- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
evet canımm o da işin diğer bir yönü aslında ağızlarından bir duyamadık kürt kardeşlerimiz başka pkklılar teröristtir diyee..Tamam canım anlıyorum ancak bu insanlar (başka sıfat kullanıp terbiyemi bozmayım) kendilerine özerklik isteyen TC "ni bölmek için var gücüyle savaşan takımı.Şimdi söyle ne derece doğru bu hareket ?
eskıden guclu bı muhalefettiÇünkü o eski bildiğimiz CHP den eser yok o yüzdendir.
Aynen ve kat-iyetle.eskıden guclu bı muhalefetti
muhalefet ne kadar guclu ve akıllı olursa ıktıdarda okadar ayagını denk alır
şimdı tam bırlık olma tepkı koyma zamanı
herseyın bı zamanı var
bu zaman pkk yı zıyaret etme zamanı degıl
cok kızdım chp ye
Bana göre gidilmemesi gerekiyordu,diyorum ya chp'liyim diye ama bazende böyle yerden yere vuruyorum partiyi..
Yapma kız Allah aşkına insan kızdığı için kaynanasına gitmiyor şunlara gitse nolur katil bunlar ya
Ağzından yel alsınİç savaş çıkmasından korkuyorum.
Gül gülAy kahkaha attırdın şu günde bana ya evet bende gitmiyorum kaynanama
Ama ben yine de yanlış olmadıgını dusunuyorum. Ha gitmeseler de olurdu kimse niye gitmiyorlar gitmeleri gerek demezdi. Gitmişler, geçmiş olsun demişler. Zamanında kendilerinin de aydınları yakıldıgı için korkunc gelmiştir belki de. Halkın sokaklarda öfkeyle gezerek her hdp li oldugunu dusundukleri dukkanı arabayı yakmalarının önune gecmek istemişler sanırım.
Allah yardımcımız olsun inşallahhhhhhAğzından yel alsın
Bu tamamen bir çöküş olur darbeye kadar gidebilir bir vakit bu işin sonu bu olur diye düşünürdüm vakit ne olur o vakti göstermesin şimdi.
Amin inşAllah...Allah yardımcımız olsun inşallahhhhhh
dimi yasal bir siyasi partiyi ziyarete gitmek suçşu anda bu kadar yürekler yanarken gidilmemeliydi
adamlar alenen destekliyor terörü
siz bunlara pöyküreceğinize hala erdoğana pöykürüyorsunuz
hayır amaç ne anlamıyorum
erdoğana kız tamam haklı tarflarında vardır-olabilir
amaa bu ne abi bu neee
canım sen olaya çok farklı yerden girdin şuan.dimi yasal bir siyasi partiyi ziyarete gitmek suç
imralıya heyet göndermek suç değil
Diline sağlık tatlım ben atlamış olmalıyımcanım sen olaya çok farklı yerden girdin şuan.
Amy diyor ki şehit ailelerine taziyeye gitse daha mantıklı değil mi diyor.
Biz edemez demiyoruz. Etmesi doğru değil diyoruz sonuçta bir sürü şehit verdik onlarda yardımcı oldular pkk ya.
D Deniz M Gunes senin yerine cevapladım kusurum varsa affola canım.
iyi de nerden biliyorsunuz gitmediğinicanım sen olaya çok farklı yerden girdin şuan.
Amy diyor ki şehit ailelerine taziyeye gitse daha mantıklı değil mi diyor.
Biz edemez demiyoruz. Etmesi doğru değil diyoruz sonuçta bir sürü şehit verdik onlarda yardımcı oldular pkk ya.
D Deniz M Gunes senin yerine cevapladım kusurum varsa affola canım.
Gül gülE tabi böyle düşünürsek mantıklı. Canımsın kızma bana
Bir kaç gündür öyleydi bugün düzeldi benimDiline sağlık tatlım ben atlamış olmalıyımbildirimlrin çoğunu alamıyorum sizde de sorun var mı ?
Kimin gitmediğini ?iyi de nerden biliyorsunuz gitmediğini
adam her gün lanetliyor terörü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?