• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek yolladığım gün başka bir kızla buluştu

Önce kendinize karşı dürüst olun. Beklentiniz var ; beklentinizin olması da ayıp değil, yanlış değil. 1 aydır flört ediyorsanız, aranızda tutku varsa ; bu adam bir başka kadınla sadece iş sebebiyle mi buluşmuş, flört mü etmiş ?

Siz de kaçak dövüşmek yerine "evet, çiçeği ben yolladım vb" deyin. 8 sezonluk Tv dizisi değil bu, sizin hayatınız.
Ben flört diye düşünüyorum ama o sadece arkadaşım dedi. Neyse biliyor zaten yolladığımı gayet emin.

İş arkadaşları tanıyor beni, dedikodu olmasın diye. İsmimi yazsam o da hoşlanmazdı.
Niye dedikodu olsun ki?
Suzanna ile x kişi sevgili denir en fazla.
Adamın yuvasını mı yıktınız, malını mülkünü mü yediniz, arabasını üzerinize mi geçirdiniz de dedikodu yapılsın. Siz birlikte anılmaktan bile rahatsız olurken, nasıl flört oluyor bu yahu?
İlişkiniz ciddiye binse o zaman dedikodu olur asıl. Bunca zaman hiç çaktırmadan saman altından su yürüttüler derler.
Kimseye bir şey kanıtlamak derdiniz yok ki hem.
O çiçekte adınız yazsaydı, sizi arayan kişi boşboğazlık edemezdi. Belki adam masum ama siz adama kendini anlatma imkanı bile vermemişsiniz.
Yani sizi bilmiyorlar da ne oluyor, dedikodu yapacak olan yapıyor baksanıza.

Ş
Niye dedikodu olsun ki?
Suzanna ile x kişi sevgili denir en fazla.
Adamın yuvasını mı yıktınız, malını mülkünü mü yediniz, arabasını üzerinize mi geçirdiniz de dedikodu yapılsın. Siz birlikte anılmaktan bile rahatsız olurken, nasıl flört oluyor bu yahu?
İlişkiniz ciddiye binse o zaman dedikodu olur asıl. Bunca zaman hiç çaktırmadan saman altından su yürüttüler derler.
Kimseye bir şey kanıtlamak derdiniz yok ki hem.
O çiçekte adınız yazsaydı, sizi arayan kişi boşboğazlık edemezdi. Belki adam masum ama siz adama kendini anlatma imkanı bile vermemişsiniz.
Yani sizi bilmiyorlar da ne oluyor, dedikodu yapacak olan yapıyor baksanıza.
Rahatsız olan o değil. Benim, çünkü geçen sene o iş yerinden başka bir flörtüm vardı o kişi işten çıktı. Bu beyefendi ben oraya gittiğimde “suzannanın adını başkasıyla anmayın ben arkasındayım” demişti. Ama yine de eski kişiyle anmışlardı. O yüzden rahatsız oluyorjm

3.5 saat telefonu hiç mi eline almadı? Benimle buluşurken alıyor. Ve beni 1 ay önce doğumgünü yemeğine götürdü . “Uykulu kalktım sandalyenin üstünde ki gömleği giydim direkt” deyip kız için parfüm sıkması?
Ya belkide o an ter kokuyordur sıkmıştır ne bileyim önemli bir müşteridir karşısına öyle çıkmak istemememiştir. Fazla iyi niyetli biri değilimdir hatta hiç iyi niyetli biri değilimdir ama çok garipseyemedim. Açık açık söyleyin şu çiçekleri, sorunu çözmeye çalışmak yerine 1 aylık flörte trip atıyorsunuz.

Tamam da siz evine yollamamışsınız,işyerinde ailesi nasıl görecek?
Çok kaprislisiniz sanırım,sizinle çok zorlanır bu adam
Ya hayır benim adresime o yolladı. Konu isimsiz olması değil ay o rahatsız olmadı isimsiz olmasından konu o değiş

Ya belkide o an ter kokuyordur sıkmıştır ne bileyim önemli bir müşteridir karşısına öyle çıkmak istemememiştir. Fazla iyi niyetli biri değilimdir hatta hiç iyi niyetli biri değilimdir ama çok garipseyemedim. Açık açık söyleyin şu çiçekleri, sorunu çözmeye çalışmak yerine 1 aylık flörte trip atıyorsunuz.
Konuşmuyorum . Zaten yazarsa diyeceğim ben yolladım diye. O da salak değil biliyor zaten bence

