merhabalar chicco marka anakucağı 13kiloya kadar otokoltuğu olarak kullanılabilen ürünümüzü satıyoruz.2.eldir ama tertemizdir,içi geniş ve ferahdır.düşünen olursa aşağıdaki linkden normal fiyatına bakabilir.75tl fiyatı evde yer sıkıntısı olduğundan satıyoruz.
çokmu merak ettiniz ben bunu yakın bir akrabama arabasıyla birlikde 750tlye aldım,çocuk içinde hiç dumadı ve ben aldım çocuğum olunca arabamda kullandım sadece 3ay,bizim kendi arabamız ve parçalarıda var yakında onlarıda koyucam.merakınızı giderdiysemm ne mutlu bana:))
ay vallahi çok güzel ben chicco nun yürütecini 150 tl ye almıştım kuzenime acayip sağlam o dandik yürüteçlere bin basar wallahi.. kalite kendini çok belli ediyor..
ya ben özelden mesaj atamıyorum, koltuğun sendeki fotoğraflarını yüklemen acaba mümkün mü canım,almayı düşünüyorum da. bi de anlaşırsak sana nasıl ulaşabilirim
merhaba,
ana kucagini sattiniz mi acaba ? satmadiysaniz ben almak istiyorum. mesaj sayimdan dolayi ozel mesaj gonderemiyorum. siz bana yollarsaniz iletisim bilgilerinizi temasa gecerim.