- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Canım bir sürü oluyor kuruttuklarım duruyorSevgilinizin yolladığı çiçekleri kurutup saklayabilirsiniz
Saksıda alsınKızlar belki saçma bi konu açtım ama kesinlikle beni hediye düşkünü vs algılamayın asla. Ben canlı çiçek konusunda çok hassasım kendimi bildim bileli. Çünkü verildiği günün ertesi gün soluyor ve çöpe gidiyor hem o kadar para veriliyor yazık.Erkek arkadaşım yıl dönümü doğum günü vs hep çiçek gönderir bana ama soluyor gidiyor atarken o kadar üzülüyorum ki.Bişey göndermese de olur hiç takılmıyorum bu konulara hatta kutlama bile sevmiyorum hatırlasın güzel bi cümle kursun yeter. Ama biliyorum yine göndericek sevgililer gününde yine solucan yine çöpe gidicek. Bana bişey gönderme desem yanlış anlayacak eminim.Napsam bilemedim
İşte diyemiyorum ki canım aynen bakar büyütürüm öyle olsaSaksıda alsın
SAP çiçekle ilgili aynı düşünüyorum
Ben diyemiyorum seni tebrik ederim :) ayrıca aynen pahalıBunu açıkça anlatmakta ne gibi sakınca var anlamadim.
Ben kocama demistim yazık günah bu çiçeklere bakamıyorum, üzülüyorum.
Canli çiçek hediye etmesen daha iyi olur demistim.
Ayıp mi ki Bu?
Onu da bu masraftan kurtarmıştım diye sevinmişti
Nasıl söylenir bilemiyorum alınır diye korkuyorumniye açık açık söylemiyosun ki?
Yani sonuçta sevdiğiniz insan.Çiçek almamasini isteyebilirsiniz.Burda yazdiklarinizi onda da söyleyeyin .Birlikte vakit geçirirsiniz ikiniz için de iyi bir hediye olur:)Canım bir sürü oluyor kuruttuklarım duruyor
O da doğru inanın hiç bişey almasa da hiç önemli değil ama işte söyleyemiyorum yanlış anlar diyeSolmayan bitmeyen birşey yok ki
Kızlar belki saçma bi konu açtım ama kesinlikle beni hediye düşkünü vs algılamayın asla. Ben canlı çiçek konusunda çok hassasım kendimi bildim bileli. Çünkü verildiği günün ertesi gün soluyor ve çöpe gidiyor hem o kadar para veriliyor yazık.Erkek arkadaşım yıl dönümü doğum günü vs hep çiçek gönderir bana ama soluyor gidiyor atarken o kadar üzülüyorum ki.Bişey göndermese de olur hiç takılmıyorum bu konulara hatta kutlama bile sevmiyorum hatırlasın güzel bi cümle kursun yeter. Ama biliyorum yine göndericek sevgililer gününde yine solucan yine çöpe gidicek. Bana bişey gönderme desem yanlış anlayacak eminim.Napsam bilemedim
niye alınsın yahu allahın otu işte.Nasıl söylenir bilemiyorum alınır diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?