın işini zorlaştırmayın, kolaylaştırın.

bu konuyu eşimel konustuk 15gun önce kadar.. ikimizde şu kanıya vardık ; bir kısı msnde konusacagı vaktını gidipte elalemın kızı veya adamıyla paylaşıyorsa ve buna kadın veya erkekte sahıtse oturup ağlamak yerıne daha çok ilgi alaka gostermeye calısmalı , boş vakıtlerını hep esıyle birlıkte daha çok ilgilenerek harcamaları..
yada msnde konustugu chatte yada gece yatagına yattıgında o kısıyı esıne anlatmıyorsa ozamanda hata vardır yok eger anlatırsa demekkı içi rahattır.. birde gece vicdanı rahat uyuyabılıyorsa devam etsın yaptıgı halta kararını verdık..

not : ben aşkımla nette tanıstım çokta iyi oldu bızım için çokta mutluyuz :asigim: :nazar: zaten siz evlılık oncesı değil evlılık sonrası msnnin tehlikelerınden bahsetmıssınız..
haa aşkımdan önce ne olduysa ben esıme soyledım esımde bana soyledı aramızda asla acaba diye bir soru işaretı yok :)

valla haklısın canım bu ınternet cok yararlı olmasına ragmen yararı kadar zararlı da. Allah a sukur ben esımı baska seylere yonlendırebıldım ınternette pek oturmuyor.

Dikkat edin, evliliğiniz chatırdayabilir!

Bilmediğiniz, tanımadığınız kişi ile (kurumsal yazışmalar haricinde) bir problem çözmeye yönelik de olsa chatleşmeyin.

Karşınızdaki kişi size bir konuda soru sorduğunda sadece sorusuna cevap verin.

Özel olarak sürekli görüştüğünüz kişilerle ilgili eşinize veya yakın aile üyelerine bilgi verip, konuştuğunuz kişilerin tanınmasını sağlayın.

Evlilikle ilgili sorunlarınız varsa sanal âlemdeki tehlikelere karşı daha açıksınız demektir. Evliliğinizi monotonluktan kurtarmaya çalışın.

Sanal âlemdeki tehlikelere karşı hazırlıklı olun ve problemi problemle çözmeye çalışmayın.

Eşiniz ile problemlerinizin sürüncemede kalmasına fırsat vermeyin.

Bazı duygusal ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa, kendinizi meşgul edecek meşguliyetler bulun.

Hayat kolaylıklar ve zorluklarla dolu; hayat arkadaşınızın işini zorlaştırmayın, kolaylaştırın.

Son düzenleme:
Back
X