• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek yolladığım gün başka bir kızla buluştu

Arada tam anlamıyla, açıkça bir şey olmadığı için de soramadınız, trip attınız sanırım. Ama sana karşı duygularım var diye açıldıysa daha önce, sorun o zaman, hem bana karşı duyguların olduğunu söylüyorsun hem de başka bir kızla yemeğe çıktığını, arkadaşın da olsa, başkalarından duyuyorum, buna kırıldım diye.
Zaten bence o kızla gerçekten arkadaşsa, size söylemesi gerekirdi görüşeceğini , sürekli iletişim halinde flört ediyorsanız.
Evet iş esnasında aramasamda günlük görüşüyoruz. Her yaptığımız şeyi söylemiyoruz evet kabul ediyorum ama kendisi bana 5 ocakta doğum günümde normal bi erkek arkadaşım hediye alınca triplere girdi, alındı. Daha sonra da sana karşı duygularım var aşık olmak korkutuyor, özellikle o masum bakışın beni benden alıyor dedi. Benim de beklentiye girmem normal bence ama boşverin ya erkek milleti

Evet iş esnasında aramasamda günlük görüşüyoruz. Her yaptığımız şeyi söylemiyoruz evet kabul ediyorum ama kendisi bana 5 ocakta doğum günümde normal bi erkek arkadaşım hediye alınca triplere girdi, alındı. Daha sonra da sana karşı duygularım var aşık olmak korkutuyor, özellikle o masum bakışın beni benden alıyor dedi. Benim de beklentiye girmem normal bence ama boşverin ya erkek milleti
Bence evet hoşlanıyor ama ciddi bir ilişkiye başlayacak kadar değil, etrafa da bakmak istiyor daha gibi geld,i bana. Mavi boncuk dağıtıyor sanki. Siz de sadece o kişiye odaklanmayın, karşınıza baikası çıkarsa değerlendirin, bir görüşün çünkü o öyle yapıyor ve yapacak.

Back