Sevgili anneler ve anne adayları. bebeğim için şampuan, pişik kremi, vücut losyonu vb. bakım ürünleri almak istiyorum. Fakat kararsız kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var. Memnun kaldıklarınız ve kalmadıklarınız nelerdi. Aslında johnsons baby düşünmüştüm ilk başta ama daha güvenilir diye bu iki ürün olabilir dedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Sevgili anneler ve anne adayları. bebeğim için şampuan, pişik kremi, vücut losyonu vb. bakım ürünleri almak istiyorum. Fakat kararsız kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var. Memnun kaldıklarınız ve kalmadıklarınız nelerdi. Aslında johnsons baby düşünmüştüm ilk başta ama daha güvenilir diye bu iki ürün olabilir dedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben nivea atta çantası aldım şimdilik onları kullanacağım. Ama kızlar doktorlar aslında ilk bir kaç ay içinde kimyasallar bulunduğu için herhangi bir şampuan veya losyon kullanılmasını önermiyor haberiniz olsun. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten bebişlerimizin ne gibi bir pisliği var ki gereksin bunlar. Tertemizler misss gibide kokuları var. Kendi doğan bebek kokularını kaçırmıyalım.
Ben nivea atta çantası aldım şimdilik onları kullanacağım. Ama kızlar doktorlar aslında ilk bir kaç ay içinde kimyasallar bulunduğu için herhangi bir şampuan veya losyon kullanılmasını önermiyor haberiniz olsun. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Zaten bebişlerimizin ne gibi bir pisliği var ki gereksin bunlar. Tertemizler misss gibide kokuları var. Kendi doğan bebek kokularını kaçırmıyalım.
en sonunda mustelada karar kıldım ve aldım. kaliteli bir şey olsun istedim sonuçta yüzüne gözüne gelicek diye. ilk aylar bunu kullanırım daha sonra duruma göre bunla devam eder ya da diğer bebek şampuanlarına geçerim. pişik kremi içinse sebamedi almayı düşünüyorum.
ben de kendı gıttıgım dermatologa sordum, alerjık bunyelı bı anneyım doktor ph degerı 5.5 olan urunlerı ozellıkle de sebamed ı tavsıye ettı oyuzden onun setını aldım ama bubchen organık bı markaymıs ph ını bılmıyorum ama uyuyorsa o da dusunulebılır
bubchen organik içerikli tavsiye ediliyor, sebamed de dermatologların da önerdiği bir marka, ben sebamedin setini aldım ilk aylarda krem falan sürmem heralde, bi tek yıkarken şampuan kullanırım, ilk aylar için doğal zeytinyağı kullanabilirsiniz diyorlar nemlendirmek için vücudunu, kullanan arkadaşlarım da oldu memnun kaldılar ama ben bebğimin zeytin gibi kokmasını istemiyorum
Bebek setleri için benim sana tavsiyen dalin yada nivea.. Chicco nun sadece temassız ateş ölçerini aldım ama marka hakkında sana şunu söyleyebilirim isine para ödüyosun... Benim sıvı bebek deterjanımve bakım setlerim dalin ve memnunum :)
sebamed iyi marka bizde kullanıyorduk,birde dalin sabun ve pişik kremi(pudra içiriyor,çok yoğun bir krem),ben hala ikisini de evde bulunduruyorum,yazın vazgeçilmez