CHP iktidarında ezanı susturma vaadi

Super fikir bayildim. Bu ulkede sadece muslumanlar yok yahudisi hristiyani musevisi ateisti her inanc sekli her yasam felsefesi birlikte yasiyor. Bence de ezanin herkesin duyabilcegi sekilde okunmasi diger goruslere haksizlik.

Keske bunu yapabilcek bir parti iktidara gelse... ama bu forumda bile goruyoruz kendi dinlerinin inanclarinin geregine gore insanlari yargilayanlari. Dolayisiyla boyle bir durum hayal zaten. Cunku chp asla basa gelemeyecek yani...

beni de en cok, islam'i sadece takilan basortunun sekliyle, yapilan makyajla, giyinilen 'jean' le olcup ayarverenler ayar ediyor.
sanane, basortuluymus de deve horgucu yapmis.
sanane, basortuluymus de pur makyaj yapmis.
sanane, basortuluymus ama bira icmis. jean giymis.

sen kadinin makyaj yapmasina, icki icmesine, jean giymesine laf soylemiyorsun da, bunlarin yanina basortu eklemesine kiziyorsun.
cunku digerlerini sende yapiyorsun. sadece basortusunden rahatsiz oluyorsun.
yani, dinen yasak olan herseyi sen de yapiyorsun, ama bunlari yaparken en azindan basortu orten i azarliyorsun, ayar veriyorsun.
o en azindan basortu takti, senin onu hor gormeye azarlamaya ne hakkin var? ? ?
kimse bana, basortuyu dikkat cekmek icin takiyorlar diye gelmesin.

hic bir kadin -nasil baglarsa baglasin- basortulu haliyle, acik oldugu halinden daha alimli olamaz.
ancak belki saci yoksa, ki bu da uzrnde tartismaya degicek bir rakam degildir.

mesele din meselesi degil. Siz birakin herkes istedigi gibi giyinsin, yasasin.

'sen' kelimesini de kimsenin direk sahsina degil, boyle dusunen herkese soyledim.

Şahıslara olan bağlılıkları ve partici zihniyetleri inançlarının önüne geçmiş insanlar var , yazık.
Unutmayın Allah yaptıklarınızı sorgular hangi parti yandaşı olduğunuzu yada başında ,içinde olduğunuzu değil.

Cunku islerine geliyordu. Basortusu serbest ya onlar milletin aaa...sina koysa yeri yani. Cunku bizim tek derdimiz bu ulkede basortusu. Yoksa bilimi yakalamak kendi kendine yeten bir ulke olmak falan bunlar gereksiz ugraslar...basortusu olmadiktan sonra onemi yok yani.

Konu partı konusu değil benim tek bi derdim var Rabbimin emirlerine göre yaşamak ve ölmek gersi beni ilgilendirmez başa kim geçerse geçsin dinimi kısıtlamayacaksa buyursun gelsin.iinsanların başını açması yada kapaması kimseyi ilgilendirmez.eevet doğru malesef örtünmek için örtmeyenler var.Allah en gizli niyetleri bilendir.şuda çok yanlış müslümanın yanlışını görerek dinden soğumak o öyleyse sen en iyisi ol o zaman herkes kendi günahına baksın.tek derdimiz ezanmı demişsiniz evet tek derdimiz ezan .ezan susarsa çok şey değişir zaten istedikleride bu.ben size şu kadarını söyleyim aslında içiniz vicdanınız hiç rahat değil ezan okundukça vicdanınızı susturmak istiyorsunuz ve duymamak daha iyi diyebiliyorsunuz.insan yaratılış itibarıyla fıtraten inanmaya meyillidir.

Benim kulağımı çan sesi daha çok rahatsız ediyor hem alışkın değiliz hem de çok daha yüksek. Ezana alıştığımız için uyanmıyoruz sesine. Yine de çıplak sesle daha güzel olmaz mı?

Valla arkadasim benim evimin hemen carprazinda bir cami var.
Ama evim caddeye bakiyor. Saniyede 3 4 araba geciyor, vizir vizir. O sesler camim kapali bile olsa evimin icinde yankilaniyor. sabaha kadar böyle. Yan odadan gelen sesi duyamiyorum araba ve insan seslerinden, ezan sesini nasil duyabilirim ki??
Sizce bu soylediginiz mantikli mi?
Bir insanin sesi en fazla ne kadar uzakliga gidebilir ki zaten? ??

Basortulu haliyle acik halinden daha alimli olamaz kismina siz inaniyormusunuz dar jeanini giyip kirmizi esarplarini takip topuklu ayakkabilariyla gezen bir kadin basi acik ama spor giyimli bir kadindan nasil daha az dikkat ceker acaba..tabik
i herkes istedigini giyer nasil bir kadin mini giydiginde kimsenin karisma hakki yoksa basini kapatip nasil giyindigide onu ilgilendirir..ama lafa geldimi acik kadinlara ayar vermeye geri durmayanlar ilk once basortulerinin hakkini vererek giyinmeyi ogrenecekler giyinmezlerse onlarada insanlar aynisini yapar..ben cok gordum denize gidip acilan dondugunde basini kapatip onun bunun giyiminin acikligindan dem vuran bunu yapmasinlar iste yoksa bizene vercegi hesap yine Allaha

Seçime daha 3 ay varken böyleyseniz, seçim zamanı sizleri düşünemiyorum bile, en büyük benim partim, hayırrrr benim partim, yakınlarınızı korumazsınız bu kadar

Benim emektar cımbızı bakıma göndereyim Haziran'a kadar şöyle cillop gibi yapsınlar, Kazen'e de söylesem mi acaba bir el ovuşturma smiley'ı koysa benim için, çok ban çıkacak çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…