Merhaba..
Pro üye olmadıgım için konuyu mecbur buraya açıyorum. Şimdiden özür dilerim.
Ben daha 14 günlük evliyim ve büyük bir sorunumuz var oda cinsellik.
Daha ilk geceden o kdr acı duydum ve kanamam olduki elim ayagım birbirine dolandı. Eşim böyle olur zamanla alışıkcaksın desede benim için işkenceden başka bir şey olmadı. Her defasında acı çekip sonrasında kanamamla uğraşıyordum. Ben böyle acı çektikce eşim bu sefer bana baskı uygulamaya basladı benim kendimi çok kastıgımı söyleyip duruyodu. Balayından gelince hemen bir kadın doguma gittim. Acaba vajinusmusmuyum diye endişelendim cünkü. Doktor muane etti. Sonra bana ufak bir operasyon geçirmen gerekiyor diyince basımdan aşağı kaynar sular indi. Ben sandım ki kayganlaştırıcı verir ilaç verir belki psikolojiktir ilk gece korkumu hala yenememişimdir diye düşünürken bana operasyon diyince ben korktum tabi.
Söylediğine göre kızlı zarım kalınmıs ve içeri girmeye çalışıldıgında kanamaya başlıyormuş. Fazla denersenizde bu kanama durdurulamaya bilir o yüzden ameliyat olman gerekiyor bir nevi
estetik gibi düşün dedi.
Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım

(((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda

((
Bu durumu yaşayanlarınız varsa bana yazabilir mi gerçekten motive olmaya cok ihtiyacım var.