• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
bir de kusması devam ediyor mu çocukların?
Oğlum da hafif bi geniz akıntısı var onu atıyo kusuyo gibi şimdi ama ne zamana kadar normal acaba kusma

avokdoya sadece zeytinyağı ekledim sevdi
Labneyi tek verdim
Yumurta sarısı omleti yedi bir de.
İşe başladığım için kahvaltılar ananeseydi bugün ben de ✌🏻

Eklentiler

• IMG_7100.webp
    IMG_7100.webp
    46 KB · Görüntüleme: 52
avokdoya sadece zeytinyağı ekledim sevdi
Labneyi tek verdim
Yumurta sarısı omleti yedi bir de.
İşe başladığım için kahvaltılar ananeseydi bugün ben de ✌🏻
Harika. Ben yumurta sarısı ile havuçlu patatesli omlet yaptım. Yumurta tadı geldikçe biraz yüzünü ekşitse de yedi ama çok şükür. Yumurta ve peynire alışmakta zorlanıyor 😅

Harika. Ben yumurta sarısı ile havuçlu patatesli omlet yaptım. Yumurta tadı geldikçe biraz yüzünü ekşitse de yedi ama çok şükür. Yumurta ve peynire alışmakta zorlanıyor 😅
alışacaktır tuzsuz lezzetsiz olan şeyler var haklılar 🙈 yumurta da başı çekiyo. tarhana sevdiremedik bizde içine ne koyduksa. bir gün kendimize normal yapınca deneyeceğim severse artık bir yaştan sonra tuza başlayınca yer onu da🤷🏻‍♀️

farklı denediğiniz bir şey varsa sevdiği, ekleyip deneyin. omlet olarak denemediyseniz öyle deneyin, kapya biberle yapmıştım omlet sevmişti oğlum.
Deniyorum en başta denemde tek vermiştim o zaman yemişti şaşırmıştım hatta.Sonraları yemedi karıştırsam da yemiyor.Omlet tarzı cıvık pütürlüde olsa öğürüyor daja tam alışamadı oysa hiç püre tarzı vermedim hep az pütürlü bırakmıştım.Çok sıkmadan birgün verip bir gün vermmeeye çalışıyorum biraz daha büyüse pankek şeklinde sunarım
Kapya biberli deneyeyim bi yine de

kızlar avokadoyu direk ezip verdinizz mi bir şey karıştırmadan?
Biz her gün degişik şekilde yiyoruz ama favorileri öğle yemeği niyetine şeftali muz avokado ve yoğurt
Sabah kahvaltıda yiyeceklerde yumurta peynir altı suyu labne ve avokado ara öğün olacaksa tek meyve ve avokado ben zeytinyağı koymuyorum kendisi başlı başına yağ zaten

Biz her gün degişik şekilde yiyoruz ama favorileri öğle yemeği niyetine şeftali muz avokado ve yoğurt
Sabah kahvaltıda yiyeceklerde yumurta peynir altı suyu labne ve avokado ara öğün olacaksa tek meyve ve avokado ben zeytinyağı koymuyorum kendisi başlı başına yağ zaten
ben biraz tat versin diye ekledim aslında ama gerek de yokmuş sevdi gibi yedi güzel

kızlar 10 gün olacak neredeyse bende ve oğlumda geniz akıntısı var ama başka hiçbr şey yok. hapşırıyoruz akıntı var hasta gib değiliz ama halsizlik falan yok. alerji gibi duruyor valla ben zaten kediden mahvoldum da çocuğun da mı alerjisi var acaba

kızlar 10 gün olacak neredeyse bende ve oğlumda geniz akıntısı var ama başka hiçbr şey yok. hapşırıyoruz akıntı var hasta gib değiliz ama halsizlik falan yok. alerji gibi duruyor valla ben zaten kediden mahvoldum da çocuğun da mı alerjisi var acaba
Ben bu durumlarda sarımsak kürü yapıyorum. Kendimden sütten bebeğe geçiyor diye. Tadı kötü ama şifa niyetine yiyorum. Sarımsak doğrayıp üstüne bal ve limon sıkıyorum. İnstagraöda gördüm hastalanmayan bebek diye bir sayfa var aslında haftada bir yapmak lazım ama unutuyorum

Ben bu durumlarda sarımsak kürü yapıyorum. Kendimden sütten bebeğe geçiyor diye. Tadı kötü ama şifa niyetine yiyorum. Sarımsak doğrayıp üstüne bal ve limon sıkıyorum. İnstagraöda gördüm hastalanmayan bebek diye bir sayfa var aslında haftada bir yapmak lazım ama unutuyorum
emmiyor ki :( ben kendime alerji hapı vs bi şekilde bakıyorum da çocuğa elimden bişey gelmiyo.

Kızlar benim bebeğim 2-3 gün iştahlı bir şekilde yedi sonrasında dişi çıktı o günden beri ağzını zor açıyor bir şey verdiğimde yemek istemiyor:((( 6.5 ay bitti. Ek gıda reddi olmasından korkuyorum :(

Eki Görüntüle 3634656
Fırında Mücver yaptım 😀
Az da olsa yedi. Gündüz çok az uyuduğu için akşam yemeğinde keyifsizdi. Ama yine de red etmedi. 🥰
Bu mücveri eline mi verdiniz yoksa kendiniz ufalayarak mı?Nasıl yedi acaba bende başlamak istiyorum bu tarz tariflere ama bizim ki pütürlüye bile öğürüyor aynı zmamanda elle yemeye çok hevesli belkide versem böyle daha çok hoşuna gidr korkumu yenersem tabi 🤓

Back
X