cici eltim ve hayal kırıklığım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sunuda soyleyim iki yuzlu insan cok senin yaninds farkli yoplumda farkli ck insan gordum boyle parmak isirtiyolar

Sunuda soyleyim iki yuzlu insan cok senin yaninds farkli yoplumda farkli ck insan gordum boyle parmak isirtiyolar

Ben zaten asla eltilerimle bu tarz konular konuşmam çünkü guvenmem zaten
Ama bu ektim beni epey şaşırttı

Cok seviyesiz insanlarmis...

Kimseye anlatma , ama arana mesafe koy agirligini koru...

Hic soylenmeyecek laf soylemisler...

Ben olsam eşime anlatırdım o da ona göre mesafeyi korusun diye.
Sonra yarın bir gün bir şey olduğunda bu hallerini anlatsan da inandıramazsın herhalde kendilerini sevdirdikten sonra.

babanla ş..kştk miiiii
ordan sonra koptum..
ben kimim nerdeyim...

bu ne seviyesizlik? Ay ben boyle patavatsiz bir kadin gormedim. Patavatsiz hafif kalir... sakin bu eltiyle samimi olma. Sakin !!! Bu yersiz yersiz konusur rezil rüsva eder adami. Ay katil bile eder. Benim eltim de patavatsizdir ama seninkinin eline su dokemez. Seninki master yapmis patavatsizlikta. Ayy allah korusun.

bu konuda sessiz kalmanı tavsiye ederim...

Kimseye soylemeyin top sizde kalir.kiskaniyor olursunuz.kv niz ergec anlayacak zaten eltinizin nasil bori oldugunu.samimi olmayin derim.Ilginc karakterleri varmis anali kizli bayanlarin.hele annesinden tiksindim.

annen haklı ..anlatırsan senden kötüsü olmaz..kaynanan böylemi dediniz diye onlara soracak onlarda inkar edecek..kötü elti olacak adın..ayrıca eltinin annesi ne çirkef ağızlı bir karıymış.karı imiş diyorum hanımefendi olan böyle çirkin sözler sarfetmez hele hele seni yeni tanımaya başlıyorlar..kimbilir daha neler duyacaksın zamanla..terbiyesiz karı..
sen mesafe koy araya şimdiden kaynana çekiştirmesine senide aralarına katmaya çalışıyorlar..eltin tatlı görünümlü olabilir rol yapıyor bence..anasına bak kızını al..

yerinizde olsam
benim bu insanlari gozum tutmadi derdim. gerci fikriniz alinmadan yuzuk takilmis sms olsun bunlar tanima sureci. eger kayniniz iyi biriylr bu tuhaf insanlarla ilgili az daha arastirsin gozlrmlesin oyle evlensin. ayrica sizi bu kafar lesinize dusup cagirmalari da agzinizdan laf almak icin olabilir. uzak durun.
ben olsam esime olanlari anlatirdim.. bu terbiyesizlet onlaea bir torun verecek sonucta bilmek esinizin ailesinin hakki.

S...mi Korkarım yapmıştırda tövbest
Sevşyesizlik ve terbiyesizlikte son nokta
Aiy kusura bakma arkadaşım ama sinir oldum cici eltine ve anasına
Bence kesinlikle mesafeli ol fazla yüz göz olma
yarın bigün anasıyla daha ne haltlar karıştıracakları belli olmaz
Eşinede anlat :)

Son düzenleme:
Tabiki mesafeli davran
Senden boyle laf almaya calisan yarin da kaynananlar seni çekiştirir
Kaynana anlatma o zamanla görür gerçek yüzlerini sen den bilmesin

sordukları normal herkes merak eder gelin gideceği yeri.belli ki rahat insanlar yargılamak sana düşmez herkesin yetişme tarzı ayrı.kimseye anlatma ama mesafeni koru.kimse bizimle aynı olmak zorunda değil insanları olduğu gibi kabul et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…