• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek yolladığım gün başka bir kızla buluştu

Hayat yenilen kazıkların bileşkesidir. Bu da size ders olsun daha bir aylık flört dönemindr iki kur yapıp yüzünüze gülen erkeğe kırk yıllık sevgili gibi böyle büyük jestler yapılmayacağını öğrenmiş oldunuz. Öncelikle ben bazı arkadaşlara katılmıyorum. Benim hayat görüşüme göre bir erkek ya da kadın birisinin ilgisini çekmek ve bir ilişki başlatmak için emek ve çaba veriyorsa diğer olasılıkların peşine düşmeyecek. Adamın buluşmasını işe yoranlar olmuş ama zaten adamda kadınla buluşma nedeninin iş olmadığını belirtmiş. Ancak sizin hatanız çok büyük tepki vermeniz olmuş. Flört döneminde erkeğe bu kadar özel hissettirecek büyük jestlere ne gerek var ya da sizi önemsemeden başka bir kadınla date yapan adama sanki kırk yıllık sevgiliniz gibi tepki koyup yüzüne bakmamaya ne gerek var. Keşke o olaydan sonra karşılaştığınızda abartılı bir şekilde yüzüne bile bakmamak yerine sanki sıradan birisiymiş normal arkadaşmış gibi ufak bir selam verip geçseydiniz mesela. Siz yaptığınız bütün o abartılı hareketlerle adamın egosunu beslemişsiniz ve beslemeye de devam ediyorsunuz.

Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Konu bir tek bana mı çok sayko geldi
Adamdan şüphe duyar gibi bakalım bana yazacak mı testi gibi isimsiz çiçek göndermek nedir ?
Adam sen olduğunu anlayıp teşekkür edince şakasına göööya ben değilim demek nedir
Parfüm sıktı müşteri kızla buluşcak kısmı beni benden alan kısım bu herif normalde parfüm falan sıkmıyor o zaman sıkınca kesin kızla flört böyle mi ? Anlamlandıramadım

Hayır ya. Mal aldığım bir yer. Geçen sene tesadüfü olmuştu bu beyefendi o zaman nişanlıydı ve sadece arkadaşımdı. Bu aralar 1 sene geçince aramızda bir şeyler başladı. Diğer eski kişi de işten çıkıp evlendi geçen sene
Eski nişanlım sadece arkadaşım dediği kişiyle beraber diye dövünüp aynı şeyi yapmanız peki ?

Çiçeği siz yollamışsınız, teşekkür mesajı size gelmiş, adam müşteri ile buluşmuş ve daha sevgili bile değilsiniz hatta flört dahi diyemiyorsunuz, neyin tribi bu anlam veremedim

Notu okurken ağzı kulaklarında olmasının sebebi, senden geldiğini düşündüğü için.
Müşteride arkadaşıymış zaten. Susarak neyi çözeceksiniz? Trip atmak fln koca koca insanlarsınız ya

Kendin çalıp, kendin oynayacağına adama adınla şanınla çiçeği göndersen de, ona göre tepkisine baksan kötü mü olurdu?

kendi içinizde acele ettikten sonra dışarda etmemenin hiçbir mantığı yok
o dediğiniz olay kendine zaman verme olayıdır e siz adamı ciddi ciddi kiskandiginiza göre adamla ilgili fikirleriniz net
Belki adamin dusuncelerinden cekiniyodur , konu sahibi de hakli bi yandan

Gecenlerde askim kapismak videosuna denk geldim erkklerin artik diyor asiri flortoz oldugu bir dünya burasi sosyal medya sebebi ile bugün bi erkegin msj kutusuna bakin diyo sayisiz msj geliyor kizlardan. adam dogal olarak o olmazsa o olmazsa o diye surekli bi psikolojiye girdi diyordu cok guzel anlatmisti .yani siz üzülmeyin karsi taraf cok bozuldu

Haspama bak sen. Biz erkekleri fazla havalandırıyoruz vallahi. Verdiğinizi çekin nasıl kapınıza dolanıyorlar görün. Ay gıcık oldum sabah sabah

Çiçek muhabbetinden sonra neden iş yerine gittiniz, gittiyseniz de neden adamı görmezlikten geldiniz, amacı neydi iş yeri ziyaretinin hiç anlamadım

Sevmiyorum kaçak dövüşen adamları.
ilişki var ama yok gibi garip garip işler.
Geçen sene iş yerimde çocuklardan birine çiçek geldi dev bi orkide kim bilir ne kadar pahalı günlerce boş masada kaldı gelip yüzüne bile bakmadı üzüldüm ben kendi evime getirdim.
Alıyorum bak bunu yazık almıyorsan telef olacak buralarda dedim bakmadan aalll dedi.
Hala unutamıyorum bu olayı.
İnsan alır anasına götürürdü hiç olmadı.

