Cidden bir derdim var :(

Canin acidigi halde zorladığın icin oluyor o kanama muhtemelen.. Eşin destek olup sefkat gösterecegine neyin tribine giriyor?
Simdi sen kendini suclu hissedip esinin bu tavırlarına hak da vermissindir degil mi, yaptigi psikolojik baski neticesinde..
Ay yok hiçte hak vermedim.
Benim zaten canım cok azdır . Bir yerim yansa ağlar biyerimi bir yere vursam sızlanan bir insandım hep.
O yüzden ona hiç bir zaman bana yaptıgı bu davranışını haklı bulmayacagım.

Çocuk zaten planlarım arasında yok.
Kendim daha kadın olmanın ne demek oldugunu anlayamadım. Daha aptal gibiyim ve bence 5 - 6 ay böyle bu aptallıgım devaö edecek gibi.
Gercekten sudan cıkmış balıga döndüm. Neye ugradıgımı sasırdım.. İnş atlatıcam bu durumu

Eşin pişman değil mi peki?
Senin kanaman varken korkmuyor mu? Sonrasında özür diliyor mu mesela..

Ay yok hiçte hak vermedim.
Benim zaten canım cok azdır . Bir yerim yansa ağlar biyerimi bir yere vursam sızlanan bir insandım hep.
O yüzden ona hiç bir zaman bana yaptıgı bu davranışını haklı bulmayacagım.
Bi arkadas yazmis, bunun hamileligi dogumu lohusaligi oldugu zaman ne yapacak bu koca kişisi?
Vajinismus, kanama vs bi sekilde atlatilir da eşinin bu tavri cok ama cok yanlis, en başından nefret uyandirmis ya, sen psikolojik baskiya ugradigin icin kasiliyorsun, ameliyat da olsan kendini sıktığın için canin yine yanacaktir..
Doktor "kan kaybindan eşini kaybederiz" dedigi halde bi daha denedi demenden sonra urperdim gercekten..

merhabalar,
ben Ekim ayında evlendim, Aralık ayında dediğiniz operasyonu geçirdim. Sadece acı duyduğum için sadece iki kez denedik sonra doktora gittik. Ameliyat tarihi verdi ve oldum. Hiç korkulacak bir durum yok inanın. Benim kadar canı tatli birine daha hiç rastlamadım ona rağmen operasyondan üç gün sonra temizlik yaptım, misafir ağırladım. 45 gün ilişki yasağı verdi doktorum. Şimdi hiç sıkıntısız devam ediyorum hayatıma :)

Aslında bunu söylemek isteimoyurm ama konuyu daha iyi anlayın diye mecbur ayzacagım.
Biz geçtiğimiz cuma günü doktora gittik. Doktor bunu bize söyledi. Eve geldik sanki eşim doktorun dediğini takmamış gibi gel bir daha deneyelm belki doktor abartıyordur oranın genişlemesi lazım dedi. Tekrar birlikte olma girişiminde bulunduk sonrasında doktorun dediği gibi bende hızlı ve yogun bir kanama başladı. Ped koydum 20 dakika için ped doldu yani. Ben cok korktum aglamaya basladım beni hastaneye götür falan dedim şokla. Neyse sonra sakinleştim ama o günden beri azda olsa kana oluyor ped kullanıyorum. Gerçekten eşim bu tarafını hiç bilmiyordum cok anlayışsızmış onu görmüş oldum bu olayda.
Doktor size boyle dedikten sonra (!!kanama cok olur ve esinizi kaybedebiliriz!!) gel sen doktor abartiyordur deneyelim mi dedii??

Ask, mesk, sevgi,tutku...onemli de once sefkat,merhamet,anlayis olacak insanda.
Uzuldum durumunuza gercekten.
Hamilelik,logusalik vs size yaklasamayacagi zamanlarda,ya da farkli zorluklarla karsilastiginizda napicak ki?
Iyi bir dr arastirip ona bi muayene olun. Umarim cabuk atlatirsiniz

Eşin pişman değil mi peki?
Senin kanaman varken korkmuyor mu? Sonrasında özür diliyor mu mesela..
Doktora gitmeden once dilemiyordu cunku ben kastıgım için öyle oldugu kanısındaydı.
Şimdi durumun ciddiyetinin farkında bana bskı uygulamayı kesti. Güzel konuşuyor. İyi olucaksın korkma bundan utanılacak bişey yok. Sen bunları düşünme herşey halolur gibisinden konuşuyor. Şu son 3-4 gündür değişti.

Doktor size boyle dedikten sonra (!!kanama cok olur ve esinizi kaybedebiliriz!!) gel sen doktor abartiyordur deneyelim mi dedii??

