Merhaba hanımlar burada bişey satmak banada kısmet oldu uzun yıllardır bu siteyi çok severek takip ediyorum özellikle hamileligimde bilmediğim biseyde direk baktıgım siteydi:)
Hiç kullanılmamış Chicco I move portbebe var allah var yukarıda 1 defa bile bebeğimi yatırmadım içine araç koltuğu bebek arabası portbebe puset herşey olıyo yani fiyatta anlasırız fakat İstanbuldan olursa çok sevinirim bebeğimi brakıcak kimsem yok çünkü kargoya gitmek için evimden alabilecek bir alıcı arıyorum inşallah hayırlısı olur fiyatta yardımcı olurum :)
Hiç kullanılmamış Chicco I move portbebe var allah var yukarıda 1 defa bile bebeğimi yatırmadım içine araç koltuğu bebek arabası portbebe puset herşey olıyo yani fiyatta anlasırız fakat İstanbuldan olursa çok sevinirim bebeğimi brakıcak kimsem yok çünkü kargoya gitmek için evimden alabilecek bir alıcı arıyorum inşallah hayırlısı olur fiyatta yardımcı olurum :)
- Sistem,bebeklerin araba içerisinde güvenli ve konforlu şekilde seyahat edebilmesi için Trio Kit'le birlikte gelmektedir
- Tente,çift kat file kumaşla kaplanmıştır ve geniş açıklığıyla yazın bebeklere havadar bir ortam sunar
- Ayrıca,basit bir mıknatıs sistemi sayesinde iki farklı pozisyonda katlanabilir
- Kenar havalandırma delikleri,iç kısımda ayarlanabilir sırt dayama bölümü ve her mevsimde kullanıma uygun nefes alabilir file kumaştan üretilen kılıf,ürünün diğer özelliklerini oluşturmaktadır
- Geniş ve rahat
- Bebeğinizin mutluluğu için yumuşak ve konforlu.
- Gövde kullanışlı kit car sayesinde araç kullanımı için onaylanmıştır.
- Çocuk ona ilk aylarda en doğal olan uzanmış halde araçta güvenli bir şekilde seyahat edebilir.
- Gövde tabanına sabitli olan Bel kemeri, maksimum güvenliği sağlar.
- Her türlü ayrıntı ve konfor düşünülmüş
- Sıra dışı tasarım ve özellikler
- Şık işleme ve yumuşak kumaşlar