• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek yolladığım gün başka bir kızla buluştu

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim

Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Hayat iste Çiçeği sen gonderirsin o başkasına götürür . Bu çiçek benden sana gelsin 💐.:KK200:

Son düzenleme:
biriyle iletişimde açık olmamak olamamak sadece Türkiye kadınının sorunu mu ?
yahu trip atacaginiza derdinizi adama söyleyip , ilişkinizle ilgili durumu neden netlestirmediniz ?
Acele etmek istemedim.

Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var.

Önce kendinize karşı dürüst olun. Beklentiniz var ; beklentinizin olması da ayıp değil, yanlış değil. 1 aydır flört ediyorsanız, aranızda tutku varsa ; bu adam bir başka kadınla sadece iş sebebiyle mi buluşmuş, flört mü etmiş ?

Siz de kaçak dövüşmek yerine "evet, çiçeği ben yolladım vb" deyin. 8 sezonluk Tv dizisi değil bu, sizin hayatınız.

Adamın buluşacağı kişi iş ile ilgili bir musteir mi? Eğer öyleyse sizi arayan kişi isguzarlik yapmış.
Ayrıca çiçek sizden geldi diye sevinmistir,ağzı kulaklarına varmıştır.
Bence gereksiz bir laf demişsiniz çünkü bu kişi sevgiliniz bile değil.
biriyle iletişimde açık olmamak olamamak sadece Türkiye kadınının sorunu mu ?
yahu trip atacaginiza derdinizi adama söyleyip , ilişkinizle ilgili durumu neden netlestirmediniz ?
Ulkece iletişimsizlik öğretiliyor çünkü. Dizilerde filmlerde bile herkes birbirini yanlış anlayıp gurur yapıp gereksiz kuslukler yapıyor, millete bu pazarlanıyor. Saçma sapan şeyler...
Bence ülkede en büyük sorun iletişimsizlik sorunu

Neden isimsiz yolladınız? Benim flörtüm bana isimsiz çiçek yollasa, beni sınıyor mu diye düşünürüm mesela.
İsmini yazacak yüreği yoksa, yollamasın çiçeği de.
İş arkadaşları tanıyor beni, dedikodu olmasın diye. İsmimi yazsam o da hoşlanmazdı.

Neden isimsiz yolladınız? Benim flörtüm bana isimsiz çiçek yollasa, beni sınıyor mu diye düşünürüm mesela.
İsmini yazacak yüreği yoksa, yollamasın çiçeği de.
ay bakın bu da çok doğru bir nokta ,
cidden ülkede kadınların çoğunun ilişki oturtamamasinin nedeni bu anlamsız tavırlar aslında

kendi içinizde acele ettikten sonra dışarda etmemenin hiçbir mantığı yok
o dediğiniz olay kendine zaman verme olayıdır e siz adamı ciddi ciddi kiskandiginiza göre adamla ilgili fikirleriniz net
Evet çok haklısınız. Kendime zarar verdim. Kıskandığım doğru. Sanırım bundan sonra bana düşen kendime saygı duyup bitirmek

Ya bir tek ben mi anlamadım, müşteri kızla buluşmasının nesi yanlış? İş için olan birşey değil mi yani adı üstünde müşteri? Ayrıca sizden geldiğini düşündüğü için ağzı kulaklarında okumuş olabilir mi o notu? O haberi size veren arkadaş saçmalamış ya da bilerek yapıyor. Sizde hemen gaza gelmişsiniz.

İsimsiz çiçek nedir yani,ne gereği var? Adam teşekkür etmiş,ben yollamadım demişsiniz,çocuk musunuz?
O anki kırgınlıkla inkar ettim. Yoksa zaten o da isimsiz göndermişti ailem görmesin diye

Ya bir tek ben mi anlamadım, müşteri kızla buluşmasının nesi yanlış? İş için olan birşey değil mi yani adı üstünde müşteri? Ayrıca sizden geldiğini düşündüğü için ağzı kulaklarında okumuş olabilir mi? O haberi size veren arkadaş saçmalamış ya da bilerek yapıyor.
3.5 saat telefonu hiç mi eline almadı? Benimle buluşurken alıyor. Ve beni 1 ay önce doğumgünü yemeğine götürdü . “Uykulu kalktım sandalyenin üstünde ki gömleği giydim direkt” deyip kız için parfüm sıkması?

ay bakın bu da çok doğru bir nokta ,
cidden ülkede kadınların çoğunun ilişki oturtamamasinin nedeni bu anlamsız tavırlar aslında
Ya hayır iş arkadaşları tanıyor beni. Benim adımı görseler dedikodu yapıyorlar direkt

Back
X