- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Mesele parti veya amblemi değil ki ; biz gidilen adresin yanlış adres olduğunu ifadeye çalışıyoruziyi de nerden biliyorsunuz gitmediğini
adam her gün lanetliyor terörü
şu anda bu kadar yürekler yanarken gidilmemeliydi
adamlar alenen destekliyor terörü
siz bunlara pöyküreceğinize hala erdoğana pöykürüyorsunuz
hayır amaç ne anlamıyorum
erdoğana kız tamam haklı tarflarında vardır-olabilir
amaa bu ne abi bu neee
chpli yöneticiler erdoğana suçlusunChp li olanlar gerektiğinde chp ye de kıza biliyor gördüğün gibi.ama erdogan a kızma ile bu konunun ilgisi yok.nasil araya soktun anlamadım.
Chp apo iti ile görüşmeye dahi gitse bu Erdoganin hiç bir yaptığını haklı çıkarmaz.alakasi yok yani.
Ben de chp ye oy vermeyi düşünen biri olarak bu davranışı yersiz ve anlamsız buldum.
Chp yöneticileri erdoğana suçlu derken sonuna kadar haklılarchpli yöneticiler erdoğana suçlusun
hdpye geçmiş olsun diyor
onun için
lamelif t: 42553342 .!.:chpli yöneticiler erdoğana suçlusun
hdpye geçmiş olsun diyor
onun için
Kansiz topluluğu
Tekin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve CHP Ankara Milletvekili Şenal Saruhan veGürsel Tekin, HDP Genel Merkezi'ne yönelik saldırı nedeniyle Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etti.
SALDIRININ YAPILDIĞI BİNAYI İNCELEDİ
Saldırının yapıldığı binayı inceleyip, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den bilgi alan Tekin, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde herkesi kaygılandıran bir gece yaşandığını ifade etti.
CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti VİDEO
"DEHŞETE KAPILDIK"
HDP'ye yapılan saldırıyı yerinde incelediklerini ve dehşete kapıldıklarını dile getiren Tekin, Ankara'nın göbeğinde parlamentoda grubu bulunan bir partiye böyle bir muamele yapılmasını çok kaygı verici bir sorun olarak değerlendirdiklerini vurguladı.
SAĞDUYU ÇAĞRISI
Tekin, "Bundan sonra benzer olayların yaşanmaması için başta Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler olmak üzere, bütün siyasi partilerin daha sağduyulu davranması lazım" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümet yöneticilerinin bu olaylar karşısında detaylı bir araştırma yapması gerektiğini belirten Tekin, olayın gerekçelerinin, nasıl olduğunun araştırılması gerektiğini bildirdi.
Sadece Ankara'daki değil, ülke genelindeki olayların çok iyi irdelenmesini isteyen Gürsel Tekin, bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.
"KARDEŞLİĞİMİZİN BOZULMAMASI İÇİN.."
HDP yöneticilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Tekin, "Kardeşliğimizin, toplumsal barışımızın bozulmaması için hepimizin sağduyulu davranması gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.
Tekin, kendilerine, HDP yöneticilerine ve sivil toplum örgütlerine çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.
http://www.ensonhaber.com/chpden-hdpye-gecmis-olsun-ziyareti-2015-09-10.html
Arkadaşlar sevgili KK kadınları ülke iç savaşa sürükleniyor farkında mısınız ? Bir adım ötesi iç savaş. Onedio dün cok güzel bir paylaşım yaptı: Sonra bir bakmışsın bedenin hiç bilmediğin bir kıyıda sahile vurmuş diye. Sonraki aşamalar bunlar, hiç olmaz demeyin ülkenin durumu ortada. Tabiki birileri hırslarına, egolarına yenik düşmeyip orta yolu bulmaya, ortamı sakinleştirmeye çalışmalı. Daha mı çok gencimiz ölsün, daha mı çok can kaybedelim ?
Kana susamis, dinlemeyen, dusunmeyenlerle dolmuş etrafimiz. Ya hu Cizreden haberi yok mu bunların? Ortacagi yasiyor şuan cizre bebekler çocuklar kanlar içinde... İç savaş başladı bile... Bu gidişle dahada büyüyecek.Arkadaşlar sevgili KK kadınları ülke iç savaşa sürükleniyor farkında mısınız ? Bir adım ötesi iç savaş. Onedio dün cok güzel bir paylaşım yaptı: Sonra bir bakmışsın bedenin hiç bilmediğin bir kıyıda sahile vurmuş diye. Sonraki aşamalar bunlar, hiç olmaz demeyin ülkenin durumu ortada. Tabiki birileri hırslarına, egolarına yenik düşmeyip orta yolu bulmaya, ortamı sakinleştirmeye çalışmalı. Daha mı çok gencimiz ölsün, daha mı çok can kaybedelim ?
Hani Chp'li kk üyeleri nerede? Bakalım şimdi sesleri çıkacak mı? Şu an Osmanlı ocakları ve Ülkü ocakları olmasa kimseden tepki gelmeyecek şehit haberlerine. Sözde Aydınlar gezi parkında tencere tava çalıyordu şimdi meydanlarda göremiyoruz sebebi ne ola ki? Yoksa şehitlerimizin kanı bir ağaç etmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?