• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek yolladığım gün başka bir kızla buluştu

Ben anlamadım ya. Hem siz çiçek gönderince sizin gönderdiğinizi düşünüp size dönüş de yapmış. Siz niye başka kızın gönderdiğini düşündüğü için triplere girdiniz ki? Sizin gönderdiğinizi düşünmüş işte. Kendiniz de belirtmişsiniz.

Şu flört işlerini de anlamıyorum. Sevgili olmayıp sadece kur yapar gibi takılma mı oluyor? Ona benzer bir şey ise aranızda sadakat durumu da yok. Başkasıyla da buluşabilir.
Başka kızın gönderdiğini düşünmedim. Hayır yani aynı gün olması biraz ağırıma gitti.

Ben adamın zaten flörtöz olduğunu düşünüyorum açıkçası. Sadece sizin içiniz biraz daha rahat olsun isterim ben ilerisi için. Hem daha az üzülürsünüz.

Adama pas vermeyin artık niyeti varsa açıkça konuşsun
Aynen öyle koç erkeği mavi boncuk dağıtıyor harika yorum

Erkek. Evet bekar❤️ bu arada en sevdiğim üye gelmiş sizden yorum almak güzel

Teşekkür ederim, bence bu arkadaş da seninle ilgileniyor ve arayı karıştırıyor olabilir. Çocukla direk konuş derim. Müşteri ile görüşmesinde sıkıntı yok ama dikkatli olmak gerek. Gerçekten seninle bir şeyler yaşarken diğer taraftan seçenekleri değerlendiriyor mu anlamak gerek.

Başka kızın gönderdiğini düşünmedim. Hayır yani aynı gün olması biraz ağırıma gitti.
Plan yapılmıştır zaten. Siz heye gönderdiniz diye niye iptal etsin ki? Aşkınızı itiraf etseniz mesela o zaman da başkasıyla görüşse bozulmanız hakkınız da siz arkadaş gibi duruyorsunuz, sadece biraz daha samimi.

Teşekkür ederim, bence bu arkadaş da seninle ilgileniyor ve arayı karıştırıyor olabilir. Çocukla direk konuş derim. Müşteri ile görüşmesinde sıkıntı yok ama dikkatli olmak gerek. Gerçekten seninle bir şeyler yaşarken diğer taraftan seçenekleri değerlendiriyor mu anlamak gerek.
Evet ilgisi olabilir ama yalan söylememiş ki, kendisine sordum inkar etmedi. Açıklaması sadece arkadaşım demesiydi. Bazen insan bilerek kırılıyor karşı taraf gönül alacak mı diye

Plan yapılmıştır zaten. Siz heye gönderdiniz diye niye iptal etsin ki? Aşkınızı itiraf etseniz mesela o zaman da başkasıyla görüşse bozulmanız hakkınız da siz arkadaş gibi duruyorsunuz, sadece biraz daha samimi.
O da bana arkadaşım doğum günü hediyesi aldı diye bozuldu. Belki de yüz bulmuşumdur

Evet ilgisi olabilir ama yalan söylememiş ki, kendisine sordum inkar etmedi. Açıklaması sadece arkadaşım demesiydi. Bazen insan bilerek kırılıyor karşı taraf gönül alacak mı diye

Haklısın. Biraz mavi boncuk dağıtıyor diye düşünüyorsan görüşme ama aklında azıcık kaldıysa görüş bence.

3.5 saat telefonu hiç mi eline almadı? Benimle buluşurken alıyor. Ve beni 1 ay önce doğumgünü yemeğine götürdü . “Uykulu kalktım sandalyenin üstünde ki gömleği giydim direkt” deyip kız için parfüm sıkması?

Eee sana değer vermemiş adama çiçek göndermek niye? Ne gerek var erkeğe çiçek??
Balım diyen tiplerden de nedense hiç hayır gelmez

Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Neden isimsiz

Eee sana değer vermemiş adama çiçek göndermek niye? Ne gerek var erkeğe çiçek??
Balım diyen tiplerden de nedense hiç hayır gelmez
Bana değer veriyordu , ben erkekler önemsemiyor diye takmadım. Normalde beni el üstünde tutuyordu ameliyat olduğumda annem kadar ilgilendi

3.5 saat telefonu hiç mi eline almadı? Benimle buluşurken alıyor. Ve beni 1 ay önce doğumgünü yemeğine götürdü . “Uykulu kalktım sandalyenin üstünde ki gömleği giydim direkt” deyip kız için parfüm sıkması?
Yukarıda bir arkadaş söylemiş. Çok çabuk gaza geliyorsunuz.
1. Müşteri önemliyse ne yapsın adam? Özel şirketlerde müşteri tutmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur.
2. Adamın parfüm sıktığını ne biliyorsunuz? Hadi sıktı diyelim, ne var bunda?
3. Size bunu söyleyen kişinin iyi niyetinden nasıl bu kadar eminsiniz?
4. Çiçeği gönderdiğinizi niye söylemediniz. Çok hoş bir jest ve eminim onun da hoşuna gitmiştir.
5. Bence sakin kafayla adamla konuşun, gerçekten başka bir flörtü varsa o zaman bitirirsiniz.

