- Konu Sahibi cherryblossom
-
çok güzel odan canım kitap kurdusun kgaliba benim gibi benim fazla yok ama ben genellikle kütüphaneden alıyorumm o yüzden pek yok
Hımmm demek cherry cim odasının resimlerini koymuş ne de iyi etmiş,dekorasyona epeyce meraklı olduğunu tahmin etmiştim birçok arkadaşımıza yardımcı olan güzel fikirlerin nedeniyle.
Ben köşe koltuğunu,tablolarını,biblolarını çok sevdim ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kitapların favorim oldu neler okuduğunda hiç gözümden kaçmadı:)))))))
Hangi bölümde okuyorsun sen cnm?Bir tahminim var ama senden öğrenmeyi yeğlerim.
Kitaplığını ve gardrobunuda boyarsan veya boyattırırsan düper olur canem odan dahada güzel olur.
Başarılar dilerim
Nihayet kitabı olan bir ev(oda) gördüğüm için çok mutluyum.Kitapların isimlerini net göremesem de birkaç tanesinden yola çıkarak güzel kitaplar okuduğunu farkettim.Türkiye'nin "okuyan insanlara" ihtiyacı var.Eminim ki kitapların çoğalarak güzelliğini arttıracak.Duvarına astıklarından bir tanesini de ayrıca beğendiğimi belirmeliyim.hepsi çok güzel gerçi ama...Bir tanesi biraz daha güzel ve anlamlı. Sevgiyle kal..
Canım benim sosyal bilimler üzerine eğitim aldığını mesleğim gereği tahmin etmiştim.Eh azcuk tutmuş :))))))))
Kitap konusuna gelincede sıkı bir okuyucuyum her ne kadar son aylarda çıkan kitapları alıp beğenmediğim için okuyamasamda :)))))))
En sevdiğim koku kitap ve gazetelerdir.
Bu arada benimde 3 yıl boyunca kafayı takıp ,çok yüksek puanlar aldığım halde ucundan kaçırdığım 1.tercihimi okumuşsun 2.tercihimde radyo televizyon okumaktı nasip olmadı.
Tekrar başarılar dilerim umarım evlendiğindede evini görmek nasip olur.Antalya dan Sevgilerimle
dört dörtlük bir odan var canım güle güle kullan
cokk seker bi oda bence huzur dolu bi odaa bayildimmm
derselerinde allh kolaylik versinn canim bende dua edeyim dedimmyerimseniben
çok güzel hoşşş bir odan varrr a.s.
güle güleee kullan
ben o minik minik köşelere bayıldım.afrikalı bende çok severim.odan çok hoş.bi öğrencinin böylesine kendine ait bi odası olması ne güzel.
herşeyin pek bi güzel yerli yerinde.(masa hariç:))))
koltukların çok güzel.
zemuszemus ben beğendim odanı::))
çok huzur dolu bir oda. tam yaşanılası zaman geçirilesi bir yer.
kitap kurdu olduğunda her halinden belli.
odan da hoşça vakit geçirmen dileğiyle paylaşım için teşekkür ederim.
çok güzel tam bir öğrenci odası...kitapların özellikle) benimde dikkatimden kaçmadı ...dağınıkda olsalar dolabıda dağıtsalar kitaplar görmek çok hoş...benimde idealim ilerde kendime ait evimde sadece küçük bi kitap odası oluşturmak hem dağınıklığı önler hemde düzeni sağlarım...
ayrıca winne ve mumların çok şirin...
canım odan çok hoş köse koltuğun çok güzel
kitalığa bişey demicem kaydirigubbakcemile3
matruşkalar hele :lepi:
Ah benim kızım da odasını böyle tertipli tutsa...Sıcacık bir havası var odanın
köşe takımın çok hoş duruyo canım..çok sıcak bi odan var opuyorumnanaktan
canım bence çok sade ve uyumlu bir oda, krem rengini çok severim ve herzaman sade ve dinlendirici bir renktir benim için... GÜZELMİŞ canım odan
tatlım odan çok şeker..alkisalkisalkis.
sen mutluysan odanda en güzel oda senin odandır inan...küba köşen çok iii... detaylarda..
.kocaman ve inanılmaz evler gördüm ama içinde mutluluk yok....tıpkı benim evim gibi...senağlama
bitanem çok teşekkürler öncelikle beğenmene sevindim..
küba köşesinin benim için anlamı çok büyük, çünkü özel birisinden hediye bana onlar:asigim:
ama üzüldüm ben şimdi son cümlene...
her şeyin geçici bir süreç olmasını diliyorum
her evde çalkantılı dönemler yaşanır, biz de yaşadık defalarca ailece..:çok üzgünüm:
umarım aşarsınız, böyle düşünmeye çalış.. lütfen:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?