• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek yolladığım gün başka bir kızla buluştu

Sorun şu ben müşteri olduğunu düşünmüyorum, flört olduğunu düşünüyorum
Açık açık konuşabilirsiniz,siz de ilişki yaşamak istiyorsanız tabi. Ama sizin için önemsizse de üzülmeyin.

İletişim problemi önemlidir,açık olmak gerekir bence ilişkilerde. Öyle ben susayım,karşımdaki iki gün önce ne yediğimi tahmin etsin şeklinde yaşanmaz ki. Herkes için yorgunluk bu.

Beni arayan kişi ispiyonculuk gibi bir şey yaptı. Yani başkasıyla da görüşüyor gibi demek istedi.
Tamam işte biliyor demek ki sizin flört ettiğinizi. Biz neyi yanlış anlıyoruz bilmiyorum ama siz kimliğinizi, bunu saklamak için gizli tutmadınız mı ablacım?

Açık açık konuşabilirsiniz,siz de ilişki yaşamak istiyorsanız tabi. Ama sizin için önemsizse de üzülmeyin.

İletişim problemi önemlidir,açık olmak gerekir bence ilişkilerde. Öyle ben susayım,karşımdaki iki gün önce ne yediğimi tahmin etsin şeklinde yaşanmaz ki. Herkes için yorgunluk bu.
Yani kırıldım ama ben güçlü bir kadınım. Anlık üzülmüş olabilirim ama vazgeçilmez değil. Ben şimdi ona mesaj atsam içimdekileri döksem tam tersine bana kafa yoruyor diyecek. Vazgeçmek en doğrusu

Tamam işte biliyor demek ki sizin flört ettiğinizi. Biz neyi yanlış anlıyoruz bilmiyorum ama siz kimliğinizi, bunu saklamak için gizli tutmadınız mı ablacım?
O iş yerinde 30 kişi var. Hepsinin özellikle patronun duymasını istemedim. Bir iki kişi biliyor zaten. Bu arada çiçek değil bonyfood varya. Ondan yolladım herkes başına toplanıp yemiş. Görecekti yani herkes

3.5 saat telefonu hiç mi eline almadı? Benimle buluşurken alıyor. Ve beni 1 ay önce doğumgünü yemeğine götürdü . “Uykulu kalktım sandalyenin üstünde ki gömleği giydim direkt” deyip kız için parfüm sıkması?
Darılmayın ama biraz fazla takıyorsunuz detaylara. Ben de arkadaşlarımla otururken telefona biri direkt aramadığı sürece bakmam. Parfüm yanımda taşırım ve ara ara sıkarım. (ter kokuyorsam sıkmam linçlemeyin :d). Adam demiş ki aslında uykulu yorgun olmama rağmen senin için geldim bak hazırlanmaya mecalim yoktu. :d

Biraz rahat olmaya çalışın bence

O iş yerinde 30 kişi var. Hepsinin özellikle patronun duymasını istemedim. Bir iki kişi biliyor zaten. Bu arada çiçek değil bonyfood varya. Ondan yolladım herkes başına toplanıp yemiş. Görecekti yani herkes
Hah demek ki onu yediği için mutlu. Adam bastı endorfini seratonini tabii.
Siz de her şeyi yanlış anladınız:)

Neyse ben çok bunaldım. Kandil dua grubuna gideyim biraz da manevi yönümü geliştireyim. 💙🌻🙏

Yani aslında söylerdim . Ama o an kırgındım. Bir de söylesem ne olacak erkek milleti üste çıkacak kavga edeceğiz. Çiçek yolladığım gün kavga etmek istemedim.
Kavga etmiceksiniz ki zaten kim o kız demeyin yani. Siz flörtü olduğunu düşünüyor olabilirsiniz e şimdide tribinizi yaptınız yine bir açıklamayla üste cıkacak ama siz trip atıp şımarttınız,kendisini birşey sandı artık.
Evet çiçeği ben gönderdim tekrar geçmiş olsun akşamda görmek isterdim seni ama akşama müşterilerinle buluşman varmış x bahsetti diyip çekilseydiniz eğer korkusu varsa zaten sizi kaybetmemek adına size açıklama yapar sizde önemsiz görüp normal davranırsınız sonrada gözlemlersiniz ilerleyen günlerinizi sizin trip atmanızla zaten adam doğruyu yine konuşmayacak ki flörtüyse.

