CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

Yazıklar olsun sana CHP sen ki Atatürk'ün partisi değil misin?
Evet artık değilsin ulu önderden sana kalan sadece partinin ismi.

Onlar bizim şehitlerimiz için üzüldüğünü belirtti mi hiç?
Bize baş sağlığı için geldi mi?

Gidip de bu ülkede iç savaş çıkaracağız diyen, PKK istese Türkleri tükürüğü ile boğar diyen şerefsizlere geçmiş olsuna gittiler ya içimde bir umut vardı CHP için o da kül oldu gitti bir anda.
G... başın ayrı oynuyor lafı tam CHPye göre artık.

Ay sevgi pıtırcıkları. Gitmelerine gerek yoktu. tüm parti binalarına ve basın binalarına yapılan şiddeti kınıyoruz, her birine geçmiş olsun gibi Konuşmalar yeterli olurdu bence. MHP ve CHP Diğerlerinin ayağına gitmesin. Sinir oluyorum. Şahsi düşüncem, PKK'nın meclis ayağına hiçbir şey geçmesin. Beter olsunlar. Kürt Halkını temsil edeceklerse etsinler. Amaçları terör özerklik ve İmralı olduğu sürece asla Kürt hakları bıdı bıdılarına inanmayacağım. Ve saygı duymayacağım.

Chp li olanlar gerektiğinde chp ye de kıza biliyor gördüğün gibi.ama erdogan a kızma ile bu konunun ilgisi yok.nasil araya soktun anlamadım.

Chp apo iti ile görüşmeye dahi gitse bu Erdoganin hiç bir yaptığını haklı çıkarmaz.alakasi yok yani.

Ben de chp ye oy vermeyi düşünen biri olarak bu davranışı yersiz ve anlamsız buldum.

chpli yöneticiler erdoğana suçlusun

hdpye geçmiş olsun diyor

onun için

lamelif t: 42553342 .!.:
chpli yöneticiler erdoğana suçlusun

hdpye geçmiş olsun diyor

onun için

Kimsede bunu onaylamadi zaten yaptığı hata yersiz gereksiz dedik

Yapmış ama deyip bir suru şey siralamadik yaptığı çok terbiyesizce ve olmayacak bi iş olmuş

Bence de ziyarete gidilmemeliydi.
Ama diğer partilere bakıldığında bu davranış bana hafif kalıyor yanında.
Belki ortalık daha da kızışmasın diyedir ama dediğim gibi doğru bulmadım.
Yinede lanet olsun ne biçim parti hay böyle partinin vs diyemem.
Hangi parti mükemmel bir ölçsünler kaçıncı sırada CHP.

Kansiz topluluğu

Bu kadar şehit verilmişken, acımız tazeyken bu ziyaret ne? Ay canım benım binalarına mı saldırı olmuş kıyamam. Chp gözümden düştün.. Nerede Atatürk'ün kurduğu o güzelim CHP! Eser kalmadı ondan. Yazıklar olsun.

Arkadaşlar sevgili KK kadınları ülke iç savaşa sürükleniyor farkında mısınız ? Bir adım ötesi iç savaş. Onedio dün cok güzel bir paylaşım yaptı: Sonra bir bakmışsın bedenin hiç bilmediğin bir kıyıda sahile vurmuş diye. Sonraki aşamalar bunlar, hiç olmaz demeyin ülkenin durumu ortada. Tabiki birileri hırslarına, egolarına yenik düşmeyip orta yolu bulmaya, ortamı sakinleştirmeye çalışmalı. Daha mı çok gencimiz ölsün, daha mı çok can kaybedelim ?

onedio nun zaten ne olduğu belli değil. pkk köşeye sıkışınca, leyla zana gibiler, onedio da ki ne olduğu belli olmayanlar barış yanlısı ayağına yatarlar tabiii.

Kana susamis, dinlemeyen, dusunmeyenlerle dolmuş etrafimiz. Ya hu Cizreden haberi yok mu bunların? Ortacagi yasiyor şuan cizre bebekler çocuklar kanlar içinde... İç savaş başladı bile... Bu gidişle dahada büyüyecek.

Sorumlusu çok.

Hani Chp'li kk üyeleri nerede? Bakalım şimdi sesleri çıkacak mı? Şu an Osmanlı ocakları ve Ülkü ocakları olmasa kimseden tepki gelmeyecek şehit haberlerine. Sözde Aydınlar gezi parkında tencere tava çalıyordu şimdi meydanlarda göremiyoruz sebebi ne ola ki? Yoksa şehitlerimizin kanı bir ağaç etmez mi?

Güzel provoke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…