• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chp nin ekonomiyle imtihani

Ben burada bazılarının cidden bu işten (burada partizanlık yapmaktan) kazanç elde ettiğini düşünmeye başladım. Başka bir neden gelmiyor aklıma.

Açıklama yapıyoruz herkesin bildiği gerçekleri 'bilale anlatır gibi' anlatıyoruz. Gelip yine bence siz akplileri kıskanıyosunuz gelin sizde katılın rahatlayın, bu kadar çok eleştiri gizli hayranlık demektir falan yok yesin ona helal olsunlar falan. :KK57:

Biri gizli bi operasyondan bahsetmiş birde şuan banlı. Basının haberi yok demiş. Senin nerden haberin var evlaefe evlaefe

Nasıl işlerin içindesiniz siz ya :KK57::KK57:

İşte bu arkadaşlar aktroll kategorisine giriyor Maicim, bu işten kazanç sağlıyorlar. Evlaefe ile Karadenizli bir arkadaş var onları pek sanmıyorum ama şu Gıllıçdaarogliii diyen ile Akp'yi eleştiren herkesi tek tek alıntılayıp gaza getirmeye çalışan bilgisi seviyesi ve üslubu vasatın baya altı bir arkadaş var onların troll olduğuna eminim.

o yorumu okuyunca biri geldi aklıma,o da gelip bir şeyler anlatırdı:KK51:

Ben yeniyim burda. Eski bir üyeyse tanımıyorum.

Bazı yorumlar cidden şoka sokuyor beni. Genelde cevap vermeye değmez diyip geçiyorum ama bazen dayanamayıp yazıyorum.

yorumlara baktım da ya biz farklı ülkelerde yaşıyoruz ya da birilerinin hesapsızca harcayabilece:KK43:ği paraları var da olumsuzluklardan,zamlardan etkilenmiyorlar
aynısını bende dusunuyorum heralde onların pazarları daha ucuz biz zengin pazarlarına bakıyoruz :)) fiyatlar ucmus onlar alıyor 2000 asgari biz alıyoruz 900 :))

İşte bu arkadaşlar aktroll kategorisine giriyor Maicim, bu işten kazanç sağlıyorlar. Evlaefe ile Karadenizli bir arkadaş var onları pek sanmıyorum ama şu Gıllıçdaarogliii diyen ile Akp'yi eleştiren herkesi tek tek alıntılayıp gaza getirmeye çalışan bilgisi seviyesi ve üslubu vasatın baya altı bir arkadaş var onların troll olduğuna eminim.

Trollüğünde bi standartı bi kalitesi olur ya. Konular sapıyor alakasız yerlere geliyor. Mesela bu başlıkta chpnin yapabilecekleri kaynakları nereden bulacağı ülkenin şuanki durumu tartışabilir. Chpnin vaatlerini yerine getiremeyeceğini düşünüyorsan açıklarsın nedenlerini. Yazıyoruz uzun uzun, peki sen neden böyle düşünüyorsun diye soruyoruz. Çünkü seviyorum ben onun yürüyüşüne kurban olam seviyesinde karşıdan gelen cevap.

İlk banımı o tek tek alıntılayanlar yüzünden yemiştim :D Bundan sonra hakaret ederek konuşana cevap dahi vermeyi düşünmüyorum direkt K.İ.B.