Yukarıda bir arkadaş söylemiş. Çok çabuk gaza geliyorsunuz.
1. Müşteri önemliyse ne yapsın adam? Özel şirketlerde müşteri tutmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur.
2. Adamın parfüm sıktığını ne biliyorsunuz? Hadi sıktı diyelim, ne var bunda?
3. Size bunu söyleyen kişinin iyi niyetinden nasıl bu kadar eminsiniz?
4. Çiçeği gönderdiğinizi niye söylemediniz. Çok hoş bir jest ve eminim onun da hoşuna gitmiştir.
5. Bence sakin kafayla adamla konuşun, gerçekten başka bir flörtü varsa o zaman bitirirsiniz.
Hoşuna gitti evet. Ağzı kulaklarında okumuş. Kimin hoşuna gitmez ki.. konuşmayı düşünmüyorum belki çok abarttım ama aşırı kırgınım. Bana söyleyen evet art niyetli olabilir fakat yalan söylediği bir şey yok. Kendisi doğruladı . Bana söyleyen kişi söyledi parfüm sıkıp süslenip gitti diye. Müşteri olarak değil arkadaşlık yapıp öyle buluşmuş

çiçek yolluyorsun sonra inkar ediyorsun.
buluştuğu kişi hakkında nedir ne değildir bilmeden peşin hükümlü davranıp müşteri değil flörtü diyorsun.
bir de adama flörtün hayırlı olsun diyerek kendini iyice küçültüyorsun.
adam kendi masasına çağırınca, konuşmak isteyince gitmiyorsun, yüzüne bakmıyorsun.
3 saat sonra cevap attı diye de ayrı krize girmişsin.

bu kadar tribi bünyen nasıl kaldırıyor ya? bana bu muamele ile gelen insanla bişey olacağım varsa bile olmam.

Bir beklentim yok sadece kırgınım. 1 aydır böyle flört değilde bilmiyorum aramızda tutku olan bir bey var. Aslında arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Ben geçen ay ameliyat olduğumda çok ilgilendi çiçek yolladı. Neyse bu hafta da o hastaydı iş yerine isimsiz çiçek yolladım. 7 de ulaşmış (iş çıkışı saattiydi) bana “yaa teşekkür ederim balım” yazmış. Ben de şakasına hangi konuda yazdım. Daha sonra iş arkadaşı beni aradı(beni tanıyor daha önceden “seninkine çiçek geldi ben kimin yolladığını biliyorum çıkışta bi müşteri kızla buluşcaktı parfüm falan sıktı, çiçek geldi notu okurken ağzı kulaklarındaydı” şok oldum . Saat 10 buçukta cevap atmış “çiçeği sen göndermedin mi hasta olduğumu sen biliyordun” diye. Hayır ben yollamadım flörtün için de hayırlı olsun dedim. “Sadece arkadaşım ya yok ama hasta olduğumu sen biliyordun” dedi cevap atmadım. Dün de iş yerine uğradım kendi bankosuna çağırdı ama yüzüne bile bakmadım. Madem ben yolladım saat 7 den 10 buçuğa kadar hiç mi yazamadın. Belki de haksızım ama bilmiyorum gerçekten çok kırgınım belki de büyük bir beklentiye girdim. Ama konuşmayı kestim
Bu kadar tripkolik olmak yorar sizi.

çiçek yolluyorsun sonra inkar ediyorsun.
buluştuğu kişi hakkında nedir ne değildir bilmeden peşin hükümlü davranıp müşteri değil flörtü diyorsun.
bir de adama flörtün hayırlı olsun diyerek kendini iyice küçültüyorsun.
adam kendi masasına çağırınca, konuşmak isteyince gitmiyorsun, yüzüne bakmıyorsun.
3 saat sonra cevap attı diye de ayrı krize girmişsin.

bu kadar tribi bünyen nasıl kaldırıyor ya? bana bu muamele ile gelen insanla bişey olacağım varsa bile olmam.
Hanımefendi zaten çiçeği gayet iyi biliyor, buluştuğu kişi hakkında evet ama flört diye düşünüyorum . Erkek arkadaşları olunca gayette cevap yazıyor . Hayırlı olsun deme sebebim öğrendim, arkamdan iş çevirme demekti. Neden yüzüne bakayım orası iş yeri onun masasına gitmek zorunda değilim.

Back
X