🌸transfer sonrası embriyo fotosu 🌸

Cadiiii03443

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
754
600
103
Kizlar elinizde transfer sonrası embriyo fotonuz var mı varsa gününü de yazarak paylaşabilirsiniz 🙃🌸

IMG-20220604-WA0001.webp

03.06.2022
Minik fasulyem ❤️

Sürekli aglayasim geliyo öle dedim bak kötü oldum 😭 sizin oldumu ?
Biz daha hücre halindeyiz transferim dün yapıldı. Transfer öncesi embriyoyu gosterio Dr lar. Benim 4. Güne göre çok fazla bölünmüş kendi içinde... Baya iyi geldi Dr larin gözüne de merak ettim elinde transfer zamanı çekilen embriyo fotosu olan var mı diye

Biz daha hücre halindeyiz transferim dün yapıldı. Transfer öncesi embriyoyu gosterio Dr lar. Benim 4. Güne göre çok fazla bölünmüş kendi içinde... Baya iyi geldi Dr larin gözüne de merak ettim elinde transfer zamanı çekilen embriyo fotosu olan var mı diye
Kiz bnde dün transfer oldum direk elime resmi verdiler al bebegin die 5.gun embiriyosu yatiorum simdi cok tuhaf bi duygu hic bole bisey yasamamistim.

Transfer öncesi embriyo nasıl gösterildi🙄 acaba bana da gösterirler mi

Transferde resim çekilip verildiğini ilk defa duyuyorum 🥰 İnşallah güzel haberleri gelir. Bende transferimi bekliyorum.
Bunu gördüm iyi oldu bende foto isticem 😁
Bilmiorum ben verilio saniyorum belki gozlugum yoktu göremedim goruyomusun dediklerinde doktorumda biliyodu gozlugumu hatta nie almadin dedi almazsiniz sandim dedim resmini verirmisiniz dedim bn derken verdiler zaten herkeze yapilio saniyodum 🤔

Bilmiorum ben verilio saniyorum belki gozlugum yoktu göremedim goruyomusun dediklerinde doktorumda biliyodu gozlugumu hatta nie almadin dedi almazsiniz sandim dedim resmini verirmisiniz dedim bn derken verdiler zaten herkeze yapilio saniyodum 🤔
Olabilir canım. Ama bence resmî istemek güzel fikir. Ben onunla uyuyup moral bulurdum bakıp bakıp 🥰☺️

İlk transferimde vermemişlerdi zaten nedense transfer sırasında da bişey hissetmemiştm.. ama 2 transferde transfer sırasında çok duygulandım ve ağladım sonra elimi resmi verdiler ayrı bi duygulandım 😢

Back
X