• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp nin ekonomiyle imtihani

Bunlara cvp vermeyeceğim
Son olarak yayınlanan ekonomi şirketlerinin Türkiye raporu b+ olarak belirledi yani yatırım yapılabilen ülkeler kategorisindeyiz
Sorun ekonomi mi sizce?

Bunlara cvp vermeyeceğim
Son olarak yayınlanan ekonomi şirketlerinin Türkiye raporu b+ olarak belirledi yani yatırım yapılabilen ülkeler kategorisindeyiz
Sorun ekonomi mi sizce?
peki neden enflasyon oranında zam yapılmıyor,asgari ücretli ve emekliye,cidden şu an market pazar elektirik su dudak uçuklatıyor

kzı emek emek biriktirmişler..o vergileri nasıl ödüyoruz bir allah bir halk bilir..insanların sosyal yaşamı kalmadı!

Ya resmen pişkin pişkin tiye alıyolar artık insanları. O para halkın zaten tabii ki halka harcanıcak/dağıtılıcak. Emek emek biriktirmişler. Yuh!!

Ya resmen pişkin pişkin tiye alıyolar artık insanları. O para halkın zaten tabii ki halka harcanıcak/dağıtılıcak. Emek emek biriktirmişler. Yuh!!
inan elektirik su faturası geldiğinde bakıyorum kullandığımın 100 de 40 a yakını fazla..bu kadar vergimi alınır,el insaf kuru baklıyat nedir ya çocukken yemezdik beğenmezdik,et 45 tl olunca millet elini eteğini çekti kuru bakliyata patatese soğana yönlendi bu anlayınca bunlarıda ateş pahası yaptılar ayıp yazık günah bilmiyorlarmı

İnsanlar çok gergin ülkede olan her olumlu şey ekonomiye+ her olumsuzluk -olarak yansıyor ve bizde bunun faturasını ödüyoruz bu hükümet döneminde birçok olumlu durumlar yaşandı insanlar güveniyordu
Şimdi tek adam tek din onlar gibi düşüneni aklama düşünmeyeni ötekileştirme durumu söz konusu beni temsil edemez böyle bir parti

inan elektirik su faturası geldiğinde bakıyorum kullandığımın 100 de 40 a yakını fazla..bu kadar vergimi alınır,el insaf kuru baklıyat nedir ya çocukken yemezdik beğenmezdik,et 45 tl olunca millet elini eteğini çekti kuru bakliyata patatese soğana yönlendi bu anlayınca bunlarıda ateş pahası yaptılar ayıp yazık günah bilmiyorlarmı

Faturalara ödediğimiz vergilere bende çok dikkat ediyorum. Harcadığımızdan çok vergisini ödüyoruz resmen. Birde kaçak kullananlarınkini ödüyoruz.

Ekonomide bilmem kaçıncıymışız yok şu rapor açıklandı ekonomimiz süpermiş falan bunlar boş laflar. Ben paranın alım gücüne bakarım. Gelirimiz değişmezken harcamalar sürekli artıyor. Herşey zamlanıyor. Geçen gün annem marul 5 lira olmuş dedi şok oldum. Geçen sene 1 2 liraya aldığımı biliyorum.

Bizim gelirimiz sabit kalıyor ama kıvırcık 2 katından daha fazla zamlanıyor? Evet süper ekonomi. (Kıvırcık sadece bir örnek birsürü şey sayarım bu şekilde)

birde çıkmış bakan diyorki önümüzdeki dört sene seçim falan yok çok rahat olacağız,bakanları özel uçağı olacak türkiyenin gelişimi için gerekli!nedemek bu sen stadartını yükselteceksin,sen orada kendi standartını yükseltmek içinmi halkın çıkarları içinmi varsın..halka senede 60 tl yi reva görüp,emekli millet vekillerine 750 şer bin zama yaptılar nasıl boğazlarından geçecek acaba..geçer ama öbür tarafa gidip dönen yok nasıl olsa

Faturalara ödediğimiz vergilere bende çok dikkat ediyorum. Harcadığımızdan çok vergisini ödüyoruz resmen. Birde kaçak kullananlarınkini ödüyoruz.

Ekonomide bilmem kaçıncıymışız yok şu rapor açıklandı ekonomimiz süpermiş falan bunlar boş laflar. Ben paranın alım gücüne bakarım. Gelirimiz değişmezken harcamalar sürekli artıyor. Herşey zamlanıyor. Geçen gün annem marul 5 lira olmuş dedi şok oldum. Geçen sene 1 2 liraya aldığımı biliyorum.

Bizim gelirimiz sabit kalıyor ama kıvırcık 2 katından daha fazla zamlanıyor? Evet süper ekonomi. (Kıvırcık sadece bir örnek birsürü şey sayarım bu şekilde)
aynen,eşime akşam gelirken kırmızı mercimek al dedim 3 buçuk liraydı aynı ürün 7 buçuk lira dedi..100 de yüz artmış..ne oldu kırmızı mercimek ispanyadanmı itahal edilmeye başlandı..birde bakan çıkmış extra zam yok asgariye biz enflasyon oranında yaptık diyor ..hangi parti gelirse gelsin partizan değilim bundan kötü olamayız bence..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de maaşlardan kesilen gelir vergisi, damga vergisi gibi vergiler var evlat acısı gibi. Brüt ücret üzerinden alıyorum maaşı, elime geçen ortalama net tutarla brüt tutar arasında 2000 tl'den fazla oynuyor.

