çiçek

Konuyu dogrumu anladim acaba? Cicek gondercek is yerine bunun icin mi israr ediosun? Sende foto cekip instagramda... ayy ne romaaanntik kocisi var mi diycekler.. ben cok otum ellaaam.. kendine cicek yollattir bi foto is cozulur.. kurabiye gelmis onun bile fotosunumu cektiniz koydunuz instagrama? Adresini ver ben sana bi koli yapip yollimm

çok yanlış anlamışsınız.çiçek istemedim ne ondan ne babasından.babası eşime rica etmiş gönder diye o da göndermemiş.büyük ihtimal babasına gönderdim dedi. tekrar söylüyorum KENDİME ÇİÇEK GÖNDERTMEDİM. böyle yapsam açar çiçeksepetini kendime gönderirim ona ne yalvarcam. :D

Sallama ya bi cicegin pesinede dusme onun icin yorulcana dedigin gibi ac kendine cicegi kendin ismarla

Hepsini gectim de annesigil neden kizacakmis senin foto paylasmana onu anlamadim?

ailesi eşime kızıcak büyük ihtimal çiçek gönderdim dedi.ailesi bilir benim teşekkür için arayacağımı gönderse. bugün ablamınkini paylaşınca annesi arayıp der bizim çiçek nerede bu kız niye aramadı paylaşmadı.

Yeni işe başlamışsınız alması gerekirdi cok ayıp etmiş. Böyle işe başlamalarda terfilerde doğum günleri evlilik yildonumu gibi özel günlerde mutlaka akıl etmesi gerekiyor bir erkeğin,kadini çünkü arada bir özel hissetmemiz gerekiyor kendimizi ama birazda yapı meselesi yada odunluk meselesi de diyebiliriz..

Allahıma bana bu kadar ince dusunen bi eş verdiği için şükrediyorum tekrar:nazar:

Sallama ya bi cicegin pesinede dusme onun icin yorulcana dedigin gibi ac kendine cicegi kendin ismarla

şey bekliyo herhalde ortada çiçek olmadan arayıp ailesini çiçek gelmiş gibi yapayım. adamdaki tembelliğe bakar mısın bi çiçek kaç dakkasını alıcak sinir olduğum konu o. samimiyetine güvendim diyo. şimdi çıkışta kendime çiçek alıcam onu internete koyup anne baba teşekkür ederim diycem :D

Yeni işe başlamışsınız alması gerekirdi cok ayıp etmiş. Böyle işe başlamalarda terfilerde doğum günleri evlilik yildonumu gibi özel günlerde mutlaka akıl etmesi gerekiyor bir erkeğin,kadini çünkü arada bir özel hissetmemiz gerekiyor kendimizi ama birazda yapı meselesi yada odunluk meselesi de diyebiliriz..

Allahıma bana bu kadar ince dusunen bi eş verdiği için şükrediyorum tekrar:nazar:

ne şanslısınız.Benim kulaklar şunu bile duydu.''arabam yok o yüzden çiçek almıyorum sana'' ben borca girdim araba aldım adam çiçek hala almıyo :D

şey bekliyo herhalde ortada çiçek olmadan arayıp ailesini çiçek gelmiş gibi yapayım. adamdaki tembelliğe bakar mısın bi çiçek kaç dakkasını alıcak sinir olduğum konu o. samimiyetine güvendim diyo. şimdi çıkışta kendime çiçek alıcam onu internete koyup anne baba teşekkür ederim diycem :KK70:
Haha bencede oyle yap birazcik gurur varsa utanir :)

ailesi eşime kızıcak büyük ihtimal çiçek gönderdim dedi.ailesi bilir benim teşekkür için arayacağımı gönderse. bugün ablamınkini paylaşınca annesi arayıp der bizim çiçek nerede bu kız niye aramadı paylaşmadı.

Cicek micek yok neyi paylasayim diyebilirsiniz?
Sizin degil esinizin sucu
Kp dusunceli adammis cicek yollamak istemis esinizde isyerine olmuyosa eve yolla diyebilirdi enolmadi bi cicek alip bu da babamlarin hediyesi diyebilirdi
Yapmadiysa o dusunsun

Back
X