Cidden bir derdim var :(

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
32
Merhaba..
Pro üye olmadıgım için konuyu mecbur buraya açıyorum. Şimdiden özür dilerim.

Ben daha 14 günlük evliyim ve büyük bir sorunumuz var oda cinsellik.
Daha ilk geceden o kdr acı duydum ve kanamam olduki elim ayagım birbirine dolandı. Eşim böyle olur zamanla alışıkcaksın desede benim için işkenceden başka bir şey olmadı. Her defasında acı çekip sonrasında kanamamla uğraşıyordum. Ben böyle acı çektikce eşim bu sefer bana baskı uygulamaya basladı benim kendimi çok kastıgımı söyleyip duruyodu. Balayından gelince hemen bir kadın doguma gittim. Acaba vajinusmusmuyum diye endişelendim cünkü. Doktor muane etti. Sonra bana ufak bir operasyon geçirmen gerekiyor diyince basımdan aşağı kaynar sular indi. Ben sandım ki kayganlaştırıcı verir ilaç verir belki psikolojiktir ilk gece korkumu hala yenememişimdir diye düşünürken bana operasyon diyince ben korktum tabi.

Söylediğine göre kızlı zarım kalınmıs ve içeri girmeye çalışıldıgında kanamaya başlıyormuş. Fazla denersenizde bu kanama durdurulamaya bilir o yüzden ameliyat olman gerekiyor bir nevi estetik gibi düşün dedi.

Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım :((((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda :(((

Bu durumu yaşayanlarınız varsa bana yazabilir mi gerçekten motive olmaya cok ihtiyacım var.

Merhaba..

Daha ilk geceden o kdr acı duydum ve kanamam olduki elim ayagım birbirine dolandı. Eşim böyle olur zamanla alışıkcaksın desede benim için işkenceden başka bir şey olmadı. Her defasında acı çekip sonrasında kanamamla uğraşıyordum. Ben böyle acı çektikce eşim bu sefer bana baskı uygulamaya basladı benim kendimi çok kastıgımı söyleyip duruyodu. Balayından gelince hemen bir kadın doguma gittim. Acaba vajinusmusmuyum diye endişelendim cünkü. Doktor muane etti. Sonra bana ufak bir operasyon geçirmen gerekiyor diyince basımdan aşağı kaynar sular indi. Ben sandım ki kayganlaştırıcı verir ilaç verir belki psikolojiktir ilk gece korkumu hala yenememişimdir diye düşünürken bana operasyon diyince ben korktum tabi.

Söylediğine göre kızlı zarım kalınmıs ve içeri girmeye çalışıldıgında kanamaya başlıyormuş. Fazla denersenizde bu kanama durdurulamaya bilir o yüzden ameliyat olman gerekiyor bir nevi estetik gibi düşün dedi.

Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım :KK43:(((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda :KK43:((

Bu durumu yaşayanlarınız varsa bana yazabilir mi gerçekten motive olmaya cok ihtiyacım var.
canm benimde cok uzun süre canım acıdı 4 5 ilşkiye kdr hep kanamam oldu. ama eşim acayip anlayışlıydı cok şükür.
arkadaslarm zamanla azalcak ddkleri için acı. eşim korkuodu canm yanıoo die duruyodu bn durma diodum aşmak için. ama seni cok iyi anlıyorum dyanılmaz bi acı. ve o acıdan dolayı hiç bir zevkte alamıyor insn. bn 7 aylk evlym hala bile biraz ara versek acıyor. sadece eşinin tavrını bende doğru bulmadım

Bunu ilk defa siz yaşıyor değilsiniz. Başıma gelmedi ama gelenleri duydum. Çok kafanıza takıp, fobi haline getirmediğiniz sürece, operasyondan sonra bir sıkıntınız kalmaz.
Eşinize çok laf saymak istedim de... Neyse... Anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşsa, şu yaşadığınız psikolojik sıkıntının onda birini yaşardınız belki. Umarım hayatınızın geri kalanında, başka konularda da bu anlayışsız, kaba tavrını sürdürmez.

