birileri için din sadece başörtü ve ezan çünkü,gerisi onları ilgilendirmiyor.(ben başı kapalı bir kadınım bu arada.)Su 17 Aralikta havalarda ucusan tapelere susmuslar, tapelerdeki konusmalarin gercekligi bilirkisi tarafindan onaylanmis hal boyleyken hala "arkandayiz" diye bagirmislar da din elden gitmemis, bir cikmis ezan hoparlorden degil ciplak sesle okunacak demis din elden gitmis.. Hangi din bu? Soyleyin de uzak duralim..
ben orda chpyi ve yandaşlarını kast ettim
dilediğin yerden anlama
adaletli olmak istiyosan
aa ben isim verdim bak sende akpyi anlamışşın deme
artık sıktı o muhabbet çünkü
CHP aday adaylarının ağırlandığı Halk TV'de skandal vaatler sıralandı. CHP İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Şahin Ciner, CHP iktidarında Diyanet'in revize edileceğini ve başkanının da inançlarını gizleyen biri olacağını söyledi. İmam hatiplerin sayısının azaltılacağını ve 28 Şubat döneminde olduğu gibi, sadece ilahiyatlara öğrenci yetiştireceğini kaydeden Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı
http://www.yenisafak.com/gundem/chp-iktidarinda-ezani-susturma-vaadi-2093666
buda hoş değil. ne baskısı. avrupada amerikada çan sesleri var. orada halk çıkıp çan sesi baskı yapıyor demiyorHaber başlığı bilinçli olarak yanıltıcı seçilmiş. Ezanı susturma vaadi değil ki bu. Bakın ne demiş : "
Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı"
bazı arkadaşlarımız elbet ezan çıplak sesle okunsa güzel olur
yalnız atladığınız bişey var islam durduğunuz yerde sayın demiyor
örn :
Medeniyet, dünyadaki bütün milletlerin ortak malıdır.Her toplumun bugünkü medeniyet çizgisinde az olsun çok olsun bir payı vardır.Sadece bu pay Avrupalılara ait değildir.Bu medeniyet paydasında Çin,Mısır, Hint, Roma, v.b. Medeniyetlerin de bir payı vardır.Medeniyet yarışı uzun koşulu bir bayrak yarışına bezer.
Ayrıca toplumsal yaşantının getirdiği ihtiyaçtan kaynaklanan ( Oruç, namaz vakitleri için Astronomi v.b.) sebeplerle söz konusu dönemde bilimsel ilerleme Müslümanlarda görülmüştür. (alıntı)
bu çağda çıplak sesle ezanın duyulacağını düşünenler
bana bunu bi açıklasın
Heee ayneeeeen geçinizzzz bu masalları geçinizzzz .. Yolsuzluk yapanida SSK yı bitirenide halkı fakirlikten inim inim inletenleride biz iyi biliriz geciniz bu masalları... Dine düşman müslümana zalim kim onuda iyi bilirik Elhdülillahh geçinizzz
senın yorumlarını gercekten cok beyenıyorum bazı konularda belkı zamanında tartısmısızdır suan hatıramıyorum ama her konuda objektıfsın tebrık edıyorum senı gercektenayrıca burada benim inancımı bilen bilir. ezan sesi bana hep güzel gelmiştir. ruhani olarak beni etkiler.saçmalamanın anlamı yok.
tamam güzel demiş hoş demiş taki şuna kadar
Ezan’ın uhreviyatının artması için çıplak sesle okunabileceğini, insanların ezan sesi duymak için camlarını açacağını, çıplak sesin duygulara daha çok hitap edeceğini söylemiş.
buna bir çuval inciri barbat ettin deniir.
12 milyon nüfuslu istanbulda çıplak sesle okuusun bakayım. komedi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?