Karı koca öğretmeniz yani altı ustu iki memuruz. Hiç borcumuz yok, kredi kartı kullanmayız, istediğimiz kadar harcarız istersek ayda 3000 tl birikim yapabiliriz. Yurt dışında ülkemizin itibarını görünce gözlerimiz yaşarır. Yılda en az bir ay yurt dışında tatil yaparız. Son model sıfır audi araca sahibiz. Sevdiğimiz bir evimizde var. Elektrik, su, telefon ve çocuklar dışında hiç masrafımız da yok. Benzine dolara zam gelmiş hiç strese girmeyiz. Doktorda olsa öğretmende olsa esnafta olsa banka ya da başka bir kurumda olsa işini iyi yapmayan biri için bimer'e bir mail yazarak internetten işlemleri takip ederiz. Bunları hiç abartmıyorum. Bunlara biz son 12 yılda sahip olduk. Teşekkürler RTE.
Ondan önceki yıllar için tek hatırladığım hastanede muayene alıp ilaç alabilmek için sabah babam ilaç sırasına annem muayene sırasına girerdi.
Yurt dışına gitmeyi bırak Almanyadan akrabaların getirdikleri koskocaman yakalı gömlekleri ve mercedeslere hayran hayran bakardık. Şimdi onların geldikleri arabalara ve getirdikleri eşyalara gülüyoruz. Annem askerdeki kardeşimin yemin törenine girememişti. Şimdi başörtüsüyle orduevine gidip yemekte yiyoruz. Düğünede gidebiliyoruz. Askeri hastaneyede gidiyoruz.
Komşunun yatalak yaşlı kadına kimse bakmazdı. Şimdi RTE 750 TL aylık bağlamış. Çocukları o parayı almak için birnirlerini yiyorlar ben bakacağım ben bakacağım diye...
Burda yazılanlarla aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Karı koca öğretmeniz yani altı ustu iki memuruz. Hiç borcumuz yok, kredi kartı kullanmayız, istediğimiz kadar harcarız istersek ayda 3000 tl birikim yapabiliriz. Yurt dışında ülkemizin itibarını görünce gözlerimiz yaşarır. Yılda en az bir ay yurt dışında tatil yaparız. Son model sıfır audi araca sahibiz. Sevdiğimiz bir evimizde var. Elektrik, su, telefon ve çocuklar dışında hiç masrafımız da yok. Benzine dolara zam gelmiş hiç strese girmeyiz. Doktorda olsa öğretmende olsa esnafta olsa banka ya da başka bir kurumda olsa işini iyi yapmayan biri için bimer'e bir mail yazarak internetten işlemleri takip ederiz. Bunları hiç abartmıyorum. Bunlara biz son 12 yılda sahip olduk. Teşekkürler RTE.
Ondan önceki yıllar için tek hatırladığım hastanede muayene alıp ilaç alabilmek için sabah babam ilaç sırasına annem muayene sırasına girerdi.
Yurt dışına gitmeyi bırak Almanyadan akrabaların getirdikleri koskocaman yakalı gömlekleri ve mercedeslere hayran hayran bakardık. Şimdi onların geldikleri arabalara ve getirdikleri eşyalara gülüyoruz. Annem askerdeki kardeşimin yemin törenine girememişti. Şimdi başörtüsüyle orduevine gidip yemekte yiyoruz. Düğünede gidebiliyoruz. Askeri hastaneyede gidiyoruz.
Komşunun yatalak yaşlı kadına kimse bakmazdı. Şimdi RTE 750 TL aylık bağlamış. Çocukları o parayı almak için birnirlerini yiyorlar ben bakacağım ben bakacağım diye...
Burda yazılanlarla aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Burda yazılanlarla aynı ülkede mi yaşıyoruz

Hayır, nerede yaşıyorsunuz?

Kaldı ki öğretmenliğin yanında getirisinin yüksek olduğunu tahmin ettiğim ikinci işinizden kazanıyorsunuzdur siz bu paraları. Trollük karlı meslek. Karı koca mı yapıyorsunuz onu da? :)

İki öğretmen taş çatlasın beş bin kazansın hadi ayda ortalama. Nasıl istese üç bin kazanacak. Bir de nasıl bir ay yurt dışına gidecek. Daha bugün benzine iki tane üst üste zam geldi. Şu an biz yunanistan dan sonra en çok vergi ödeyen ülkeyiz. Doların sürekli artmasının bizim paramız açısından ne anlama geldiğini anlamak için de ekonomist olmaya gerek yok. Nasıl vız gelir sizin de çocuklarınız var. Bir de öğretmensiniz eğitimin halini de mi görmüyorsunuz yapboza döndü. Seneye de hazırlık gelir. Olmadı başka şey olur. Üç altı beş falan olur. Hastane için bişey demiyorum. Üniversite hastanesine gittik tam üç buçuk saat randevu bekledik. Girdik çıktık ultrasonu sekiz ay sonraya verdiler ama gözümüzün önünde ultrason için sıra alırken parayla profesöre gelen kıza on beş tl karşılığı öğleden sonraya verdiler. Evet aynen böyle oldu. Biz de işler böyle demekki deyip profa gittik. Daha dün de gittik mesela muayene ve emar 280 tl verdik. Yine üniversite hastanesi bu. Neyse o parayla bu dediklerinin hiçbiri yapılmaz. Yapıyorsan da çocuktan eğlenceden yemekten kesilir.

şimdi siz chp nin vaat ettiği seçim vaatlerini gerçekleştire biliceğine inanıyormusunuz ?
eğer iktidar olurlarsa çok fazla pişkin olmaları gerekeceğine inanıyorum.
dün dündür bugün bugündür misali

İnanmıyorum valla kim inanıyo ki? Ama el mahkum

Kaldı ki öğretmenliğin yanında getirisinin yüksek olduğunu tahmin ettiğim ikinci işinizden kazanıyorsunuzdur siz bu paraları. Trollük karlı meslek. Karı koca mı yapıyorsunuz onu da? :)

Oğlanın babası zengindir yoksa nerdeeee :)

Sanırım siz gibi düşünmeyenler troll oluyor. Siz ne oluyorsunuz bu arada?
Ben olanı yazdım. Kimseyi allayıp pulladığım yok. Hiç yurt dışına gittiniz mi? Yurt dışında avrupa buna dahil ülkemizdeki bolluk var mı. Dısarıdan bir başkadır ülkem.

