- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim