Bebek İkinci El Cibinlikli Sepet beşik ariyorum

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Yatak odama koyabilmek icin, alan darligindan dolayi sepet besik ariyorum.
Internette fiyatlari zaten 250 - 300 TL civarinda, o kadar para vermek istemiyorum.
Uygun fiyatli bir sey olursa alacagim...

Aradigim besik bu tarz (veya benzeri)

Arkadasim merhaba
Biliyorum hevesleniyorsun besigin goruntusune
Ama inanki bunlari kullananlar cok kisa sure kullaniyor
Alti ay falan ancak kullanirsin sonra bebegin sigmaz sen de yeniden besik arayisina girersin nacizane tavsiyem daha uzun kullacagin birsey alman olur
Allah kolay dogum hayirli evlat nasip etsin

Sagolasin guzel dileklerin ve yorumun icin...
Fakat gercekten benimkisi heves degil, zaten park yatak aldim bebek icin, fakat park yatak malesef ki yatak odama sigacak ebatlarda degil, ayri bir odasi olacak bebegimizin. Yatak odasina koymak icin boyle ufak bir besige ihtiyacim var, 3-5 ay kullanacagimi bildigim icin ikinci el - uygun fiyatli birsey ariyorum... Dedigim gibi internette 250 TL den basliyor fiyatlari zaten.... O kadar para da vermek istemiyorum acikcasi, bebegimin baska bir ihtiyacini gorurum....

Benim ilanıma bakabılırsınız.ancak sızın dedıgınız sadece besık olmasın zıra ben besıgı yenı 450 tlye aldım ıcındekı set ve cıbınlıgı dahıl.cevızden yapılmıs ahsaptır.

bende var cnm 200 tl ye satıyorum BURSA da oturuyorum bu tip beşik kargoya verilemez , elden alman daha iyi olur, onun için nerde oturuyosun bilmiyorum ama yakın bir yerden al derim,

Ilaninizi gordum, fakat fiyati yuksek geldi.
Ben internetten cok arastirdim, 250 TL den basliyor, isterseniz sizde arastirabilirsiniz.
Misal: http://www.minabebe.com/Besik---Sepet-ve-Hamak/Mina-BabyveKids-Beyaz-Inci-Ahsap-Besik.aspx
Cibinlik zaten bu besiklerde birlikte satiliyor, ekstra bir ucrete tabii degil..
Ilginiz icin tesekkur ederim...

Önerim ikinci el alacağınıza bu tarz bir beşik alabilirsiniz. Bu ürünüoğlum 9-10 ay kullandı. Hem taşınabilir, hem yer kaplamaz. Hem de fiyatı çok uygun.

Önerim ikinci el alacağınıza Eki Görüntüle 972410 bu tarz bir beşik alabilirsiniz. Bu ürünüoğlum 9-10 ay kullandı. Hem taşınabilir, hem yer kaplamaz. Hem de fiyatı çok uygun.

Evet bunlari da gordum ve hatta magazalara da baktim, kullanisli.
Fakat esim begenmiyor bunlari, digerleri de magazalarda cok pahali.

Merhaba bende de bu tarzda besik var sadece 20 gun kullanildi ama elden satabilirim istanbuldayim 200 tl

Merhaba rengi beyaz degil dogal ahsap rengi. Profilimden actigim konulara girerseniz detayli fotolari var 200 tl fiyati.

Merhaba rengi beyaz degil dogal ahsap rengi. Profilimden actigim konulara girerseniz detayli fotolari var 200 tl fiyati.

Ilginiz icin tesekkur ederim. Artik besik ihtiyacim kalmadi, esimin tarafindan bir akrabasi hediye olarak boyle bir besik verecek kismetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…