Evet zaten belirttim ilgimi çekti diyesadece doğum günü kutlamak ya da mesleğiniz için böyle bişey düşünmüyosunuz gibi geldi banaaçıkca sorayım içimde kalmasın adamdan hoşlandın mı ben okuyunca öyle hissettim de yoksa özür diliorum şimdiden ama merak ettim
Merhaba Hanımlar,
bir konuda sizlerin görüşlerine ihtiyacım var. birkaç gün önce tanıştığımız bir avukat beyefendinin doğum günü ayın 6sı. ben hukuk öğrencisiyim kendisi bilgi edinmem gereken bir konuda bana çok yardım etti.
teşekkür etmek amacıyla doğum gününde mütevazi bir çiçek göndersem sizce nasıl olur? pek samimiyetimiz yok ama ben minnetimi dile getirmek istiyorum hemn de doğum gününü kutlamış olmak ...:26:
O da senden etkilendiyse zaten facebook'tan duvarına yazarak değil de, mesaj atarak kutla. Eğer o da sana karşı ilgi besliyorsa zaten muhabbeti oradan ilerletecektir
Cicegi bosver mi diyosun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle bi soylemissiniz ki bi anda sogudum :)Bürosu farklı şehirdeymiş, ondan hoşlandığınız için muhabbeti arttırmak için de olacakmış bu kutlama...
Yani başlığı okur okumaz aklıma gelen şey, beğendiği erkeğe çiçek göndermeyi düşünen bir kız...
Fikir olarak sevimli bulmadım...
Yine de aranızda bir şeyler olmasını ve bunun da ilişki kıvılcımı olacağını düşünüyorsanız onun her şeyin farkında olacağını bilin...
Yani adam buna nezaket, iyi niyet vs diye bakmayacak...
Sizin ondan hoşlandığınız için çiçek gönderdiğinizi bilecek...
Bundan rahatsız değilseniz adamın bu kadar açık bir beğeniyi nasıl karşılayacağı önemli...
Hayatında biri varsa ve efendi bir adamsa sadece teşekkür eder...
Tam tersiyse zaafınızı fark eder ve bundan faydalanmaya çalışır, elbette tacizi tecavüzü kastetmiyorum ama duygularınızla oynar, egosu havalanır...
Bunun böyle olmayacağını söyleyemezsiniz...
Çünkü bir erkeğin bir kıza zarar vermesini avukat olması engellemez...
Siz de küçük bir yardımlaşmayla farklı şehirlerdeyken onun kötü niyetli biri olmadığını anlayamaz, söyleyemezsiniz...
Insallah :))Aynen canım, çiçeği boşver. İleride aranızda birşey olursa, sen zaten benim peşimdeydin çiçek bile yollamıştın diye havalara girmesin. Olaya sanki en başından beri o senin peşindeymiş süsü verelim
bence hiç gerek yok..zaten samimiyet de yokmuş
Bence boyle kek srinde cikolata sekkinde kurabiye çiçekler var. Bir saksinin içine koyuyorlar cubuklarla faln. Böyle gülümseyen suratlar falan oluyor. Öyle birsey gönderebilirsin. Hem belli hoslanmissin muhabbet olsun uzasin istiorsun o zaman yap niye düşünüyorsunki. Ama dedigim gibi canli çiçek yeriine boyle birsey düşün. Üzerine yazdığın not cok onemli ama. Dikkatli yaz. Fazla samimi olmasin bence yani adam arada kalsın allah allah hem.boyle bir hediye hem boyle bir not. Çünkü hediyeyle birlikte ssmimi bir not açıkça trklif olur ama cabalari icin tesekkur ettigin bir not ikilemde birakir buda senin icin pozitif olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?