ben işin parti kısmıyla ilgilenmiyorum ama gece gece sinirlerim hopladı. neden her koşulda madur edilen başörtülüler oluyor? bu kızların suçu ne? bu iğrenç saldırıyı görmemezlikten gelemem. artık kimse beni chpnin özgürlükçü olduğuna inandıramaz.. hayır yani sizin için o kadar çırpınan! ablalara da mı saygınız yok.. cık cık çok ayıp..
ben işin parti kısmıyla ilgilenmiyorum ama gece gece sinirlerim hopladı. neden her koşulda madur edilen başörtülüler oluyor? bu kızların suçu ne? bu iğrenç saldırıyı görmemezlikten gelemem. artık kimse beni chpnin özgürlükçü olduğuna inandıramaz.. hayır yani sizin için o kadar çırpınan! ablalara da mı saygınız yok.. cık cık çok ayıp..
görüntüsü olan olaya inanmıyorum diyen arkadaşlara gülüyorum sadece.
ben partiler üstüyüm. desteklediğim partinin yaptığı yanlışı görmemezlikten gelecek kadar zavallı değilim. Allaha şükür başkalarının yönlendirmeleriyle yanlışlara yanlış demekten korkmuyorum.
benim gözümde, geçen gün ak parti mitinginde saldırıya uğrayan kadın ne ise bu kadınlar da odur. mağdurdur, masumdur. bunu kabul etmeyen zalimdir. bu konuyu da verilecek tepkileri ölçmek için açtım. bu olaya çanak tutmayan, duruşunu gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
başkalarının özgürlük alanına taciz edilmesini zevkle izleyen insanlarının özgürlük dilenmeye hakkı yoktur. biraz empati..
üslubunuza dikkat edin lütfen!
kimse burda zavallı yada aciz değildir!herkes kendi düşüncesini söyler
bizde burda sana yada başka birine değil olayla ilgili konuya yorum yapıyoruz
inanırız yada inanmayız bu da bizi bağlar
Benim aklıma şöyle bir örnek ya da soru geliyor bu yazdıklarınızı okuduğum da , dilerseniz konuşup eğer yanlış anlıyorsam düzeltiriz .
İnanırız ya da inanmayız bizi bağlar !
Bu sözünüzden yola çıkarak konuşuyorum , son günlerde gündemi oldukça meşgul eden olaylar malumunuz , bir kısım inanırken diğer kısım inanmıyor , montaj diyor .O vakitte inanmayanlara , yok artık her şey kör göze parmak daha ne delil arıyorsunuz diye soruluyor değil mi ?
Bana göre bu videoda da her şey kör göze parmak o vakit . Ya ben bu videonun da tamamen bir kurgu olduğunu ve CHP seçmenini karalamak için oluşturulmuş çokça figüranlı bir tiyatro sahnesi olduğuna da ihtimal vermeliyim ve bahsettiğim diğer kişilerde gündemi meşgul eden olayların '' montaj ve bir tiyatro sahnesi '' olduğunu da değerlendirmeli .... Ya da bizim için oluşturulan septik algı üzerinden yürümeye devam etmeli .
Yani bir tarafa ihtimali sıfırlarken diğer tarafa cömertçe ihtimal sunmak bizi doğruya vardırmaz .
O zaman herkes çıkar inanırız ya da inanmayız bizi bağlar der ! Ne de güzel olur aslında , doğrusu da bu da aslında ama hep o müdahale değil mi , nedense ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?