Ask, mesk, sevgi,tutku...onemli de once sefkat,merhamet,anlayis olacak insanda.
Uzuldum durumunuza gercekten.
Hamilelik,logusalik vs size yaklasamayacagi zamanlarda,ya da farkli zorluklarla karsilastiginizda napicak ki?
Iyi bir dr arastirip ona bi muayene olun. Umarim cabuk atlatirsiniz
Annemlerin tanıdıgı cok iyi bir jinekolog varmıs oraya götürecek bugun beni annem eger oda ameliyat kesin derse mecbur olacagım.

merhabalar,
ben Ekim ayında evlendim, Aralık ayında dediğiniz operasyonu geçirdim. Sadece acı duyduğum için sadece iki kez denedik sonra doktora gittik. Ameliyat tarihi verdi ve oldum. Hiç korkulacak bir durum yok inanın. Benim kadar canı tatli birine daha hiç rastlamadım ona rağmen operasyondan üç gün sonra temizlik yaptım, misafir ağırladım. 45 gün ilişki yasağı verdi doktorum. Şimdi hiç sıkıntısız devam ediyorum hayatıma :)

Gerçekten mi ya.
Suan nasılsınız peki. Hala öyle cok siddtli agrı veya acı çekiyormusunuz.
Gerçekten cok korkuyorum ameliyattan sonrada acı cekerim diye.
Umarım bende sizin gibi cabuk atlatırım. Ve sağlığıma kavuşurum

**
Hadi ya demek hep bir acı oluyor.
Ben bekarken sanıyordumki o acı bir kere oluyor cidden ne cahilmişim.
Doktorada söyledim eşim anlayışsız davranıyor diye doktor onunla konuşunca benim kasılmamla bir alakası olmadıgını dogustan zarımın kalın oldugunu anlatınca biraz baskısını üstümden çekti.
Eşimle 6yıldır birlikteliğimiz var bu konuda boyle oldugunu bilmiyordum. Her konuda anlayışlıdır kedi gibidir. Ama bu konuda başıma aslan kesiliyor.
Peki sizin kanamanıznda böyle oluk oluk geldiği oldugumu. Yada 3 gün falan sürdüğü.
Evet,aynen oluk oluk kan kaybettim,inanılmazdı.
Her yer battı mesela,rezillikti.
Sonra duşa girdiğimde de çok kan gitti.
O gün öyle sürmüştü.
Sonra kesildi.
(Okuyanlar affetsin açık yazdım)

Acı konusu da aynı,zordu.
Ama eşim hassastı bana karşı.
O yüzden uzamadı.
Eğer tecrübesizseniz ilk zamanlarınız böyle zor olur,sonra alışılıyor,amacına uygun olmaya başlıyor :)

Çok geçmiş olsun, bir hekimin daha muayene etmesi iyi olacaktır.
Sıkmayın canınızı.

Gerçekten mi ya.
Suan nasılsınız peki. Hala öyle cok siddtli agrı veya acı çekiyormusunuz.
Gerçekten cok korkuyorum ameliyattan sonrada acı cekerim diye.
Umarım bende sizin gibi cabuk atlatırım. Ve sağlığıma kavuşurum
şu an sanki hiç öyle bir ameliyat olmamış gibiyim inanın. çoğu zaman unutuyorum zaten. size şöyle söyleyeyim kontrole gittik bir ay sonra ameliyattan doktor parmakla muayene etti inanamadım. benim hafif derecede vajinismusum da vardı üstelik. ilk sefer için emla krem kullan uyuştursun daha kolay olur dedi. kremi sadece bir kez kullandım onda da etkisini göstermesini beklemedim bile. her şey çok kolay ve çabuk oldu. şimdi dediğim gibi gayet yolunda her şey. ama eşinizin size anlayışlı davranması çok çok önemli. biliyorum çünkü insan böyle bir durumda zaten kendiyle savaş halinde oluyor. yeterince destek görememek çok üzücü, işleri daha karmaşık bir hale sokabilir. umarım bir an önce atlatırsınız.

Evet,aynen oluk oluk kan kaybettim,inanılmazdı.
Her yer battı mesela,rezillikti.
Sonra duşa girdiğimde de çok kan gitti.
O gün öyle sürmüştü.
Sonra kesildi.
(Okuyanlar affetsin açık yazdım)

Acı konusu da aynı,zordu.
Ama eşim hassastı bana karşı.
O yüzden uzamadı.
Eğer tecrübesizseniz ilk zamanlarınız böyle zor olur,sonra alışılıyor,amacına uygun olmaya başlıyor :)

Çok geçmiş olsun, bir hekimin daha muayene etmesi iyi olacaktır.
Sıkmayın canınızı.
Çok yardımcı oldunuz cok teşekkür ederim.
İnş bende atlaatcagım:)

Yani yazdıgını okurken üzüldüm amaa dogru diyorsun durum bunu gösteriyor.

sizi üzmek değil niyetim. ama durum bu gerçekten. hani 6 ay geçer, siz düzelmek için çabalamazsınız, adam isyan eder; ben buna hak verebilirim. ama daha 14 gün olmuş, kanama yaşamışsınız, doktor durumu söylemiş. hala sizi zorlaması çok çok kötü. tecavüz etmek mi niyeti nedir yani az daha beklesin, ölmez ya. evlilikte cinsellik önemli tamam da başka şeyler de var önemli olan. saygı, sevgi, sabır gibi... eşinizde bunlar yok.

Merhaba..
Pro üye olmadıgım için konuyu mecbur buraya açıyorum. Şimdiden özür dilerim.

Ben daha 14 günlük evliyim ve büyük bir sorunumuz var oda cinsellik.
Daha ilk geceden o kdr acı duydum ve kanamam olduki elim ayagım birbirine dolandı. Eşim böyle olur zamanla alışıkcaksın desede benim için işkenceden başka bir şey olmadı. Her defasında acı çekip sonrasında kanamamla uğraşıyordum. Ben böyle acı çektikce eşim bu sefer bana baskı uygulamaya basladı benim kendimi çok kastıgımı söyleyip duruyodu. Balayından gelince hemen bir kadın doguma gittim. Acaba vajinusmusmuyum diye endişelendim cünkü. Doktor muane etti. Sonra bana ufak bir operasyon geçirmen gerekiyor diyince basımdan aşağı kaynar sular indi. Ben sandım ki kayganlaştırıcı verir ilaç verir belki psikolojiktir ilk gece korkumu hala yenememişimdir diye düşünürken bana operasyon diyince ben korktum tabi.

Söylediğine göre kızlı zarım kalınmıs ve içeri girmeye çalışıldıgında kanamaya başlıyormuş. Fazla denersenizde bu kanama durdurulamaya bilir o yüzden ameliyat olman gerekiyor bir nevi estetik gibi düşün dedi.

Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım :KK43:(((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda :KK43:((

Bu durumu yaşayanlarınız varsa bana yazabilir mi gerçekten motive olmaya cok ihtiyacım var.
Ben 1-2 ay bunu yaşadım. Korkuyodum hatta. Belki de vajinismustum. Bilmiyorum. Ama bahaneler uyduruyodum. Belim falan ağrıyor diye. Benimki de tedirgin oluyodu benim için. Bilmiyo ki o işten kaçıyorum. :olamaz:(Sonrasında açıkladım ama) İlk gecemde cok acı cektim. Ama benimki beni rahatlatıyodu hep. Ben itiyodum ayaklarımla onu o da kasılıyordu ama sonunda zor da olsa yaptık yani. Sonra o ilk gün korkusuyla yaptık hep. Ben acıtsa da caktırmıyordum. Cok dardı benim vajinam acı o yüzdendi. Ama ne zaman acısa hep anlayışlıdır ve yarıda keserdi. Regl agrısı cektiğimde bile dayanamaz :KK51: sonra birden geçti gitti. Ha bide karnımı ve belimi cektirdim sonra acı gecti. Zevk almaya başladım. (Benim yumurtalıklarım, kasıklarım ve belim agrıyodu ilişki esnasında) senin şu anki durumun ve bu kadar kötü hissetmen tamamen eşinle alakalı. Eşin çok anlayışsız.

Farkli doktorlara danisin ki iciniz rahat etsin

Bu duruma en az sizin kadar uzuldum, korkmayin en azindan caresi var, bende bu durumla birebir degil ama vajinal ameliyat gecirmistim (Sanirim sigil yuzundendi) ve daha 15-16 yaslarinda ozellikle cinsel bir munasebetim olmamisken. Ameliyatin guzel gececektir eminim, yanliz suna takildim, kac yildir esinle birlikteymissin ama bu yonunu gormemissin, hatta yazmissin "Ayni eve girmeden, yatak paylasmadan anlasilmasi zor" gibilerinden, sana katiliyorum. Bizim toplumumuza uymayan o normlar karsi cinsi bazen taniyamamamiza sebep oluyor, maalesef cogu erkek ve kadin evlenmeden once birbirlerini her mana da taniyamadiklari icin evlendikten sonra boyle sorunlar oluyor.

Back
X