- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
- #1
Kizlar elinizde transfer sonrası embriyo fotonuz var mı varsa gününü de yazarak paylaşabilirsiniz 



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anoooommm. Teyzesi yer onu....
Sürekli aglayasim geliyo öle dedim bak kötü oldumAnoooommm. Teyzesi yer onu....![]()
Biz daha hücre halindeyiz transferim dün yapıldı. Transfer öncesi embriyoyu gosterio Dr lar. Benim 4. Güne göre çok fazla bölünmüş kendi içinde... Baya iyi geldi Dr larin gözüne de merak ettim elinde transfer zamanı çekilen embriyo fotosu olan var mı diyeSürekli aglayasim geliyo öle dedim bak kötü oldumsizin oldumu ?
Kaç haftalık bu minik
Kiz bnde dün transfer oldum direk elime resmi verdiler al bebegin die 5.gun embiriyosu yatiorum simdi cok tuhaf bi duygu hic bole bisey yasamamistim.Biz daha hücre halindeyiz transferim dün yapıldı. Transfer öncesi embriyoyu gosterio Dr lar. Benim 4. Güne göre çok fazla bölünmüş kendi içinde... Baya iyi geldi Dr larin gözüne de merak ettim elinde transfer zamanı çekilen embriyo fotosu olan var mı diye
Ya şey sizin için sakıncası yoksa özelden atabilirmisinizKiz bnde dün transfer oldum direk elime resmi verdiler al bebegin die 5.gun embiriyosu yatiorum simdi cok tuhaf bi duygu hic bole bisey yasamamistim.
Anlamadim neyi atiyim ?Ya şey sizin için sakıncası yoksa özelden atabilirmisiniz![]()
Transferde resim çekilip verildiğini ilk defa duyuyorum
Transfer öncesi embriyo nasıl gösterildiBiz daha hücre halindeyiz transferim dün yapıldı. Transfer öncesi embriyoyu gosterio Dr lar. Benim 4. Güne göre çok fazla bölünmüş kendi içinde... Baya iyi geldi Dr larin gözüne de merak ettim elinde transfer zamanı çekilen embriyo fotosu olan var mı diye
Bilmiorum ben verilio saniyorum belki gozlugum yoktu göremedim goruyomusun dediklerinde doktorumda biliyodu gozlugumu hatta nie almadin dedi almazsiniz sandim dedim resmini verirmisiniz dedim bn derken verdiler zaten herkeze yapilio saniyodumTransferde resim çekilip verildiğini ilk defa duyuyorumİnşallah güzel haberleri gelir. Bende transferimi bekliyorum.
Bunu gördüm iyi oldu bende foto isticem![]()
Transfer öncesi embriyo nasıl gösterildiacaba bana da gösterirler mi
He transfer sırasında, tamam kuzun şimdi anladımUltrason cihazını transfer bitince sana da çevirip bak burda diyorlar beyaz ince bı çizgi gibi gorunuyir
Olabilir canım. Ama bence resmî istemek güzel fikir. Ben onunla uyuyup moral bulurdum bakıp bakıpBilmiorum ben verilio saniyorum belki gozlugum yoktu göremedim goruyomusun dediklerinde doktorumda biliyodu gozlugumu hatta nie almadin dedi almazsiniz sandim dedim resmini verirmisiniz dedim bn derken verdiler zaten herkeze yapilio saniyodum![]()
İnşallah verirler guzel oluyoOlabilir canım. Ama bence resmî istemek güzel fikir. Ben onunla uyuyup moral bulurdum bakıp bakıp![]()
Transfer sonrası böyle görüntü veriyolarmı hç bilmiyordum
Bn gözlük olmadan göremiyorum belki oyuzden vermişlerdirTransfer sonrası böyle görüntü veriyolarmı hç bilmiyordum
Bileydim bende isterdim