- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
peki esin ne dedi ne tepki verdi neden bu kadar zorluyor durumu onu anlamadim belli ki bu kadar canin acıyorsa var bir sorun imsallah hemen aşarsın ama kocan hoduk cikmis bunu giz ardi etme davranislari dogru degil**
Allah kuzeninizi size bağışlamış. Doktor aynı uyarıyı eşimede yaptı. Eğer olayın üstüne giderseniz eşiniz kan kaybından kaybederiz durdurulması zor bir durum kanama falan demişti.
Biliyorum tıbbi müdahale insanı irrite ediyor ama tedavi sürecin olduğunda sorun da çözülmüş olacak. Vajinismus tedavisi daha meşakkatli ve yıpratıcı geliyor bana.Bir de fizyolojik problemler de karşı taraf daha anlayışlı.Psikolojik tedavi süreci erkek ve ailesi tarafından bagnazca tepkilerle olumsuz etkilenip yıllarca sonuclanmayabiliyor.Bende sanırım operasyon geçireceğim. Durum oyle gözüküyor.
Aslında bunu söylemek isteimoyurm ama konuyu daha iyi anlayın diye mecbur ayzacagım.Peki hala devam ediyor mu?
Ben ilk gece o kdr ağladım ki gerçei evlendiğim günden beri hep ağladım. Konu cinselliğe gelince adama birşeyler oluyor içinde şeytan cıkıyor sanki. Normalde kedi gibi olay cinselliğe gelince tanıyamıyorum. 14günde beni bu zorlamalarıyla cinsellkten soguttu. Neyseki 3 gündür kanamam artınca oalyın ciddiyetnin farkına vardıda bana davranması gerektiği gibi davranıyor.peki esin ne dedi ne tepki verdi neden bu kadar zorluyor durumu onu anlamadim belli ki bu kadar canin acıyorsa var bir sorun imsallah hemen aşarsın ama kocan hoduk cikmis bunu giz ardi etme davranislari dogru degil
Benim de öyle olmuştu her defasinda kanamam başlıyordu ve yarim kalıyordu bende korkuyordum bu kanamadan ötürü kasıyordum kendimi 5 kez veya daha fazla olmustur en son kendimi kasmamayi rahat olmayi başardım ne aci ne kanama hicbirsey olmadi eee tabi siz yine de farklı dktorlara gidebilrisiniz
Sanırım beni ya boşardı yada ben onun dırdırından onu boşardım.Benim kanamam da 3 4 gün sürmüştü ilişki sonrası ama devamı gelmeyince doktora gitmedim. Acı da vardı. Eşim tedirgin oluyordu. Ben tedirginliğimi belli etmeyip onu rahatlatıyordum "sonuçta şimdiye kadar olan bir doku var geçer" diye..
Sanırım kalın ama yine senin bahsettiğinden daha inceydi ki geçti..
Eşine diyecek şey yok zaten. Zar kalınlığından değil kasmaktan da olabilirdi. Senin elinde olan bir şey değil sonuçta. Aylarca psikolojik tedavi görsen neler derdi acaba?
benım kuzenım fazla kanamadan kan kaybı yaşadı ve yogun bakımda yattı gunlerce ,
o zaman ben küçüktüm ama kocasından nefret etmiştim çünkü çok severdim ,
halaa bütün sülale onu gördüğümüzde o hayvan gibi davranması gelir aklımıza ,
Aslında bunu söylemek isteimoyurm ama konuyu daha iyi anlayın diye mecbur ayzacagım.
Biz geçtiğimiz cuma günü doktora gittik. Doktor bunu bize söyledi. Eve geldik sanki eşim doktorun dediğini takmamış gibi gel bir daha deneyelm belki doktor abartıyordur oranın genişlemesi lazım dedi. Tekrar birlikte olma girişiminde bulunduk sonrasında doktorun dediği gibi bende hızlı ve yogun bir kanama başladı. Ped koydum 20 dakika için ped doldu yani. Ben cok korktum aglamaya basladım beni hastaneye götür falan dedim şokla. Neyse sonra sakinleştim ama o günden beri azda olsa kana oluyor ped kullanıyorum. Gerçekten eşim bu tarafını hiç bilmiyordum cok anlayışsızmış onu görmüş oldum bu olayda.
