Çiçekli Kanepelere Nasıl Halı Alınır?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhabalar hanımlar,

Nikahıma 10 gün kaldı ve acilen halı seçmem gerekiyor. İki tane çiçekli kanepemiz var, buna ne çeşit bir halı gider karar veremiyorum. Göz yormayacak ve kir göstermeyecek bir tarz gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMAG2163.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 557
Gri yada krem gider
Ayrıca kir göstermesin cümlesi sadece bizim halkımıza aitmiş :) yani gözükmeyen kir kayboluyor mu görmedigimiz kiri nasıl temizlicez.

Duz renk mor bir hali olabilir.

Teşekkür ederim, kanepenin biri büyük oranda mor olduğu için daha fazla mor istemiyorum.

Gri yada krem gider
Ayrıca kir göstermesin cümlesi sadece bizim halkımıza aitmiş :) yani gözükmeyen kir kayboluyor mu görmedigimiz kiri nasıl temizlicez.

Krem olabilir aslında, perdem ve kitaplığım kahverengi tonları olduğundan gri sanırım olmaz. Evde kedi var, tüyleri halıya yapışıyor ve halı eğer kir gösteren bir renkse süpürene kadar o tüyler orada siyah siyah duruyor, bu yüzden kir göstermemesi tabirini kullanıyorum

Ama mor alırsan bogar başka renk alırsan karmaşa olur :) ancak krem kurtarır.

Icindeki yesilden olabilir cicekli ya bahar havasi katar evine :) bu tür tonlara koyu sifir kiri kapaticak pek bulamazsin. Yesil tonlarini degerlenddir hos olabilir

Benmde koltugum ve halim bu sekilde.. acik renkler olur ama istemiosun:)

Eklentiler

• 20150825_112726.webp
    14 KB · Görüntüleme: 458
Icindeki yesilden olabilir cicekli ya bahar havasi katar evine :) bu tür tonlara koyu sifir kiri kapaticak pek bulamazsin. Yesil tonlarini degerlenddir hos olabilir

Aklıma geldi ama kanepelerdeki yeşil o kadar tatlı bir yeşil ki, o renk halı hiçbir yerde görmedim. Çağla yeşili gibi donuk bir yeşil.

kesinlikle krem almalısın

Sade krem değil de belki renk geçişleri olan eskitme tarzda krem olabilir.

Benmde koltugum ve halim bu sekilde.. acik renkler olur ama istemiosun:)

Evet bunu beğendim, renk geçişleri olan krem-kahve tonlarında bir halı olabilir.

Evet pembe vizyon ve kahverengi krem karisimi halim.. halicida az cok fikrin olucaktir tonlari kafanda kur yeter..

Diger bi halimin rengide bu.. bu da uyabilir ama acik renki iste.

Eklentiler

• 20150825_123901.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkür ederim herkese, aklımda birşeyler canlandı bugün almaya çıkacağız, alınca paylaşırım tercihimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…