• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicim günlerimiz bile olmadı!!!!

Herkesi hatalı buldum.

Siz hatalısınız, öyle şaka yapılmaz. Hele düğünün ortasında. Sorunlarınız da varmış zaten. Bu samimiyeti nereden buldunuz.

Eşiniz hatalı, neden dürüstçe altınların sizin ailenizde kaldığını söylemiyor? Korkuyor mu? Kararınızın arkasında durması gerekirdi. Sonraki hatalarına hiç girmiyorum bile.

Eşinizin ailesi hatalı. Ne demeye bu kadar karışıyorlar. Onlar nasıl aile ise sizinkiler de öyle. Kime isterseniz ona bırakırsınız. Bir de inanmayıp suçüstü falan yapmaya çalışıyorlar. Çok ayıp.

Sadece anne ve babanıza üzüldüm. Yok yere huzursuz olmuşlar.

Son düzenleme:
Görümcenizle aranızda yaşananlar konsunda haksızsınız. Orkestra zaten kızı zor durumda bırakmış gereksiz bir espri. siz en azından "alsın görümcem değilmi feda olsun " gibi bişey diyebilirdiniz..Daha şık ve ortamı yumuşatacak bir yaklaşım olurdu..Öyli diyerek zaten sinyalleri herkeze vermiş oldunuz siz
Eşinizin ailesi size daha yakın oturuyor sanırım. Bu durumda altınları onlara bırakmayınca da biraz alınmışlardır doğal olarak bize güvenmiyor demekki diye..Ama eve gidipde çıkar altınları diyecek kadar ileri gitmeye gerek yokmuş bence
E bu olanlar üstüne sizinde hemen boşanırım ozaman falan gibi sözleri sarfetmeniz tuz biber olmuş. Daha iki günlükken boşanma lafını ağzınıza bu kadar kolay alıyor iseniz kolay gelsin. Evlilikde biraz durumları idare etmeyi,krizleri yönetmeyi bilmelisiniz.Sınıfta kalmışsınız maleseff

Görümcenize hırsız demeniz yerinde bir davranış olmamış, altınlar konusuna gelince ne sizin annenizde ne de onun annesinde kalmasına gerek yoktu, herhangi bir bankadan eşinizle birlikte kasa kiralayıp oraya koyabilirdiniz böylelikle senin annende kalacak benim annemde kalacak mevzusu da olmazdı.

Görümcenize hırsız demeniz yerinde bir davranış olmamış, altınlar konusuna gelince ne sizin annenizde ne de onun annesinde kalmasına gerek yoktu, herhangi bir bankadan eşinizle birlikte kasa kiralayıp oraya koyabilirdiniz böylelikle senin annende kalacak benim annemde kalacak mevzusu da olmazdı.

aynen hala şu zamanda böyle bir mevzu olması kötü , banka diye bir şey var :50::50:

Yaşananlar çok tatsız gerçekten :26: orkestraya ne oluyor da öyle bir şey diyebiliyor o kadar insanın içinde çok ayıp ya ben görümcenizin yerinde olsam çok alınır gücenirdim kim olsa bozulurdu :20: eşinize gelince amba büyütmüş yahu altın konusunu sanki anneniz alıp kaçacak altınları hey Allah ım akıl fikir ver bu insanlara :19: anneniz sizin o el mi yabancı mı :19: ne oldu son durum nedir? :26:

canım düğün hazırlıkları stresi böyle birşey.mümkün olduğunca aileleri karıştırmyın bence aranızda çözebilirsiniz.çözülmeyecek mesele değil.sen daha yumuşak ve yapıcı olursan nişanlında yumuşar bence.

bende anneme vermiştim .
bunun nesi yanlış anlamadım
ne kadar kötü niyetli insanlar var:32:
bence siz madem durum bu hale geldi hepsini alıp kasaya koyup kimseye laf ettirmeyecektiniz

O saka vs cok yersiz olmus.eminim bir tek siz gulmussunuzdur.ve herkes gorumcenizle aranizim bozuk olduğunu amlamistir.
hepsini bir yana koyalım, kayinpederiniz hadi erzak almaya gidelim deyip altinlarin yerini goster bakalim dediginde esiniz destur diyemediyse bunlar sizin daha iyi gunleriniz demektir.nedir bu suc ustu yapmaya calismak falan mi? Cok cirkin ve esiniz çok toy belli ki.