3 ay sonunda ilişkiye girebilmistkk 3 ay dayandı ama sonunda eh yeter artk deyince bnde kasmayi bırakınca oldu eee birz anlayışlı olsn canımBenim canımmı cok az bilmiyorum dayanamaya çalışıyorum sıkıyorum kendimi ama gözyaşlarıma engel olamıyorum. Bus efer ben ağlayınca eşim sinirleniyor. Bacaklarını açmıyorsun kendini kasıyorsun diyor. Ne sanıyor anlamıyorumki sonucta ben ilkkez biriyle birlikte oluyorum ve dogal olarak kasmanın ne oldugunu bile bilmiyorum vucudum acı cekerken nasıl kasmam ki zaten. Cok saçmalıyor bence. Bende istiyorum bu acıdan bu kanamadan ama olmuyor
Yani artık adama açık açık sen daha önce biriyle birlikte olmadın mı olmadıysan defol git ol öğren öyle gel ne hayvansın dedim yani. Düşünün... Bana yaptıgı hayvanlıkmış gibi geliyor hatta gibisi değil Hayvanlık. Erkeklerin hepsi böyle değildir eminim ki ama benim kocam gibi olanları var malesef bu ülkede. Kendini ezdirmiceksn dediğin gibi yoksa başına çıkarlar. Şu olay bir çözülsün onun benm elimden çekeceği var zaten.Kendini ezdirme daha ilk gunden sana tavsiyem.. bu sadece bu konuda degil her konuda..daha yeni evlisin.. bu adam yuzundenden umarim cinsellikten nefret etmezsin.. sakin bi daha denettirme.. beyinsiz akil fukarasi bi kocan var ne yazikki.. ilk defa kadin goren biri bile boyle yapmaz. Uzgunum ama bu olay cozulsede kocani iyi tart.. bunun dogumu lohusaligi hastaligi olursa ne olacak?
Sanırım beni ya boşardı yada ben onun dırdırından onu boşardım.
Onuda anlıyorum tamam birşeyler yasamak istiyor ama tam bir bencil gibi davranıyor.
Ben orda acılar içinde olurken nasıl bu kadar rahat oluyor onu zaten hiç anlamıyorum.
Benim ablam var 3 tane onlarında böyleymiş. Ama kocaları anlayışlıymış benimki ayı çıktı resmen.3 ay sonunda ilişkiye girebilmistkk 3 ay dayandı ama sonunda eh yeter artk deyince bnde kasmayi bırakınca oldu eee birz anlayışlı olsn canım
Tabiiki her erkek ayni degil..sen aci cekerek o zevkine bakmaya calisiyosa evet hayvandir. Bi kez canim aciyor diye esim o isi yarida kesti..hatta ben niye biraktin dedim..cok oluyo tabii buna.. ama normali budur.. kadinda erkekte partneri mutlu oldukca mutlu olur.. bu evliligi birak tek gecelik bir iliski olsa bile boyledir yani. Normallestirmeye calismasin o yuzden.. esinin hareketi anormalYani artık adama açık açık sen daha önce biriyle birlikte olmadın mı olmadıysan defol git ol öğren öyle gel ne hayvansın dedim yani. Düşünün... Bana yaptıgı hayvanlıkmış gibi geliyor hatta gibisi değil Hayvanlık. Erkeklerin hepsi böyle değildir eminim ki ama benim kocam gibi olanları var malesef bu ülkede. Kendini ezdirmiceksn dediğin gibi yoksa başına çıkarlar. Şu olay bir çözülsün onun benm elimden çekeceği var zaten.
Çocuk zaten planlarım arasında yok.Evlenince farklı yüzünü gördün demek oluyor bu.
Bunu fiziksel operasyonla aşarşın büyük ihtimalle ama sakın çocuk icin acele etme. Eşini biraz daha gözlemle. İlk zorlukta bambaşka bir ruh haline bürünmüş..
Evlenince eşime bakarak ve cevremdeki evlilikleri kıyaslayarak emin olduğum bir şey var ki en önemli şey merhametmiş..
Nerdeyse mazoşist oldugunu düşünücektim.Tabiiki her erkek ayni degil..sen aci cekerek o zevkine bakmaya calisiyosa evet hayvandir. Bi kez canim aciyor diye esim o isi yarida kesti..hatta ben niye biraktin dedim..cok oluyo tabii buna.. ama normali budur.. kadinda erkekte partneri mutlu oldukca mutlu olur.. bu evliligi birak tek gecelik bir iliski olsa bile boyledir yani. Normallestirmeye calismasin o yuzden.. esinin hareketi anormal
Iste her insan baska canim..nasil devam edersiniz bilmem.. ama dedigim gibi tekrar denettirme ve oturup konus..Nerdeyse mazoşist oldugunu düşünücektim.
5 yıldır birlikteyiz. Bir kere bana böyle bir zorlamasını hareketini imasını görmedim ama gerçekten aynı eve girmeden aynı yatagı paylaşmadan kimse kimseyi tanıyamazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?