Dogru ama neye guldun anlamadm cnm.
o paraları ceplerinden mi verip de biriktirmişler.birikmiş varsa da,olan varlıklarımızı satıp savıp,birilerine peşkeş çekerek,bizlerden misli misli vergiler alarak biriktirdiler.üstelik milletin olan parayı milletten kıskanmak da ayrı bir ironi olsa gerek:KK66:

birde çıkmış bakan diyorki önümüzdeki dört sene seçim falan yok çok rahat olacağız,bakanları özel uçağı olacak türkiyenin gelişimi için gerekli!nedemek bu sen stadartını yükselteceksin,sen orada kendi standartını yükseltmek içinmi halkın çıkarları içinmi varsın..halka senede 60 tl yi reva görüp,emekli millet vekillerine 750 şer bin zama yaptılar nasıl boğazlarından geçecek acaba..geçer ama öbür tarafa gidip dönen yok nasıl olsa

Valla sürekli aynı sebepler sunuluyor önümüze. Yok lider vasfı yokmuş, yok başa gelen herkes yiyor onlarda yiyecekler. En azından şans verilmeli diye düşünüyorum. Bunlarda aynı şekilde olursa başka çözümler aranır.

Liderlikten anlaşılan elini kolunu sallayıp meydanlarda bağıra çağıra konuşmak sanırım. Kılıçdaroğlu geçen çıktı tvye sakin sakin ne sorulursa cevap verdi vaatlerin gerekçelerini de açıkladı. Erdoğanı bu zamana kadar hiç muhalif gazetecilerin karşısında sorularını cevaplarken göremedik. Anca soru soran gazeteciyi aşağılasın küçük görsün. Ah ne karizmatik!

Şahsen kılıçdaroğlunun açıklamaları beni tatmin etti, mantıklı konuştu. O ana kadar kararım net değildi ama netleşti.

Birde bir partiyi tek kişiden ibaret görülmesi durumu var. Chp demek sadece kılıçdaroğlu demek değil. Koskoca bir parti milletvekilleriyle destekçileriyle. Birde böyle düşünün!!

images.webp

Daha geçen hafta büyüme notumuz da düştü. Hiç de öyle iyi notlarımız yok. Sınıfta kaldık:KK70: neyse ben bu dönemde olan iyi bşr şey de göremiyorum öyle. Eğitim ayrı sağlık ayrı bir halde. Yollar desen duble falan ama ankaranın çankayasında yolun ortası çukur vs. Hee bu arada Büyükşehirden çıkıyor izin söyleyim. Ne bileyim iş yapan belli oluyor. Gidin Eskişehir e ohh ne güzel miss. Adam çalışıyo çünkü​

Daha geçen hafta büyüme notumuz da düştü. Hiç de öyle iyi notlarımız yok. Sınıfta kaldık:KK70: neyse ben bu dönemde olan iyi bşr şey de göremiyorum öyle. Eğitim ayrı sağlık ayrı bir halde. Yollar desen duble falan ama ankaranın çankayasında yolun ortası çukur vs. Hee bu arada Büyükşehirden çıkıyor izin söyleyim. Ne bileyim iş yapan belli oluyor. Gidin Eskişehir e ohh ne güzel miss. Adam çalışıyo çünkü​

Notların iyi olmadığını bende biliyorum hepimiz biliyoruz. Birisi yazmış yukarıda alıntılamaya üşendim genel yazdım. Raporlardan falan örnek gösterenlere. Rapora değil hayat kaliteme bakarım.

Tek bildikleri inşaat yapmak yol yapmak zaten o sektörde çöküşte şuanda.

yorumlara baktım da ya biz farklı ülkelerde yaşıyoruz ya da birilerinin hesapsızca harcayabilece:KK43:ği paraları var da olumsuzluklardan,zamlardan etkilenmiyorlar

Ben burada bazılarının cidden bu işten (burada partizanlık yapmaktan) kazanç elde ettiğini düşünmeye başladım. Başka bir neden gelmiyor aklıma.

Açıklama yapıyoruz herkesin bildiği gerçekleri 'bilale anlatır gibi' anlatıyoruz. Gelip yine bence siz akplileri kıskanıyosunuz gelin sizde katılın rahatlayın, bu kadar çok eleştiri gizli hayranlık demektir falan yok yesin ona helal olsunlar falan. :KK57:

Biri gizli bi operasyondan bahsetmiş birde şuan banlı. Basının haberi yok demiş. Senin nerden haberin var evlaefe evlaefe

Nasıl işlerin içindesiniz siz ya :KK57::KK57:

Ben burada bazılarının cidden bu işten (burada partizanlık yapmaktan) kazanç elde ettiğini düşünmeye başladım. Başka bir neden gelmiyor aklıma.

Açıklama yapıyoruz herkesin bildiği gerçekleri 'bilale anlatır gibi' anlatıyoruz. Gelip yine bence siz akplileri kıskanıyosunuz gelin sizde katılın rahatlayın, bu kadar çok eleştiri gizli hayranlık demektir falan yok yesin ona helal olsunlar falan. :KK57:

Biri gizli bi operasyondan bahsetmiş birde şuan banlı. Basının haberi yok demiş. Senin nerden haberin var evlaefe evlaefe

Nasıl işlerin içindesiniz siz ya :KK57::KK57:
o yorumu okuyunca biri geldi aklıma,o da gelip bir şeyler anlatırdı:KK51:

Back
X