• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp nin ekonomiyle imtihani

Bu ayın maaşımın bordrosu

1z33q87.jpg

Sunu yapmayin sayin hocam.
Kimse sizden maas bordronuzu istemedi meslekte calistiginiz yili soylediginizden sonra.Siz bizim ne demek istedigimizi anlamadiniz.Zaten onu da beklemiyorum cunku sizin icin sizden baskasinin hic bir onemi yok.O yuzden hic yormayin kendinizi..

Kimse sizden maas bordronuzu istemedi meslekte calistiginiz yili soylediginizden sonra.Siz bizim ne demek istedigimizi anlamadiniz.Zaten onu da beklemiyorum cunku sizin icin sizden baskasinin hic bir onemi yok.O yuzden hic yormayin kendinizi..
:KK9::KK9:

bir öğretmen helede devletin öğretmeni normal halktan kat kat fazla empati yapabilir..her kesimden öğrencisi vardır..çocukları gözlemler halkın sıkıntısını hisseder

@cryptic

Yeminle sana "asgari ucretlinin sesi " diye bir program yaptirsak ne guzel olur biliyor musun? Cok ciddiyim.Etrafinda ne olup bittigini gozlemleyen,duyarli insan olmak cok baska.Tebrik ediyorum seni.:KK52:
allah razı olsun..:KK61:her çocuk eşit şartlarda büyüyebilse keşke keşke:KK61:

1z33q87.jpg

Hani o toplamın üzerinde yazan ek ders ücreti var ya, işte yaklaşık o kadar parayla geçinen insanlar var. Evleri yok kira ödüyorlar, audileri de yok altlarında son model. Yazın en fazla köylerine kadar gidiyorlar tatillerde, bazen onu bile yapamıyorlar. Bu bordroyu buraya koymanız değil mesele. Kendinizden utanmalısınız hocaanım...

Hani o toplamın üzerinde yazan ek ders ücreti var ya, işte yaklaşık o kadar parayla geçinen insanlar var. Evleri yok kira ödüyorlar, audileri de yok altlarında son model. Yazın en fazla köylerine kadar gidiyorlar tatillerde, bazen onu bile yapamıyorlar. Bu bordroyu buraya koymanız değil mesele. Kendinizden utanmalısınız hocaanım...
:KK9::KK9::KK9:

1z33q87.jpg

Bu tablo çok vahim.

16 yıldır çalışan ve mesai saatlerinin üstüne ek derslere de giren bir öğretmen 3600 lira kazanıyor. Buna üzülüp, isyan edip hak ettiğinizi isteyeceğinize hakkınızı yiyenlerin propagandasını yapıyorsunuz. Özgürlüğün önündeki en büyük engel köle olmaya alışmış ve bunun farkında olmayan insanlardır diye boşa dememişler.

O ücret tam alınan bir Ekders ücreti onun yarısını dahi almayan kaç arkadaşımız var o yüzden konu gerçekten çok fena oldu

O parayla geçinen kaç aile var ya

O ücret tam alınan bir Ekders ücreti onun yarısını dahi almayan kaç arkadaşımız var o yüzden konu gerçekten çok fena oldu

O parayla geçinen kaç aile var ya
aynen..

aaaa öğretmenlere maaş artışına hiç gerek yokmuş teşekkürler rte mi demeliyiz ne audi ne yurtdışı vay be acaba bu zenginlik nereden geliyor

Öğretmen ya bu insan, eğitimci... Sözün bittiği andayız sanırım. Yazık...
Bu arada benim arkadaşlarım % 25 fazla aldıkları halde yine o Ekdersi almıyorlar bunu da belirtmek isterim.

Yani biz inandık da sonuç ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın mi

Bu arada benim arkadaşlarım % 25 fazla aldıkları halde yine o Ekdersi almıyorlar bunu da belirtmek isterim.

Yani biz inandık da sonuç ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın mi
Aynen öyle. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Benim evime giriyor ya yedi bin küsur lira. Gerisinin ne önemi var. Ülkenin %70'i açlık sınırının altında yaşıyormuş bana ne. Ben bu yaz nereye tatile gideceğimi düşünürüm...

eee 1 ay tabi yurtdışına gider güzelce tatilini yapar reisicumhur sağolsun ulan ne gözü kör millet olduk

kimse kusura bakmasın böle zengin olanlar eski cemaat tayfası sonradan olma akp zihniyeti

Back
X