Cidden anlamıyorum bazılarını

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar hayırlı huzurlu bayramlar diliyorum hepinize aileniz ile birlikte 🌷
Ben ikin öncesi post açmıştım eşim kurban kesmeye gidecek diye sorunu yazmıştım profilimde var.. Bugün eşim kurbanı kesti sağolsun herkes pay vermiş Rabbim kabul etsin eltimin dışında herkes vermiş sorum şu kaynım beni arıyor diyorki eşim uyuyor şuan et veremiyorum ayırıcaz alırsın Sinirlendiğim nokta eşin uyusun sen abisi olarak veremiyor musun kardeşine yani bende yok abi önemli değil Allah kabul etsin dedim et filan değilim saçma bir şekilde biz sonra vericez eşim uyudu demesi verme kardeşim ozaman

Patron kızar , bir güzellik uykusunu alsın. Artık payınıza ne düşerse alırsınız. Çok kafana takıyorsun eltini kv yi falan keyfine bak, eşine anlat bunu ama yorum yapma. Fitle sonra izle 😂 tohumu atmış ol, vereceği et için arayan abiyi ilk kez duydum tek bacağı size verecekler demek ki hangi bacak ona karar veriyorlar 😎

Son düzenleme:
Bu şekilde aranır mı ne ayıp.. vermezse vermez ama vereceksede alt tarafı eşini kaldırıp soramıyor mu millet kurban telaşındayken o niye uyuyor oda ilginç🤔

Kadin ayiracaktir paylari. Bunda sinirlenecek ne var?
Ya s
Patron kızar , bir güzellik uykusunu alsın. Artık payınıza ne düşerse alırsınız. Çok kafana takıyorsun eltini kv yi falan keyfine bak, eşine anlat bunu ama yorum yapma. Fitle sonra izle 😂 tohumu atmış ol, vereceği et için arayan abiyi ilk kez duydum tek bacağı size verecekler demek ki hangi bacak ona karat veriyorlar 😎
Çok tatlısınız ne güzle yorum yani saçma gelen eşim uyuyor uyanınca ayıracak saçma bir cümle ve bende dedim ki olsun gerek yok Allah kabul etsin dedim 😂

Aranızda ki asıl problem nedir
Arayıp durumu anlatmak normal gelmedi bana

Ya s

Çok tatlısınız ne güzle yorum yani saçma gelen eşim uyuyor uyanınca ayıracak saçma bir cümle ve bende dedim ki olsun gerek yok Allah kabul etsin dedim 😂
Yahu 30 yaş civarı insanlar biz size et vereceğiz , az sabredin der mi ya ? hangi görgü kuralına giriyor bu, valla billa vereceğiz Kuran çarpsın vereceğiz ben karımı ikna edeceğim 😂 Adam gelmiş kurban kesmiş Allah razı olsun böyle mi deniyor, bizde uyuyacağız birazdan deseydin. Eski konunu biliyorum sen makaraya bağlayamıyorsun. Böyle durumlarda pas atıyorlar gol atacaksın abi bir dahakine et değil nakit kabul ediyoruz, bayramda ek iş yaptıracağım eşime diyeceksin. Mal gibi kalsın.

Arkadaşlar hayırlı huzurlu bayramlar diliyorum hepinize aileniz ile birlikte 🌷
Ben ikin öncesi post açmıştım eşim kurban kesmeye gidecek diye sorunu yazmıştım profilimde var.. Bugün eşim kurbanı kesti sağolsun herkes pay vermiş Rabbim kabul etsin eltimin dışında herkes vermiş sorum şu kaynım beni arıyor diyorki eşim uyuyor şuan et veremiyorum ayırıcaz alırsın Sinirlendiğim nokta eşin uyusun sen abisi olarak veremiyor musun kardeşine yani bende yok abi önemli değil Allah kabul etsin dedim et filan değilim saçma bir şekilde biz sonra vericez eşim uyudu demesi verme kardeşim ozaman
Yani bence iyi niyet olarak aramis gecikme olmus sende bunu dusunme diye arayip durumu belirtmis

Bizde sizi anlayamıyoruz
Ve bazılarını anlayamıyorsunuz ya kendınızde o Bazılarının içinde olabilirsiniz

Yahu 30 yaş civarı insanlar biz size et vereceğiz , az sabredin der mi ya ? hangi görgü kuralına giriyor bu, valla billa vereceğiz Kuran çarpsın vereceğiz ben karımı ikna edeceğim 😂 Adam gelmiş kurban kesmiş Allah razı olsun böyle mi deniyor, bizde uyuyacağız birazdan deseydin. Eski konunu biliyorum sen makaraya bağlayamıyorsun. Böyle durumlarda pas atıyorlar gol atacaksın abi bir dahakine et değil nakit kabul ediyoruz, bayramda ek iş yaptıracağım eşime diyeceksin. Mal gibi kalsın.
Aslında evet 😂 😂 😂 😂 😂

Back
X