çiçek göndermek ya da göndermemek ?

Sfmrve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
63
16
98
k ...:26:

Son düzenleme:

olur bence niye olmasın, çiçekleri kim sevmez

Kadınsa orkide gönderebilirsin. Erkekse bilemedim nasıl olur çiçek olayı :26:

Olur tabii, bence çok iyi düşünmüşsün. Dediğin gibi mütevazi bir çiçek yollamak çok ince bir davranış olur.

olur bence niye olmasın, çiçekleri kim sevmez

Olur tabii, bence çok iyi düşünmüşsün. Dediğin gibi mütevazi bir çiçek yollamak çok ince bir davranış olur.

ama pek samimiyetimiz olmadığı için noluyor bu kıza demez değil mi :26: çok absürd bi davranış olmaz değil mi :26:

Kadınsa orkide gönderebilirsin. Erkekse bilemedim nasıl olur çiçek olayı :26:
erkek :)

çok ince bir düşünce ama yine de yanlış anlamlar yüklemeyecek biri oldugndan emin olmanda fayda var

duygusal anlamda ilginiz yoksa bence hiç gerek yok. bayramını kutladıysanız o bile yeterli olur.

ama pek samimiyetimiz olmadığı için noluyor bu kıza demez değil mi :26: çok absürd bi davranış olmaz değil mi :26:

erkek :)

Sen bu beyefendinin doğum gününü nereden öğrendin peki? Bunu sormayı unutmuşum, çünkü eğer kendisiyle sohbetiniz esnasında geçmediyse, sen Facebook'tan filan öğrendiysen, o zaman yollama. Evet, hala çok ince bir düşünce olduğunu düşünüyorum. Ama bu devirde erkeklerin her ince davranışın arkasında başka bir şey arama, başka bir şey için ümitlenme olasılığı olduğu için durup düşününce biraz daha dikkatli davranman gerektiğine karar verdim.

birde evliyse yollama derim, eşinin huyunu suyunu bilmiyorsun neticede sorun yaşamasınlar sonra,eve götürmese de belki öyle kıskançtır ki sekreteri ile iş birliğindedir o arar söyler falan..olmaz olmaz dememek lazım

Evet facebookta gördüm.
Ne gibi umitlenme olabilir ki olgun birisi aslinda ama emin olamiyorum dedigin gibi

duygusal anlamda ilginiz yoksa bence hiç gerek yok. bayramını kutladıysanız o bile yeterli olur.

Duygusal anlamda bir seyler beslemek icin sanirim erken ama ilgi cekici bir beyefendi gözümde

Evet facebookta gördüm.
Ne gibi umitlenme olabilir ki olgun birisi aslinda ama emin olamiyorum dedigin gibi

Ya işte canım benim, hani olgun insanlar diyoruz, yeri geliyor aman abim, hatta babam olacak yaşta kesinlikle art niyeti olmaz diyoruz ama olabiliyor. Hani hoşlandığın için, Facebook'tan inceledin de üstüne düştün filan zanneder, canın sıkılır. Eğer gerçekten öyle özel bir ilgin yoksa, hiç boşuna çiçek filan yollama derim. Facebook'tan kutlarsın herkes gibi, yeterli.

Cicek gondermeyi etkilendiginiz icin mi yapiyorsunuz peki bu onemli yani onu etkilemek icin olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duygusal anlamda bir seyler beslemek icin sanirim erken ama ilgi cekici bir beyefendi gözümde

yine de çiçek olmaz bence, bağlantınızı kesmeyin, arada büroya ziyarete gidin, imkan varsa yanında işi öğrenmek için yazın staj yapmayı önerin...

Evet facebookta gördüm.

Ben gonderme derim bu tarz seer yanlis anlasilabilir, evli olmasi sart degil bir kiz arkadasi da varsa bu durum hic hos karsilanmaz

Yok yok bekar :) mazallaah :)

Haklisin canim. Ama bugun arkadas olduk facebooktan dogum gunu de hemen yakin ya gormus demek ki diye dusunur diye düşündüm. Muhabbeti ilerletmek icin de bi firsat diye dusundum ama
Cicek gondermeyi etkilendiginiz icin mi yapiyorsunuz peki bu onemli yani onu etkilemek icin olabilir mi?

Evet hem etkilemek hem de muhabbeti artirmak icin

yine de çiçek olmaz bence, bağlantınızı kesmeyin, arada büroya ziyarete gidin, imkan varsa yanında işi öğrenmek için yazın staj yapmayı önerin...
Malesef burosu farkli bi şehirde
Henuz staj teklif edecek kadar da muhabbetimiz yok :)

okulunuzla aynı şehirde mi peki bürosu.

sadece doğum günü kutlamak ya da mesleğiniz için böyle bişey düşünmüyosunuz gibi geldi bana açıkca sorayım içimde kalmasın adamdan hoşlandın mı ben okuyunca öyle hissettim de yoksa özür diliorum şimdiden ama merak ettim

O da senden etkilendiyse zaten facebook'tan duvarına yazarak değil de, mesaj atarak kutla. Eğer o da sana karşı ilgi besliyorsa zaten muhabbeti oradan ilerletecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…