Darılmayın ama biraz fazla takıyorsunuz detaylara. Ben de arkadaşlarımla otururken telefona biri direkt aramadığı sürece bakmam. Parfüm yanımda taşırım ve ara ara sıkarım. (ter kokuyorsam sıkmam linçlemeyin :d). Adam demiş ki aslında uykulu yorgun olmama rağmen senin için geldim bak hazırlanmaya mecalim yoktu. :d

Biraz rahat olmaya çalışın bence
Ama ben ona hediye göndermişim. Ve telefonunun ekranında görüyor . Bi cevap atabilirdi. Parfüm konusuna gelince tamam benim yanıma gelince de sıkıyor ( özellikle de öpüp koklayacaksa) bir de biz kadınız ben de bakkala giderken bile sıkıyorum ama erkekleri biliyorsunuz çorapları bile aynı renk zor oluyor. Zaten rahat olacağım . Benim bir yanlışım yok hatalı o bence

Hah demek ki onu yediği için mutlu. Adam bastı endorfini seratonini tabii.
Siz de her şeyi yanlış anladınız:)

Neyse ben çok bunaldım. Kandil dua grubuna gideyim biraz da manevi yönümü geliştireyim. 💙🌻🙏
Ben de şimdi namaz kılacağım, hayırlı kandiller dilerim. En iyisi de o zaten. Erkeklere kafa yormaya değmez❤️😄

Kavga etmiceksiniz ki zaten kim o kız demeyin yani. Siz flörtü olduğunu düşünüyor olabilirsiniz e şimdide tribinizi yaptınız yine bir açıklamayla üste cıkacak ama siz trip atıp şımarttınız,kendisini birşey sandı artık.
Evet çiçeği ben gönderdim tekrar geçmiş olsun akşamda görmek isterdim seni ama akşama müşterilerinle buluşman varmış x bahsetti diyip çekilseydiniz eğer korkusu varsa zaten sizi kaybetmemek adına size açıklama yapar sizde önemsiz görüp normal davranırsınız sonrada gözlemlersiniz ilerleyen günlerinizi sizin trip atmanızla zaten adam doğruyu yine konuşmayacak ki flörtüyse.
Ona cevap yazmadım aslında tripte atmadım. Flörtünle buluşmuşsun , onun yanında yazdıysam kusura bakma dedim sadece. Hayır arkadaşım sadece ama hasta olduğumu sen biliyordun dedi bence cevap atmadım. Dün de iş yerinde gözümün içine baktı uzun uzun gelsene buraya diye. Yüzüne bakmadım. Şimdi mesaj atmam yersiz olur. O bana atarsa sizin dediklerinizi yazacağım, çok teşekkür ederim ❤️

Hatalar silsilesi olmuş.
Çiçeği isimsiz göndermek, işyerindeki kişinin durumunuzu bilmesi, size laf taşıması, çiçeği gönderdiğinizi inkar edip 'yeni flortle mutluluklar' demeniz, sonra isyerine gitmeniz, bankosuna cagirinca orali bile olmamaniz falan.
Eger karsi taraf gercekten sizden hoslaniyorsa ve yedekte tutmuyorsa bir adim atar. Siz de trip atmayi birakin bence.

Ama ben ona hediye göndermişim. Ve telefonunun ekranında görüyor . Bi cevap atabilirdi. Parfüm konusuna gelince tamam benim yanıma gelince de sıkıyor ( özellikle de öpüp koklayacaksa) bir de biz kadınız ben de bakkala giderken bile sıkıyorum ama erkekleri biliyorsunuz çorapları bile aynı renk zor oluyor. Zaten rahat olacağım . Benim bir yanlışım yok hatalı o bence
Ben adamın zaten flörtöz olduğunu düşünüyorum açıkçası. Sadece sizin içiniz biraz daha rahat olsun isterim ben ilerisi için. Hem daha az üzülürsünüz.

Adama pas vermeyin artık niyeti varsa açıkça konuşsun

Ben anlamadım ya. Hem siz çiçek gönderince sizin gönderdiğinizi düşünüp size dönüş de yapmış. Siz niye başka kızın gönderdiğini düşündüğü için triplere girdiniz ki? Sizin gönderdiğinizi düşünmüş işte. Kendiniz de belirtmişsiniz.

Şu flört işlerini de anlamıyorum. Sevgili olmayıp sadece kur yapar gibi takılma mı oluyor? Ona benzer bir şey ise aranızda sadakat durumu da yok. Başkasıyla da buluşabilir.

Konu dışı olacak ama çok merak ettim o yüzden sormadan geçemeyeceğim. Sizin inancınız yoktu sanırım. Şimdi namaz kılacağım diyince şaşırdım. Nasıl oldu bu?
Ben sadece çok inançlı olmadığımı söylemiştim. Ateist değilim. Özel günlere de inancım var

Back
X