Çiçek susuzluktan ölecek :(

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
116
Diğer
kocam o kadar ilgisiz ki..
bıktım yaşamaktan..
arkadaşları benden öne geçiyor her zaman.
çaresizim... senağlama

her zaman mı böyleydi canım...çok kötü bişey ya kıyamam sana onunla hiç bu konu hakkında konuştun mu neden böyle davranıyomuş

medeni durumunda bekar yazıyor canım,resmi nikahın var değil mi?ne kadarlık evlisiniz?

bekar yazıyor medeni durumunda hem de cok az bilgi vermişsin yorum yapmak imkansız

benimkide disari cikinca beni unutuyo kiii soyledigimde isin stresini onlarla atiyorum seni unutmuyorum diyo...

Başlığı görünce aklıma şu hikaye geldi ve paylaşmak istedim konunuzla ilgili olduğu için;

ÇİÇEKLE SUYUN HİKAYESİ

Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar.

İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder
birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için.

Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan
içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur.

İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar,
"Sırf senin hatırın için ey su" diye...

Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı
birşeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki,
çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur.

Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba
"Su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar.

Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle... Halbuki çiçek,
alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz.

Çiçek, suya "Seni seviyorum der. Su, "Ben de seni
seviyorum" der. Aradan zaman geçer ve çiçek
yine "Seni seviyorum" der. Su, yine "Ben de" der.
Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler...

Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz
etrafa ve son kez suya "Seni seviyorum." der.

Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum." der
ve gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek
artık. Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin.
Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler
çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine...

Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla
başını döndürerek çiçek, suya der ki; "Seni ben,
gerçekten seviyorum." Çok hüzünlenir su bu durum
karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır
nedir sorun diye...Doktor gelir ve muayene eder
çiçeği. Sonra şöyle der doktor: "Hastanın durumu
ümitsiz artık elimizden birşey gelmez."

Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık
nedir diye ve sorar doktora. Doktor, şöyle bir
bakar suya ve der ki: "Çiçeğin bir hastalığı yok dostum...
Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der.

Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece
"Seni seviyorum" demek yetmemektedir...

---------------------------------------------------------------------------
Eşinize bu yazıyı okutun ... Umarım sizi kaybetmeden anlar hatasını...

kocam o kadar ilgisiz ki..
bıktım yaşamaktan..
arkadaşları benden öne geçiyor her zaman.
çaresizim... senağlama

ortak ilgi alanı oluştur seyret arkadaşlarıyla neler yapıyor balığamı gidiyor maçmı seyrediyor sende balığa gitmak iste bi pazar gününe alışveriş yada gezmek yerine balığa gitmek iste yada maç akşamları güzel bi ortam oluştur bunun gibi şeyler işte aslında hepimizin bildiği ama yapmadığımız şeyler

kayıt olurken yazdıklarımın hiçbiri doğru değil. oraya bakmayın. 5 yıllık evliyim.
aslında ben evlenme teklifini kabul eddikten sonra böyle oldu kocam. ilk başlarda çok romantik çok anlayışlı hep beni düşünen biriydi. sonra nasıl bu kadar değişti anlamıyorum.
konuşmaya çalıştığımda dalga geçiyor benimle. niye böyle konuşuyorsun dediğimde de espri yapıyorum takılıyorum sana diyor. ciddi birşey konuşamıyorum onunla.offf offff
seviyorum ama karşılığını göremeyince kopuyor birşeyler.

aslında bu konuda çok hassasım. maçtan nefret eden ben eşimle paylaştığım bir nokta olsun diye onun tuttuğu takımı tuttuyorum ve onunla maç izliyorum. ama yeterli bir şekilde diyalog kuramıyoruz. mesela konuşurken gözlerimin içine pek bakmıyor. en son ne zaman gözgöze bakıştığımızı hatırlamıyorum çoook uzun zaman oldu. -tatlicadiarzu-
aslında içten içe bana kızdığını hissediyorum ama bu konuda konuşmuyor. konuyu açtığımda dalga geçiyor, saçma sapan şeyler söylüyor, gülüyor, ya da susuyor.
ay delirecemmm :çok üzgünüm:

çoookkkk güzela.s.a.s.a.s.

sana neden kızgın olduğunu düşünüyorsun?belkide içinden çıkamadığı bir sorunu vardır genellikle maddi konularda erkekler böyle yapıyor ve sana hissettirmemek için kaçıyordur

yemek zamanında olmuyor, ev işinde yardım istiyorum vs. bu yüzden kızgın olduğunu düşünüyorum. bunu uzun süre önce tartıştık ama demekki halledememişiz. belki de tartıştığımız için bu konuyu açmak istemiyor. tekrar tartışırız diye :sm_confused:
bilmiyorummmm.

Canım eşin nasıl bakmıyor gözlerine anlamadım..aynı evdesiniz aynı yataktasınız istediginiz gibi romantik olabilirsiniz...sen bari bi şeyler yapmaya calış baş başa romantik olmaya calış hayır diyemez sanırım..hiç mi bu adam sana güzel söz söylemiyor..

canım diye hitap eder en romantik halidir -tatlicadiarzu-
eşim bilgisayar düşkünü benimle konuşurken aynı zamanda oynunu oynar. bazen zorla yüzünü çeviririm bana baksın diye ya da ekranı kapatırım ama kızar, sinirlenir.
aynı yatak demişsin. evet aynı yatakta uyuyoruz; eşim gözünü açamayacak kadar uykusu gelmedikçe yatağa girmez. dayanamayacak hale gelince kalkar bilgisayarın başından.
ben çok severim romantizm, her bayan gibi. ama tam bir antiromantik eşim. ayarladığım romantik ortamları öyle rezil eder ki... pişman olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…