Ş

Rahatsız olan o değil. Benim, çünkü geçen sene o iş yerinden başka bir flörtüm vardı o kişi işten çıktı. Bu beyefendi ben oraya gittiğimde “suzannanın adını başkasıyla anmayın ben arkasındayım” demişti. Ama yine de eski kişiyle anmışlardı. O yüzden rahatsız oluyorjm
Bütün ilişkileriniz o kurumdan nasıl oluyor yahu? İş yerinin mesleki alanını merak ettim şimdi 🙈

Bütün ilişkileriniz o kurumdan nasıl oluyor yahu? İş yerinin mesleki alanını merak ettim şimdi 🙈
Hayır ya. Mal aldığım bir yer. Geçen sene tesadüfü olmuştu bu beyefendi o zaman nişanlıydı ve sadece arkadaşımdı. Bu aralar 1 sene geçince aramızda bir şeyler başladı. Diğer eski kişi de işten çıkıp evlendi geçen sene

Ya durun şimdi ter kokusunun üzerine parfüm sıkmak deyince, zihnimde rezilce bir sürü imgeler belirdi. Etmeyin eylemeyin 😃

Ya hayır benim adresime o yolladı. Konu isimsiz olması değil ay o rahatsız olmadı isimsiz olmasından konu o değiş
Tamam anladım sizi de
Davranışınızın sebebini anlamadım.
Adam sizin evinize aileniz görmesin diye isimsiz yollamış.
Siz onun işyerine yolluyorsunuz,görebilecek hesap vermek zorunda olacağı kimse yokken neden isimsiz yolluyorsunuz?
Hadi yolladınız,adam anlamış teşekkür etmiş niye inkar ediyorsunuz?
Çocuk gibi davranıyorsunuz diyorum.
Adam müşteriyle buluşacak trip yapıyorsunuz
İşyerindeki arkadaşının sizden haberi var,neden çiçek üstünde adınızı görünce dedikodu olsun,ne alaka yani?

Açık açık derdini söyleyen trip atmadan rahat davranan bir kadın erkeği daha çok çekiyor çoğu zaman çünkü trip atan kız şımartıyor erkeği kendini birşey sanıyor. Açık olsaydınız keşke kendinize güveniniz yokmuş gibi oluyor böyle.
Yani aslında söylerdim . Ama o an kırgındım. Bir de söylesem ne olacak erkek milleti üste çıkacak kavga edeceğiz. Çiçek yolladığım gün kavga etmek istemedim.

Ya durun şimdi yer kokusunun üzerine parfüm sıkmak deyince, zihnimde rezilce bir sürü imgeler belirdi. Etmeyin eylemeyin 😃
Erkekler çok yapıyor onu maalesef ya, ter kokusuna parfüm sıkınca duş almalarına gerek olmayacagini ve harika kokacaklarını düşünüyorlar 😑

Tamam anladım sizi de
Siz onun işyerine yolluyorsunuz,görebilecek hesap vermek zorunda olacağı kimse yokken neden isimsiz yolluyorsunuz?
İşyerindeki arkadaşının sizden haberi var,neden çiçek üstünde adınızı görünce dedikodu olsun,ne alaka yani?
Benden haberi olan arkadaşının benimle arası çok iyi. 3 senedir o kurumun müşterisiyim. Herkes bilmiyor flörtümüzü . Yani o söylemek istedi ama çok dedikodu var ben belirtmek istemedim

Tamam anladım sizi de
Sorun şu ben müşteri olduğunu düşünmüyorum, flört olduğunu düşünüyorum

Sorun şu ben müşteri olduğunu düşünmüyorum, flört olduğunu düşünüyorum
Sizi arayan kişi de sizin onun flörtü değil arkadaşı olduğunuzu düşünüyor.
Zincirleme yanlış anlamalar silsilesi. Yaz dizisi gibisiniz ama.

Sizi arayan kişi de sizin onun flörtü değil arkadaşı olduğunuzu düşünüyor.
Zincirleme yanlış anlamalar silsilesi. Yaz dizisi gibisiniz ama.
Beni arayan kişi ispiyonculuk gibi bir şey yaptı. Yani başkasıyla da görüşüyor gibi demek istedi.

Back
X