Erkekler çok havalandı artık bu zamanda. eskiden erkekler kadınların peşinde koşardı şimdi tam tersi oldu.
Biz kadınlar yapıyoruz ama bence bunu hepsi kendini bi bk sanıp havalanıyorlar.
Sonrada her kadından aynısını bekliyorlar.
Yapmayıncada nasılsa yedekte var hemen ona doğru koşuyorlar.

İsimsiz yollamak da saçmalık .
Madem böyle bir jest yapıyorsunuz isminizi yazın yani özgüvensiz bir hareket bence.
Madem bir iş yapıyorsun tam yap bu nedir?
Diğer konu adam başkasıyla ilgileniyor demek ki bunda üzülecek bir şey de yok.
1 aylık bir şey.
Birşey yaşanmamış.
Milleti kaç senelik sevgilisi kocası aldatıyor .
Çok takma kafana en azından zamanını almamış.

erkek tarafına flört aşamasında çiçek yollamak da çok saçma. türk erkeklerinde bu hareketler ters tepiyor, keşke öyle olmasa ama oluyor. baştan aşağı çok saçma davranmışsınız. flört bile diyemiyorsunuz, bir tutku diyorsunuz o ne demekse. sevgiliniz bile olmayan birine bu kadar triplenmek mantıklı değil. tanışma aşaması bunun için var, size uymuyorsa, beklentilerinize uymuyorsa böyle triplenmeden sessizce uzaklaşırsınız, iletişimi kesersiniz ama sizin kafanızda siz sevgili olmuşsunuz. ondan bu tavırlarınız.

Peki siz flört ettiğinize emin misiniz? Sizle flört ederken, birbirinize çiçekler gönderip balım fln diye konuşurken ve ortak arkadaşlarınız varken, onların da gözü önünde nasıl başkasıyla yemeğe çıkıyor ki? Ya sizle ya o kızla gerçekten arkadaş sadece.

Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Şimdi şunu anlamadım. "Çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı" demiş oradaki arkadaş. Beyefendi zaten sizin gönderdiğinizi düşünüp siz mesaj atmış. Yani sizden geldiğini düşündüğü için mutlu olmuş. Bence siz çok çabuk dolduruşa geliyorsunuz. Hani dizilerde olur ya aşırı gıcık olurum, bir sahne olur kız onu görür hemen arkasına bile bakmadan gider ama işin aslı başkadır. Sonra dizi sonuna kadar o saçmalığın doğrusunu öğrenmesini bekleriz 😅 İnsanlar konuşa konuşa problem çözer, kendi kafasında kurarak değil. Bir şeylerin önüne set çekmeyin hemen. 🙂

Şimdi şunu anlamadım. "Çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı" demiş oradaki arkadaş. Beyefendi zaten sizin gönderdiğinizi düşünüp siz mesaj atmış. Yani sizden geldiğini düşündüğü için mutlu olmuş. Bence siz çok çabuk dolduruşa geliyorsunuz. Hani dizilerde olur ya aşırı gıcık olurum, bir sahne olur kız onu görür hemen arkasına bile bakmadan gider ama işin aslı başkadır. Sonra dizi sonuna kadar o saçmalığın doğrusunu öğrenmesini bekleriz 😅 İnsanlar konuşa konuşa problem çözer, kendi kafasında kurarak değil. Bir şeylerin önüne set çekmeyin hemen. 🙂
Evet maalesef birine duygusal bir şey hissedince direkt dolduruşa geliyorum, sanırım bu duygumu yenmem lazım

Peki siz flört ettiğinize emin misiniz? Sizle flört ederken, birbirinize çiçekler gönderip balım fln diye konuşurken ve ortak arkadaşlarınız varken, onların da gözü önünde nasıl başkasıyla yemeğe çıkıyor ki? Ya sizle ya o kızla gerçekten arkadaş sadece.
Evet eminim. Yani kendisi sana karşı duygularım var dedi. Ben de anlamadım nasıl çıkardığını sinirlendiğim nokta bu

Evet eminim. Yani kendisi sana karşı duygularım var dedi. Ben de anlamadım nasıl çıkardığını sinirlendiğim nokta bu
Arada tam anlamıyla, açıkça bir şey olmadığı için de soramadınız, trip attınız sanırım. Ama sana karşı duygularım var diye açıldıysa daha önce, sorun o zaman, hem bana karşı duyguların olduğunu söylüyorsun hem de başka bir kızla yemeğe çıktığını, arkadaşın da olsa, başkalarından duyuyorum, buna kırıldım diye.
Zaten bence o kızla gerçekten arkadaşsa, size söylemesi gerekirdi görüşeceğini , sürekli iletişim halinde flört ediyorsanız.

Back
X