çiçek göndermek ya da göndermemek ?

Ne o oyle ilac mumessilleri gibi...
Kadin olsa bi nebze tamam derim ama arada samimiyet soz konusu degilken vee cok yardimci olmasi bir isinizi halletmesi gibi bir durum yokken cicek yollanmasi bana flort icin adim atildigni cagristirir.
Hic sevmem.
Bir iki sohbet edersin veya insaniyet namina ufak bi yardimin dokunur hemen buyutmeler iltifatlar... keske hic bulasmasaydim diyesi gelir insanin.
Ay kimisi de kibar davrandin beyfendi hanimefendi diye hitap ettin diye nezaket olarak algilamiyor da acik kapi biraktin sanip yapisiyor, nefret ederim.
Her nereden ogrendiysen o platform araciligi ile kutlayin gecin.

Evet zaten belirttim ilgimi çekti diye

Cikolata seklinde olan ciceklerden yolla bence :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O da senden etkilendiyse zaten facebook'tan duvarına yazarak değil de, mesaj atarak kutla. Eğer o da sana karşı ilgi besliyorsa zaten muhabbeti oradan ilerletecektir

Cicegi bosver mi diyosun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hoslaniyorsam gondermezdim. Coj sacma. Bence bir kutlama yeterli

Bir kac gun once tanismissiniz ama ayri sehirdeymis siz yuzyuze gorustunuz demi ? Ya da kac kere bulustunuz ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bürosu farklı şehirdeymiş, ondan hoşlandığınız için muhabbeti arttırmak için de olacakmış bu kutlama...

Yani başlığı okur okumaz aklıma gelen şey, beğendiği erkeğe çiçek göndermeyi düşünen bir kız...

Fikir olarak sevimli bulmadım...

Yine de aranızda bir şeyler olmasını ve bunun da ilişki kıvılcımı olacağını düşünüyorsanız onun her şeyin farkında olacağını bilin...

Yani adam buna nezaket, iyi niyet vs diye bakmayacak...

Sizin ondan hoşlandığınız için çiçek gönderdiğinizi bilecek...

Bundan rahatsız değilseniz adamın bu kadar açık bir beğeniyi nasıl karşılayacağı önemli...

Hayatında biri varsa ve efendi bir adamsa sadece teşekkür eder...

Tam tersiyse zaafınızı fark eder ve bundan faydalanmaya çalışır, elbette tacizi tecavüzü kastetmiyorum ama duygularınızla oynar, egosu havalanır...

Bunun böyle olmayacağını söyleyemezsiniz...

Çünkü bir erkeğin bir kıza zarar vermesini avukat olması engellemez...

Siz de küçük bir yardımlaşmayla farklı şehirlerdeyken onun kötü niyetli biri olmadığını anlayamaz, söyleyemezsiniz...

Cicegi bosver mi diyosun :)

Aynen canım, çiçeği boşver. İleride aranızda birşey olursa, sen zaten benim peşimdeydin çiçek bile yollamıştın diye havalara girmesin. Olaya sanki en başından beri o senin peşindeymiş süsü verelim

Oyle bi soylemissiniz ki bi anda sogudum :)

Insallah :))

Ortada samimiyet yoksa sevgilisi var mi yok mu bilemezsiniz, eger varsa bu hic hos bi hareket olmaz bence. Gondermeyin gerek yok. Hoslanirsa iletisimi koparmaz zaten, cicekten etkilenecek hali yok :)

Kizlar ben adama tesekkur de etmek istiyorum belirttigim uzere. Farkli sehirde oldugu icin de cicek aklima geldi.
Yoksa adami bi cicekle tavlayayim ooo eveet diye düşünmedim

Canım bende avukatım ofisimizde bir erkeğe çiçek gelse noluyo ya diye düşünür özel birinden zannederdik ille teşekkür etmek istiorsan çiçek yerine mütevazi bir bonnyfood kek tarzı birşey ısmarlayabilirsin... Teşekkür kategorisinde uygun bişey bulabilirsin kanımca :)

Son düzenleme:
Karşı cinse çiçek göndermenin flört hareketi olduğu çok açık.ondan hoşlandığınızı düşünecek,birçok yakın arkadaşımızın doğum gününü bir tlf la kutlarız,yeni tanışılan birine çiçek yollamak pek hoşuma gitmedi

sağolun kızlar yorumlarınız için gözümü açtınız :)
ama içimden bi şey beni gönder ne kaybedeceksin diye dürtüyo :26:

Bence boyle kek srinde cikolata sekkinde kurabiye çiçekler var. Bir saksinin içine koyuyorlar cubuklarla faln. Böyle gülümseyen suratlar falan oluyor. Öyle birsey gönderebilirsin. Hem belli hoslanmissin muhabbet olsun uzasin istiorsun o zaman yap niye düşünüyorsunki. Ama dedigim gibi canli çiçek yeriine boyle birsey düşün. Üzerine yazdığın not cok onemli ama. Dikkatli yaz. Fazla samimi olmasin bence yani adam arada kalsın allah allah hem.boyle bir hediye hem boyle bir not. Çünkü hediyeyle birlikte ssmimi bir not açıkça trklif olur ama cabalari icin tesekkur ettigin bir not ikilemde birakir buda senin icin pozitif olur.

canım çook teşekkür ederim çok iyi bir fikir.
not da yardımlarınız için çok teşekkür ederim, mutlu yıllar dilerim. gibi bir şey düşünmüştüm. nasıl sence?

Kizlar yarin dogum gunuu
Yok mu fikrini paylaşmak isteyen?

Bana kalirsa birsey gondermeyin.hele cicegi aklinizdan gecirmeyin derim.hoslandiysa o bellieder kendisini.gerek yok...sozlu tesekkur etmissinizdir zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…