cici eltim ve hayal kırıklığım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok seviyesiz bir diyalog.samimi olursaniz gerdeginizden gerceginize herseyi sorarlar ,sınır tanimiyorlar edepsizlikte.

esinize soyleyebilirsiniz belki ne yapayim diye ama ora da karisik. simdiden kiskanma gibi bir yafta yemeyin.
kv niz icin yeriniz hep ayri olur emin olun.

12 senelik evliyim 2 eltim var. hosgeldin-hosbulduktan oteye gitmedik.bu halde bile bir dunya laf soz doner.ben anlamadim nasil bir is.

Midem bulandı.
Ben olsam eşime söylerdim. O karar versin gerisine.
Sonradan bişey olsa bile eşimden bişey saklamamış olmama da kimse karışamaz öyle değil mi?

İğrenç ötesi insanlar ya sakın samimi falan olma sakın, eşine anlat bu durumu sadece anlatacaksan da... Kızıyla ne biçim konuşuyor hem de sizin yanınızda tövbe...

kim nederse desin ben kayınvalideme çıtlatmadan duramazdım en azından senı bana sordular anne nasıl anlaşabılıyomusun dıye derdım cnm

Amaan onlar iyi olsa da kötü olsa da sizi etkileyen bi durum yok ki..
Kaynınız da sonuçta tanıyor kızı. Kv ye anlatsanız sız kötü olursunuz..

Tek kelimeyle rezalet! Ben olsam esime anlatirdim ki o da muhtemelen annesine soylerdi. Sizin kvnizle iliskiniz hangi derecede bilemem ama ilerde birgun benzer muhabbetler gelin-dunurler arasinda sorun yaratsa ve ben sahit olsam, niye soyleyip kvmi uyarmadim, niye uzulmesine goz yumdum, boyle insanlara karismasina en azindan samimi olmasina neden sebep oldum diye kendimi yer bitirirdim. Ki bildiklerimden haberdar olsalar onlar da bana gucenirdi.

Son düzenleme:
Kimseye bu konuda yorum yapmayın gerek yok çünkü..

Bu hayatta hepimizin birbirimiz hakkında şöyledir böyledir diye fikirlerimiz var kafamizda bunu yaymak gereksiz..

Kayniniza uzuldugunuzu yazmissiniz ama sonuçta sizin lafinizla kizi birakmayacagina gore ....

Fikirleriniz sizde kalsin en doğrusu bu..

Ne kadar az gorusmeniz gerektigini ilk gorusmede anlamissiniz :)
Ne kadar uzak o ksdar iyi..bu olayida saklayin inkar eder siz kiskanc olarak kalirsiniz..zaten kendini belli edecektir rahat olun.

İlk başta okurken klasik, tecrübeli gelinden laf alabilmek ona yapılanları öğrenmek,kaynananın huyunu suyunu çözebilmek için yapılan sohbet adı altında sorgu olduğunu düşündüm gıcık oldum. ama o cümleyi duyunca resmenn tiksindim gözlerim faltaşı gibi açıldı ekranın karşısında..töbe töbe..bi anne nasıl böyle konuşur..bi kız nasıl annesiyle birlikte bu cümlenin arkasından güler..nasıl tipler bunlar benim kafam almadı..

Eşinize söyleyin bence yarın bir gün kv hakkında cimri dedi diye kendi dedikleri lafı siz söylemiş gibi anlatırlar sıkıntı yaşarsınız

Bakin siz tanimissiniz,birakin k.v.de kendi tanisin.

Cevap : mesafeli, bayramdan bayrama ...

yapılan espiri çok terbiyesizce
ben anneme adet olduğumu bile söylemeye utanırım
yeni tanıştığın insanların yanında yapılanlar hiç hoş değil bence şu aralar samimi olmayın

Eltiden de anneciginden de uzak durun.cok fenalar...
Agzinizdan laf almak ve size karşı ilerde kullanmak için ugrasmislar ama bravo size

Eltinden tiksindim bence sen de tiksin ve mesafeli ol. Sakın kayınvaliden hakkında bir laf kaçırma ağzından.

İyyyyy okurken midem bulandi, koskoca kadindaki nasıl bir üslup oyle. Mesafeli olmakta fayda var

daha yeni evlerine gelmiş birinin yanında küfür ve laf almalar.sen uzak dur bırak millet naparsa yapsın garipsemen normal

agzindan laf almaya çalisma normal kaldi oteki lafin yaninda
bide ben boyle insanlar var diyen yazilari saskinlikla okudum

ilk defa duydum bunu, gerçekten varmi boyle konusan insanlar
herkes bi kenara kaynina acidim ben

Çok seviyesiz bir knuşma olmuş.. Eşine söyle bence. Diğerlerine hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…