Doğuma Hazırlık chicco nun çantalı kozmetik setini alan var mı? siz ne marka aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
bebek şampuan bebe yağı vs. kozmetikleri alan arkadaşlar. chicco nun çantalı setini alan var mı? chicco nun bebek kozmetikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? ben sebamed almayı düşünüyordum duyduğum en iyisi o şu ana kadar ama tam bir set 150 tl e yakın tutuyor ve yanında bir çanta almaya kalkarsanız da en az 100 tl de o. paradan kaçmak değil elbette bebeğim için en iyisi olsun istiyorum ama biri 50 tl diğeri neredeyse 250 tl tutunca insan düşünmeden edemiyor.

sana kesinlikle katılıyorum!ben de sebamed in iyi olduğunu duydum.olmazsa başlangıç olarak chicco alıp sonrasında bittikçe sebamed e geçerim diye düşünüyorum.

ablam almıştı
hiç beğenmedi chiccoyu
o nedenle hiç de kullanmadı
ürünler hala duruyor öylece
mustela kullanıyor ablam
bence çantayı ayrı alım
kozmetik olarak da bütçenize göre mustela veya sebamed kullanabilirsiniz

sana kesinlikle katılıyorum!ben de sebamed in iyi olduğunu duydum.olmazsa başlangıç olarak chicco alıp sonrasında bittikçe sebamed e geçerim diye düşünüyorum.
ben de öyle düşünmüştüm başta ama chicco içime sinmedi ...
ablam almıştı
hiç beğenmedi chiccoyu
o nedenle hiç de kullanmadı
ürünler hala duruyor öylece
mustela kullanıyor ablam
bence çantayı ayrı alım
kozmetik olarak da bütçenize göre mustela veya sebamed kullanabilirsiniz

teşekkürler cevaplarınız için.
utopya06 ablanız çantaya tahminen ne kadar bütçe ayırmıştı biliyor musunuz? ben çok pahalı çantalara mı bakıyorum yoksa piyasa mı böyle anlayamadım. 100 tl altında yok kesinlikle de 150 tlortalama gördüklerimin fiyatı.

şu an ben de hamileyim
limangoda şu an kampanya var
tiwicity markası
çanta fiyatları en fazla 43 tl ve modeller çok güzel
oraya bakarsanız aradığınız modeli mutlaka bulursunuz diye düşünüyorum
kampanyada bugün son gün bilginiz olsun
ben de hepsiburadadan aldım kendime 53 tl fiyatı
ilgilenirseniz özelden linkini gönderebilirim
çantanın resmini ekleyim
$oyunchnny101-ki.webp
tek renk kırmızı görünen kısımları da çiçekliymiş
sapı da kırmızı değil çiçeklerin dışında kalan renk
o da pembe gibi birenk bilginiz olsun

aslında tiwicity ye google da baktım. ereyon da uygun fiyatlı geldi. şık ve kullanışlı görünüyor ama bir çekincem var. o da bu modellerin sapları. kendinden değil örgü gibi olan malzemeden ya, chicco nun çantasındaki gibi. taşırken omzumu acıtabileceğini düşündüm uzun sapın da. kısa sap zaten keser sanırım. diğer yandan sapın kendinden olmasının maliyeti 100-150 tl fark eder mi? asla. ama malesef satılan ürünler böyle. biraz daha araştırıcam. ama çok teşekkürler.

Ben Chicco'nun setini aldım hepsiburada.com'dan. Önceki gün sipariş verdim, dün geldi. Bebek kozmetiği alacağım zaman Chicco ürünleri iyi gelmezse Sebamed'e döneceğim. Sonuçta sadece birer kutu ürün bulunuyor.Ama çantası kullanışlı ve büyük. Umarım bebişim çok hassas olmaz :)

Ben Chicco'nun setini almıştım. Çantası kullanışlı ve şık. Bebek yağını, alerji yaptığı için; pudrasını ve sabununu da ihtiyaç duymadığım için kullanamadım. Şampuanı ve pişik kremi gayet güzel, onlara devam ediyoruz. Kozmetik ürünleri set olarak almanıza bence gerek yok. Bebeğinizin cildi çok kurursa zeytinyağı kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem sırf çantası için takım almayın, ihtiyaç duyduğunuz ürünleri beğendiniz bir markadan seçin; benim kullandıklarım şampuan ve pişik kremi oldu, diğerleri için masraf yapmanıza bence gerek yok. Çanta olarak da eğer klasik giyinmiyorsanız; bir sırt çantası bile tercih edebilirsiniz. Çok detaylarda boğulmayın derim, sevgiler.

Ben Chicco'nun setini aldım hepsiburada.com'dan. Önceki gün sipariş verdim, dün geldi. Bebek kozmetiği alacağım zaman Chicco ürünleri iyi gelmezse Sebamed'e döneceğim. Sonuçta sadece birer kutu ürün bulunuyor.Ama çantası kullanışlı ve büyük. Umarım bebişim çok hassas olmaz :)

senin az da kalmış canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıkla. bebeğin iyi günlerde kullansın.

ben mustela aldım şampuan,duş jeli ve pişik önleyici kremi
sebamedden de yedeklerini aldım fiyatı yarı yarıya olduğu için
chicco neticede kozmetik markası değil
bence bebek cildi için işi uzmanına bırakmak lazım
ama tercih kendinizin tabi ki

Ben Chicco'nun setini almıştım. Çantası kullanışlı ve şık. Bebek yağını, alerji yaptığı için; pudrasını ve sabununu da ihtiyaç duymadığım için kullanamadım. Şampuanı ve pişik kremi gayet güzel, onlara devam ediyoruz. Kozmetik ürünleri set olarak almanıza bence gerek yok. Bebeğinizin cildi çok kurursa zeytinyağı kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem sırf çantası için takım almayın, ihtiyaç duyduğunuz ürünleri beğendiniz bir markadan seçin; benim kullandıklarım şampuan ve pişik kremi oldu, diğerleri için masraf yapmanıza bence gerek yok. Çanta olarak da eğer klasik giyinmiyorsanız; bir sırt çantası bile tercih edebilirsiniz. Çok detaylarda boğulmayın derim, sevgiler.

çok teşekkürler oldukça mantıklı. şimdiden 50 faktörlü güneş koruyucu almaya gerek yok sanırım. şampuan bebe yağı ve pişik kremi ilk etapta yetebilir. sırt çantası daha rahat taşınır kesinlikle. üzerinde bebek çantasıdır yazması gerekmiyor sonuçta çok doğru.

bebekler için olan bitkisel ve doğal bübchen çantalı set var arkadaşlar ben kızıma ondan aldım
çantalı seti 90 tl
ama imkanı olanlar için eminönünde havuzlu handa nakit 65 tl ye de bulabilirsiniz

bebekler için olan bitkisel ve doğal bübchen çantalı set var arkadaşlar ben kızıma ondan aldım
çantalı seti 90 tl
ama imkanı olanlar için eminönünde havuzlu handa nakit 65 tl ye de bulabilirsiniz

civilde indirime grmiş bubchen setiçantalı 42 tl haberiniz olsun almak isteyenler.

bende chicconun setini aldım kullandıkça artık bebeğimiz için ne doğru anlayacağız sonuçta her bebeğin cildi farklı cildi neyi kaldırır şimdiden bilemeyiz aldığım seti de evkurdan 90 tl ye aldım resmini ekliyorum

$Chicco-Bakim-Cantasi-Tam-7-Parca-FATURALI__46451074_0.webp

Back
X