cici eltim ve hayal kırıklığım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok terbiyesizlermiş ya ayıp nedir bilmiyorlar. bir anne kızına bunu söyleyecek. üstelik evine gelen yeni birinin yanında. midem bulandı. bende soğuurdum

ne seviyesizce bi muhabbet olmus ... laf almasi hadi neysede , babanla bilmem ne yaptik kismi fena olmus ...Allahtan size gercek yuzlerini gostermisler .. Bence hiiic karismayin onlardan uzak durun .. Ama esine soyleyip uyar sonucta kardesi evlenecek bu kadinla ve mutsuz olma ihtimalleri var .. yazik olur

Duâ edin Allah size acimis da gerçek yüzlerini farkında olmadan ortaya koymuşlar. Kendinizi koruyun gerisi eşinizin ailesinin bilecegi iş siz sakin karışmayin...

Eşime anlattım çok şaşırdı sakın kimseye söyleme sonra ben kötü olurum dedim ama dayanamamış annesine söylemiş.

Ebyar söylemek istememiş anne ama ben dayanamadım böyle futursuzca konuşan insanlarla bizim ne işimiz olur demiş. Annesi de öyle oğlum ama kardeşin seviyor biz ne disek kötü oluruz Allah sonumuzu hayretsin demiş.

Eltim bayramda geldi gayet saygılı Hürmetli tatlı dilli güler yüzlü bir gelin. O günle hiç alakası yok. Kayınvalideme cimri diyen o dgildi sanki annecim annecim diye pervane oldu resmen. Kayınvalidemin yerinde ben olsam ben bile derim ki bu gelin kıskqndı ondan kulp takıyor.

Ben kimseyi yargılamıyorum sadece yadırgadım
Herhalde kimse babamla aksam s... diyen bir anneyi doğal karşılayamaz en azından ben karşılayamam ve korkarım bu tarz insanlardan
Zaten kimseyle sıkı fıkı olmam asla ama ben eşimin ailesi aadına üzüldüm

Kimseye birşey anlatma ve mesafeni koru yakında bombası patlar zaten çok olay çıkar senin de adın karışmasın uzaaaaaaak dur

Bence kayınvaliden durumun farkında eltinde rol yapıyor evlilik öncesi maskeli balo klasik !!

Ben olsam huylu huyundan vazgeçmek diyip, eşi é anlatırım. Yahu daha yeni tanıştığı ki kendisi sözlü İlişkiler yeni yeni oluşuyor,
kişiyle kaynanan hakkında dedikodu açmaya çalışıyorsa yarın öbür gün senin hakkında kaynananla, ne bileyim eşiyle eşin hakkında konuşup konuşmayacağına kim kefil.
Dolayısıyla o aileden en azından bir kişi ile konuşur anlatırım. yedikleri halkı bilsin bir durum olursa kendini sağlama almış olursun.
Yalnız anlatırken, dedikodu gibi değil olan olayı böyle böyle oldu ben çok huzursuz oldum. Diye anlatmak lazım. Yoksa çarşı karışır....
Ha bir de o leke muhabbeti ne yahu.
Yuh

inanamadım çok seviyesiz .
bir de hemen dedikodu falan nasıl insanlar bunlar.
bence sizinle samimi olmaya çalışırken çirkinleşmişler

Eşimle,yada en iyi arkadaşımla bile bu tarz konuşamam. Bir ana kızın böyle konuşması....bilmiyorumda kaynınız adına üzüldüm doğrusu

Ben açıkcası garipsedim yani ilk kez tanışıyorsunuz böyle ahlaksızca laf etmeleri ağzından laf almal istemeleri eltin çok tehlikeli birine benziyor ,ağzı bozuk kişilerle ben asla muhatap olmam , dikkatli ol başına çorap örmesin bu nerden gelme ? Şe6rden mi? Köyden mi?

Çok içli dışlı olmayın, lafta taşımayın evlilik öncesi, sonuçta ne sizin ne kayınvalidenizin beğenisi önemli değil, kaynınız kızın karakterini, espri anlayışını sevmiş ki evlenmeye karar vermiş, gerisi teferruat. Bir de cici elti nedir, ben oraya takıldım ?

kaynina kayinvalidene bsy deme simdi ama esine soyle bence.. bi de bu elti sana saracak bi tip mi? insaallah degildir.. daha ilk gunden senle kaynana dedikodusu yapmaya calismis, sozlu gelin azcik mahcup olur narin durur, bu ne boyle.. benim fikrimce esine anlat, yarin bulasirsa ortada kalma..

bi de simdi bu kiz hepinizi sevimli gorunmus ya, sen anlatmayacaksin, bir de mesafe koyacaksin, seni suclarlar mi yeni gelini kiskandi filan diye?

Ben olsam bir tek esime anlatirdim.yarin obur gun kotu biseyini duydugunda yada gordugunde inanmakta zorluk cekmez.yeri-zamani geldiginde ailesininde gozunu acar.
Bu arada aralarinda gecen konusma cooook igrenc,bu insanlarla bir omur nasil gecer ki?Allah kv.nizin ve sizlerin yardimcisi olsun

Görünüşte şehirde yaşayan gayet düzenli evleri yaşamları olan bir aile. eltim lisans mezunu bir şirkette çalışıyor. Yani görüntüde her şey gayet hoş

Cici elti dememin sebebi bizim oralarda yeni olana cici derler oradan gelme bir tabir

Pardon pardon
Yaşıni basini almis bir bayan (genc veya erkek olsa da farketmez gerci) nasil boyle bi cumle kurabildi, hic mi utanmadi

Bence mesafeli olun aman aman...

Üniversite hayatı onu bozmuş
Görünüşte şehirde yaşayan gayet düzenli evleri yaşamları olan bir aile. eltim lisans mezunu bir şirkette çalışıyor. Yani görüntüde her şey gayet hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…