Bu arada öğretmenlik dışında da hić bir iş yapmayız ne gerek var ki kazandığımızı bitiremiyoruz ki çalışalım.

Aramızda öğretmen olanlar vardır. Yanlışsa düzeltsinler. 2. dereceye gelmiş olarak ful ücret 800 Tl ve uzman öğretmen maası 2750 yaklaşık 3550 eh birazda sınav parası vb. Aylık 3600 TL eşimin de bu şekilde 7200 tl...

ev kira deģil bireysel kombi ev yalıtımlı yılda 700 tl i geçmez ocak + banyo ve sıcak su + ısınma... sigara yok içki yok
Şükür var bereket var...

Adamlar ellerinde patlamaya hazır bir bomba ile iktidar olacak eğer olsa bile. Haberlerde bile esnafa falan soruyorlar gizli kriz var satışlar durma noktasına geldi vs diyor. Bu işi yapan adamlar diyor işte. Ben nedense lüks harcamalar kısıtlansa tarım üretim eski haline gelse ihracat yapılmasa kendine yeten ülke olsak olabileceğine inanıyorum. Hadi o kadar yapamasın üç yüz lira zam yapsın o da bişey. Bence insanlar deneyip görmeli baktı olmadı yollarlar. Hem şimdiki iktidar da vazgeçilmez olduğunu görür astığım astık tavrını törpüler

Sanırım siz gibi düşünmeyenler troll oluyor. Siz ne oluyorsunuz bu arada?
Ben olanı yazdım. Kimseyi allayıp pulladığım yok. Hiç yurt dışına gittiniz mi? Yurt dışında avrupa buna dahil ülkemizdeki bolluk var mı. Dısarıdan bir başkadır ülkem.

Bu arada öğretmenlik dışında da hić bir iş yapmayız ne gerek var ki kazandığımızı bitiremiyoruz ki çalışalım.

Aramızda öğretmen olanlar vardır. Yanlışsa düzeltsinler. 2. dereceye gelmiş olarak ful ücret 800 Tl ve uzman öğretmen maası 2750 yaklaşık 3550 eh birazda sınav parası vb. Aylık 3600 TL eşimin de bu şekilde 7200 tl...

ev kira deģil bireysel kombi ev yalıtımlı yılda 700 tl i geçmez ocak + banyo ve sıcak su + ısınma... sigara yok içki yok
Şükür var bereket var...

Evi ve audiyi kendiniz mi aldınız?

Oğlanın babası zengindir yoksa nerdeeee :)

Kademe ve derecesi yuksek bir ogretmenin aldigi ham maas 2.600 civarinda.Hadi ikisi de 30 lu yaslarinda olsunlar ve alabilecekleri en yuksek en dersi alsinlar 700 de.Eder sana 6.500 lira.6.500 lirayla sunlari yapabilmislerse benim midemi bulandirir bu para normal degil cunku.
Herneyse konuyu guzel bir vecizeyle kapatayim.
Atmaa ziyaaaaaaaa:KK45:

2 memur ve en az 100 bin lira degerinde son model audi ,her yil yurtdisi tatili..Benim cevremde ben dahil hic bir ogretmenin boyle luksleri yok...Neyse daha yazmayayim aile faciasina sebep olmak istemiyorum...
132.000 tl e aldık. Allah herkese nasip etsin. Onceki arabamız honda civicti 3 yasinda arabamızı sıfırladıgımız için 45 e onu sattık. 50 de bizde birikeni ekledik. 40 ta babamizdan ödünç aldık monunda 6 ay oldu 25 ini verdik....

Kademe ve derecesi yuksek bir ogretmenin aldigi ham maas 2.600 civarinda.Hadi ikisi de 30 lu yaslarinda olsunlar ve alabilecekleri en yuksek en dersi alsinlar 700 de.Eder sana 6.500 lira.6.500 lirayla sunlari yapabilmislerse benim midemi bulandirir bu para normal degil cunku.
Herneyse konuyu guzel bir vecizeyle kapatayim.
Atmaa ziyaaaaaaaa:KK45:

Maaş bordromu eklerim buraya ozaman ne diyebileceksin?

eşim memur, ben özel sektörde 1100 tl alıyorum, düğün kredisi ödüyoruz,evimiz kira, bu ay araba alıyoruz ve temmuzda yunanistana tatile gidiyoruz kısmetse. ben hangi kategorideyim acep :KK53::KK17:

Back
X