olan anne babana olmuş böyle şeylere fırsat vermemeni tavsiye ederim ..tabiii boşanmazsan

hayır benım anlamadıgım madem balayı donusune kadar annene emane etmıstın neden eşin al dedıgınde gıdıp almadınkı zaten donunce alacakmıssınız. inat çok kötü bişey. bak bosu bosuna annenlerıde uzmussun. gidip güzellikle alsaydın ne annenler duyacaktı ne de sen uzulecektın. gercekten karı kocanın arası duzelıyor aynı yataga gırıyosun ama annen baban senı kocanla hep kavga edıyorsun sanıyor. umarım cozulur yuva kurmak zor yıkmak kolay.:50:

kayın pederin evinize gidip altınları göster demesi resmen olay çıkartmak için kurulmuş bir plan..

kusura bakmasın, bir baba tamam kızına hırsız dendi diye sinirlene bilir ama bunu ( kırgınlığı, yanlışlığı, yakışık olmayan durumu artık adına her ne denirse) gidip oğlunu evine götürüp göster altınları şeklinde yapıyorsa o adam da iyi niyet göremiyorum..

bütün gün kahvaltıdaymışsınız..o zaman bir şekilde baba olarak görümcenizin kırgınlığını dile getirebilirdi.
eğer niyeti babalık yapmaksa, orta yol bulmaksa, kırgınlığı dile getirmekse yapılması gereken şey oturup konuşmak olmalıydı..
hadi siz cahil, oğlu cahil.. kendisi koskoca adam böyle eve gitmeler altın nerede? hani kızım hırsızdı diye planlar içerisine girmek falan yakışmış mı yaşını başını almış adama.. !

gelelim sizi yolda arabadan indirmesine..
bu nasıl bir anlayış? terbiyesizlik... sizi indirip kalkıp yine sizin evinize hangi yüzle gidiyor? anne babanıza ne yüzle baktı??
kızınızı az önce yaka paça sokağa attım diye utanmadı mı?!
o evden güle oynaya çıkartmıştı sizi.. böyle mi dönecektiniz?

bir arkadaş demiş iş kocada bitiyor.. hakikaten çok doğru..

size gelince sizin de şakanız yersiz olmuş.. düğün gününün stresi belli ki. insan bilinç altında birisini sevmediği zaman ağzına hakim olamıyor sizin ki de o hesap.

bu hikaye de de en masum taraf anne babanız.
bir kaç zaman önce gelin ettikleri kızları evlerine ne şekilde döndü..
onların acısı hiç kimsenin acısına benzemez.

Selam Arkadaşlar.
Yeni evlendim ama çıkmaz yoldayım. Nerden başlayacağımı bilmiyorum.. Bir görümcem var akıllara zarar, ruh sağlığı yerinde olmayan bir insan. Sevgili döneminden beri anlaşamayız eşimin kız kardeşiyle ( bu arada 6 senedir sevgilyiz 2 sene nişanlı toplamında 8 sene birlikteliğimiz var) herneyse cahildir dedim iyi olmaya çalıştım dügüne kadar iyiydik canımlı cicimli olmasada şakalaşıyorduk ara sıra. Takı esnasında orkestra gelin hanım görümceniz para çalıyor dedi bende çakaaal dersiniz ya hani bende hırsııız dedim güldüm geçiştirdim. Kınadada yaşanmışlar oldu tatsızlıklat oldu özetliyorum sizlere. O olay kapandı orda biz biz balayına gidicektik ertesi günü dedimki eşime anlaştığımız gibi kalsın ben anneme veriyim altınları gelir gelmez alıp kendi kasama yatırıyım. Önce tamam demişti annesiyle gerdek gecesi eve girmeden oğlunu fitnelemişse artık bilemicem niye annenlere gidiyor anneme niye vermiyoruz güvenmiyormusun falan gibi sözler sarfetti ki annesindeydi bütün altınlar daha öncesinde nişandan sonra bizim adetten verilmez kızda kalır ama annemler tutup verdiler altınları kayınvaldime güvenilmese o zamanda güvenilmez, asıl sen güvenmiyorsun falan dedim gittim annemlere verdim altınları akşamıda balayına uçtuk. Geri dönüşte kayınvalidemlere kahvaltıya gittik kayınbabam eşime altınları naptınız diye sormuş oda eve sakladık demiş gerçeği dememiş böylece kendi adına orta yolu bulmuş.. Biz kayınvalidemle kahvaltıdaykrb kayınbabam eşimi kaldırıyor erzak aldım sizin eve bahanesiyle bizim eve geçiyorlar altınları nereye sakladınız diyor eşimin yalanını çıkarıyor. Ve aynı zamanda o orkestra şakasınıda görümcem kayınbabama söylemiş ona hırsız dediğimi ve tabii ki eklemelerle süslemelerle aktarmış soyun dediğimi çıkar paraları dediğimi falan dediğimi demiş hakkımda iftira atmış binevi. Bunu babası eşime söylediğinde beni annesigilden aldı eve geçtik anında o altınları annenlerden alcaksın! Benim ailem hırsız mı? Sen ne diyorsun gidip alcaksın. Dur sus bi dinle ben kendimi bi izah ediyim diyorum nuh diyor peygamber demiyor . Alacaksın diyor almicam dedim gidip ben alıyorum dedi. Bende bu modla gidersen boşanırız olur biter ne güven var ne başka birşey dedim arabasına bindim annemler bırakırsın beni defolır gidersin dedim yolda arabada tartıştık beni yaka paça arabadan attı yolun ortasında.. Bende o sinirle annesini aradım ağzıma geleni saydım mutlusunuzdur inşallah zil takıp oynayın falan dedim. Arkadaşımdan rica ettim annemlere bıraktı. Annesi babası ve kendisi bizdelerdi. Ağzıma geleni oda aynı şekilde paylaştık. Babam annem çok yıprandı konuşmadan boşanmaya kararlıydık. Saygı yoktu konuşmaların içinde.. Annem sinirle aldı altınları masaya koydu alın dedi zaten kızım geldiğindr alcaktı bu uslup neyın nesi dedi. Ben krndi altınlarımı ellemedim kaldı kı kızımkını mı alcam falan dedi... Ya bilmiyorum napıcam bilmiyorum eşimin bu ailesine düşkünlüğünü onların Ağzına bakmasını.. Nasıl değiştireceğimi bilmiyrum akıl verin lütfen!
Kotu olmus balayindan sonra bunlari yasamak..aslnda biraz kendimede benzettim bnde anneme vermistim balayina giderken sonrasindada baktim bnden habersiz onun dugunu bunun sunneti diye annesine veriyo o takiyo bnde aldim anneme goturdum tekrar.. simdi arada bana guvenmiyosun hirsizmiyim bn desede almiycam kvde dertlensin dursun:) yanii annesiyle babasiyla yalniz birakmaya gelmiyo dolduruyolar guzel

