- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Yapma kız Allah aşkına insan kızdığı için kaynanasına gitmiyor şunlara gitse nolur katil bunlar yaBen yanlış bulmadım.
Kimsenin öyle bir şey dediği yok zaten ancak bu harekette bu ortamda sizce ne kadar gerekli?bir zamanlar imralıya heyet gönderen ,heyeti de bdplilerden seçen chpmiydi ?
chp geçmiş olsun ziyaretine gidince terörist ilan edilirse hiç şaşırmam .
terorü destekleyen
ölen terorıstlere sehıtlerımız dıyen bı gruba zıyarete gıtmek nedır ya?
herkesın bırlık olup pkk ve yandaslarını karsılarına almaları gerekırken!
ınsanlık dersınden anlasalardı bunca tanınan haklardan anlarlardı zaten
bu oldu mu sımdı!!!
Kesinlikle katılıyorum.Kimsenin öyle bir şey dediği yok zaten ancak bu harekette bu ortamda sizce ne kadar gerekli?
Şehit ailelerine taziye ye gidilse bence daha güzel.
Niye gidiyorsun oraya..
ağzınızı öpeyim evet ATAMIN kurduğu partiyi istiyorum benn..ama şunuda söylemeden geçemicemm pkkdan nefret etmek başka hdp binasına saldırmak başka o zaman ne farkımız kalırkii ziyarete gitmeleri bana abes gelmedi ama eğer samimi iseler .. sadece bir partiye yapılmaması gereken bir saldırıyı kınamaksa maksad o yüzden objektif bakışları doğru bencee..Ata"mın kurduğu parti
Elbirliği ile mahvettiler yazıklar olsun.
ağzınızı öpeyim evet ATAMIN kurduğu partiyi istiyorum benn..ama şunuda söylemeden geçemicemm pkkdan nefret etmek başka hdp binasına saldırmak başka o zaman ne farkımız kalırkii ziyarete gitmeleri bana abes gelmedi ama eğer samimi iseler .. sadece bir partiye yapılmaması gereken bir saldırıyı kınamaksa maksad o yüzden objektif bakışları doğru bencee..
ağzınızı öpeyim evet ATAMIN kurduğu partiyi istiyorum benn..ama şunuda söylemeden geçemicemm pkkdan nefret etmek başka hdp binasına saldırmak başka o zaman ne farkımız kalırkii ziyarete gitmeleri bana abes gelmedi ama eğer samimi iseler .. sadece bir partiye yapılmaması gereken bir saldırıyı kınamaksa maksad o yüzden objektif bakışları doğru bencee..
Tamam canım anlıyorum ancak bu insanlar (başka sıfat kullanıp terbiyemi bozmayım) kendilerine özerklik isteyen TC "ni bölmek için var gücüyle savaşan takımı.Şimdi söyle ne derece doğru bu hareket ?ağzınızı öpeyim evet ATAMIN kurduğu partiyi istiyorum benn..ama şunuda söylemeden geçemicemm pkkdan nefret etmek başka hdp binasına saldırmak başka o zaman ne farkımız kalırkii ziyarete gitmeleri bana abes gelmedi ama eğer samimi iseler .. sadece bir partiye yapılmaması gereken bir saldırıyı kınamaksa maksad o yüzden objektif bakışları doğru bencee..
Çünkü o eski bildiğimiz CHP den eser yok o yüzdendir.Bana göre gidilmemesi gerekiyordu,diyorum ya chp'liyim diye ama bazende böyle yerden yere vuruyorum partiyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?