- 12 Kasım 2010
- 2.923
- 16.879
- 408
- 40
Hayat yenilen kazıkların bileşkesidir. Bu da size ders olsun daha bir aylık flört dönemindr iki kur yapıp yüzünüze gülen erkeğe kırk yıllık sevgili gibi böyle büyük jestler yapılmayacağını öğrenmiş oldunuz. Öncelikle ben bazı arkadaşlara katılmıyorum. Benim hayat görüşüme göre bir erkek ya da kadın birisinin ilgisini çekmek ve bir ilişki başlatmak için emek ve çaba veriyorsa diğer olasılıkların peşine düşmeyecek. Adamın buluşmasını işe yoranlar olmuş ama zaten adamda kadınla buluşma nedeninin iş olmadığını belirtmiş. Ancak sizin hatanız çok büyük tepki vermeniz olmuş. Flört döneminde erkeğe bu kadar özel hissettirecek büyük jestlere ne gerek var ya da sizi önemsemeden başka bir kadınla date yapan adama sanki kırk yıllık sevgiliniz gibi tepki koyup yüzüne bakmamaya ne gerek var. Keşke o olaydan sonra karşılaştığınızda abartılı bir şekilde yüzüne bile bakmamak yerine sanki sıradan birisiymiş normal arkadaşmış gibi ufak bir selam verip geçseydiniz mesela. Siz yaptığınız bütün o abartılı hareketlerle adamın egosunu beslemişsiniz ve beslemeye de devam ediyorsunuz.