Kp in eve gelip nereye sakladınız hani demesi ne kadar çirkin ya.
Eşin bir kere evde duruyor demiş daha neden kurcalıyor ki?
Sinir oluyorum böyle her şeye burnunu sokan ailelere.

Biz bu kavga çıkmasın diye düğünün ertesi günü hemen gidip bankaya koymuştuk..

Hırsız şakasına ben alınmazdım aradaki samimiyete bağlı.

Zaten soğuksa aranız dememeliydin.
Neyse olan olmuş artık demeyecektin yapmayacaktınların faydası yok.

Gereksiz yere kötü olunulmuş ama düzelmeyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Kv yi arayıp mutlu oldunuz mu falan diye çemkirmen doğru değil yalnız.
Bundan sonrası için en ufak kavganızı onlara duyurmamaya özen göster.
Sen böyle yaptıkça ailesi tatlı olur eşin için maalesef:ssz:

Selam Arkadaşlar.
Yeni evlendim ama çıkmaz yoldayım. Nerden başlayacağımı bilmiyorum.. Bir görümcem var akıllara zarar, ruh sağlığı yerinde olmayan bir insan. Sevgili döneminden beri anlaşamayız eşimin kız kardeşiyle ( bu arada 6 senedir sevgilyiz 2 sene nişanlı toplamında 8 sene birlikteliğimiz var) herneyse cahildir dedim iyi olmaya çalıştım dügüne kadar iyiydik canımlı cicimli olmasada şakalaşıyorduk ara sıra. Takı esnasında orkestra gelin hanım görümceniz para çalıyor dedi bende çakaaal dersiniz ya hani bende hırsııız dedim güldüm geçiştirdim. Kınadada yaşanmışlar oldu tatsızlıklat oldu özetliyorum sizlere. O olay kapandı orda biz biz balayına gidicektik ertesi günü dedimki eşime anlaştığımız gibi kalsın ben anneme veriyim altınları gelir gelmez alıp kendi kasama yatırıyım. Önce tamam demişti annesiyle gerdek gecesi eve girmeden oğlunu fitnelemişse artık bilemicem niye annenlere gidiyor anneme niye vermiyoruz güvenmiyormusun falan gibi sözler sarfetti ki annesindeydi bütün altınlar daha öncesinde nişandan sonra bizim adetten verilmez kızda kalır ama annemler tutup verdiler altınları kayınvaldime güvenilmese o zamanda güvenilmez, asıl sen güvenmiyorsun falan dedim gittim annemlere verdim altınları akşamıda balayına uçtuk. Geri dönüşte kayınvalidemlere kahvaltıya gittik kayınbabam eşime altınları naptınız diye sormuş oda eve sakladık demiş gerçeği dememiş böylece kendi adına orta yolu bulmuş.. Biz kayınvalidemle kahvaltıdaykrb kayınbabam eşimi kaldırıyor erzak aldım sizin eve bahanesiyle bizim eve geçiyorlar altınları nereye sakladınız diyor eşimin yalanını çıkarıyor. Ve aynı zamanda o orkestra şakasınıda görümcem kayınbabama söylemiş ona hırsız dediğimi ve tabii ki eklemelerle süslemelerle aktarmış soyun dediğimi çıkar paraları dediğimi falan dediğimi demiş hakkımda iftira atmış binevi. Bunu babası eşime söylediğinde beni annesigilden aldı eve geçtik anında o altınları annenlerden alcaksın! Benim ailem hırsız mı? Sen ne diyorsun gidip alcaksın. Dur sus bi dinle ben kendimi bi izah ediyim diyorum nuh diyor peygamber demiyor . Alacaksın diyor almicam dedim gidip ben alıyorum dedi. Bende bu modla gidersen boşanırız olur biter ne güven var ne başka birşey dedim arabasına