Merhaba arkadaşlar, chicco, mustela, dalin, sebamed vb. hepsi dermokozmetik bunların hiçbiri doğal değil içeriğnde bir ton kimyasal var. Evet biz bu ürünlerle büyüdük ama o zaman alternatifler yoktu. Şimdi ise durum çok farklı çok iyi çok kaliteli zararsız aksine bebişlerimizin cildine faydalı olan doğal bakım ürünleri mevcut. Lütfen her satıcının söylediğine inanmayın, bana doğal ürün, zararlı kimyasal içermez dedikleri anda benim ilk sorduğum ürünün sertifikasıdır.
Sizde ürünün doğal ve organik içerikli olduğunu ispatlayan sertifikayı sorun ve böylelikle kafanızda ürün hakkında soru işareti kalmaz ve boş yere para harcamazsınız.
Şunuda ekleyeyim sertifikaya sahip olan doğal ve organik ürünlerin üzerinde muhakkak sertifika amblemi bulunmaktadır.
çok güzel yazmışsın doğrusun ama merak ettim sen hangi marka kullanıyosun?
Ben Avalon adında bir Alman markasını kullanıyorum. Piyasada birkaç tane daha doğal ve organik içerikli ürün var fakat amerikan ürünü olduğundan onlara çok güvenmiyorum.
Herkese de Avalonu tavsiye ediyorum ve çok memnunum. Almanyadaki akrabalarımız hamileliğim sırasında özellikle kullanmam için göndermişlerdi.Daha sonra türkiyede de satışa sunulduğunu öğrendim hatta yanlış hatırlamıyorsam burdaki bir kullanıcıdan öğrendim türkiyeye geldiğini bu arada fiyatlarıda oldukça makul.
Şunu da söylemek gerekirse ilk başta değişik gelmişti ve bende herkes gibi tereddütlü yaklaşmıştım. Ama okuyup öğrendikçe ve bu tarz ürünleri kullandıkça anladımki çok geç kalmışım. Artık daha bilinçli bir şekilde yaklaşıyorum, ürün alırken sorguluyorum ve gerçekten organik içerikli olmasına çok dikkat ediyorum.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?