bindim annemler bırakırsın beni defolır gidersin dedim yolda arabada tartıştık beni yaka paça arabadan attı yolun ortasında.. Bende o sinirle annesini aradım ağzıma geleni saydım mutlusunuzdur inşallah zil takıp oynayın falan dedim. Arkadaşımdan rica ettim annemlere bıraktı. Annesi babası ve kendisi bizdelerdi. Ağzıma geleni oda aynı şekilde paylaştık. Babam annem çok yıprandı konuşmadan boşanmaya kararlıydık. Saygı yoktu konuşmaların içinde.. Annem sinirle aldı altınları masaya koydu alın dedi zaten kızım geldiğindr alcaktı bu uslup neyın nesi dedi. Ben krndi altınlarımı ellemedim kaldı kı kızımkını mı alcam falan dedi... Ya bilmiyorum napıcam bilmiyorum eşimin bu ailesine düşkünlüğünü onların Ağzına bakmasını.. Nasıl değiştireceğimi bilmiyrum akıl verin lütfen!

ne kadar çirkin bir konu ya bu altın konusu görgüsüzlük resmen Allah ıslah etsin inşallah.
bu tip eşler oturacak anasının dizinin dibinde erkek milleti evlendikten sonra ne kadar kıymetli oluyor sanki kadınlar kimsesiz gökten düştü.
o görümce de bekarsa evlenince görecek.inşallah kendisi gibi bir görümcesi olur :1:
valla canım nasıl değiştireceksin ki koca adamı.kendisinin görmesi lazım bazı şeyleri sen ne dersen de sana karşı tavır alacak bu sefer.Allahm yardım etsin

Altın yüzünden bu denli yıpranmanıza üzüldüm kız annesi kızının evliliğini, mutluluğunu düşünür. Eminim saklayıp aileniz size geri verirdi zaten. Ama genelde nedense erkek tarafı altınları almakta aşırı ısrarcı davranıyor.Eşiniz sizi başta korumaya çalışmış ama sonra neden sizin evinize babası erzak bahanesi ile gidip altınları tekrar soruyor onu anlamadım. Evlenmişsiniz bence altın yüzünden kendinizi üzmeye değmez alttan alın toparlamaya çalışın. Nişanlıykende ailesinin ağzına bakan bir insanmıydı onu merak ettim. Bile bile mi evlendiniz?

eşimin ailesi evimize daha yakın olduğu için balayına giderken onlara uğrayıp altınları bıraktık hatta evimizin anahtarını verdik Allah korusun bişey olur 8 saatlik yola gidiyoruz dönemeyiz diye. geldiğimizde gitti aldı eşim bilezikleri bana verdi nakitleri balayına giderken yanımıza almıştık kalanları borçlarımıza yatırdık ama ben toplam ne kadar olduğunu bile bilmiyorum sormadım sormak aklıma bile gelmedi.
biraz maddiyatçılık ve ön planda olma hevesi var gibi geldi bana konu sahibinin eşinin ailesinde. bi kere bi evlilikte senin ailen benim ailem ayrımı yapıldı mı sorun başlıyor demektir. hep bi kıyaslama hep aileyi savunma mekanizması devreye girer. o yuzden hiç dile getirmemek daha iyi. hatta biraz politika bile yapılmalı.
düğündeki görümce olayında da şakaylada olsa o kelimeyi kullanmak yerine aaa yapmaz benim kardeşim deseydin keşke. ona cok düşkün olduğundan değil azıcık nabza göre şerbet vermek gibi. politika yapılmalıdan kastımda buydu işte. evlilkte bunun gibi şeyler can kurtarır.
evliligin ilk ayları eşi ve ailesini tanıma aşaması gibi oluyor. zamanla oturuyor ama cicim ayı falan geçip gidiyor işte.

Back
X