Allahım şifa versin inşallah arkadaşım.
Duyduğum,bildiğim bir konu değil ama bir an önce sağlığına kavuşmanı dilemek için yazdım.

canm benimde cok uzun süre canım acıdı 4 5 ilşkiye kdr hep kanamam oldu. ama eşim acayip anlayışlıydı cok şükür.
arkadaslarm zamanla azalcak ddkleri için acı. eşim korkuodu canm yanıoo die duruyodu bn durma diodum aşmak için. ama seni cok iyi anlıyorum dyanılmaz bi acı. ve o acıdan dolayı hiç bir zevkte alamıyor insn. bn 7 aylk evlym hala bile biraz ara versek acıyor. sadece eşinin tavrını bende doğru bulmadım
**
Hadi ya demek hep bir acı oluyor.
Ben bekarken sanıyordumki o acı bir kere oluyor cidden ne cahilmişim.
Doktorada söyledim eşim anlayışsız davranıyor diye doktor onunla konuşunca benim kasılmamla bir alakası olmadıgını dogustan zarımın kalın oldugunu anlatınca biraz baskısını üstümden çekti.
Eşimle 6yıldır birlikteliğimiz var bu konuda boyle oldugunu bilmiyordum. Her konuda anlayışlıdır kedi gibidir. Ama bu konuda başıma aslan kesiliyor.
Peki sizin kanamanıznda böyle oluk oluk geldiği oldugumu. Yada 3 gün falan sürdüğü.

**
Hadi ya demek hep bir acı oluyor.
Ben bekarken sanıyordumki o acı bir kere oluyor cidden ne cahilmişim.
Doktorada söyledim eşim anlayışsız davranıyor diye doktor onunla konuşunca benim kasılmamla bir alakası olmadıgını dogustan zarımın kalın oldugunu anlatınca biraz baskısını üstümden çekti.
Eşimle 6yıldır birlikteliğimiz var bu konuda boyle oldugunu bilmiyordum. Her konuda anlayışlıdır kedi gibidir. Ama bu konuda başıma aslan kesiliyor.
Peki sizin kanamanıznda böyle oluk oluk geldiği oldugumu. Yada 3 gün falan sürdüğü.
hayr oluk oluk kesnlkle değildi leke şeklnde çarsafı batırcak kadardı benimki :)

Esinizin saglik durumunuzu bile bile öküzlesmesini bir yana birakarak doktorun dedigi ameliyati amcamin kizi da olmustu oda iliski aninda aci cektigi ve daha sonrada kanamalar yasadigi icin bir kucuk ameliyatla rahatladi kizcagiz.hatta o azaptan kurtuldum diye seviniyordu ve cok basit bir ameliyatmis.tekrardan gecmis olsun.

Kalin kizlik zarinin bazen dogumda ama cogu zaman doktor mudahalesi ile ortadan kalkan bir sey oldugunu duymustum.Dogum durumunuzdan önce cözmeniz gereken bir durum oldugundan doktor müdahalesi sonrasinda asabilirsiniz.Bir sure sonra daha iyi olacaktir siz ve esiniz icin..korkmayin aci veren bir ameliyat oldugunu sanmiyorum.Bence bu sureci ertelemeyin durumlar iyice can sıkıcı hal almadan..

Benim bir arkadasim evlendigi ilk aksami kizlik zarinin kanamadigini bu duruma sasirdigini soylemisti.(bakire oldugu icin) Yakin bir arkadas oldugumuz icin de benim basima gelip gelmedigini ögrenmek istedigi icin paylasti.Sonraki beraberliklerinde caninin yandigini ve kanamalar olmaya basladigini söylemisti.Kalin kizlik zarindan bahsetmis doktor ama operasyon durumu olmadi arkadasimin..
Dogumdan sonra problem yasamadi sanirim ki sonrasinda bu konuda paylasimimiz olmadi.Ama belli bir sure esiyle saglikli birliktelik yasayamadigi icin problemler yasadigini,arkadasimin zor zamanlar gecirdigini biliyorum.
O yüzden dogumu beklemeyin.Ve bir an once cözüm bulmaya calisin.
Erkeklerin bu konudaki bilmezlikleri,anlayissizliklari biz kadinlari yoruyor iste..
Insallah sorununuz cözülür bir an once..

Merhaba..

Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım :KK43:(((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda :KK43:((

iki hatta 3 ve işinin en iyisi doktora git lütfen bu önemli

benım kuzenım fazla kanamadan kan kaybı yaşadı ve yogun bakımda yattı gunlerce ,
o zaman ben küçüktüm ama kocasından nefret etmiştim çünkü çok severdim ,

halaa bütün sülale onu gördüğümüzde o hayvan gibi davranması gelir aklımıza ,

Ilk yaptigin zamanlar zaten aciyorki bu normal.. seninkinde bari sorun varmis ama.. ameliyatini ol kurtul. Esin biliyo mu durumu? Ameliyat olman gerektigini?

Burada bir üye paylaşmıştı , vajinismus olduğu sanilirken sizin durumunuzu yaşadıgi ortaya çıktı.Oda mudehale ile tedavi oldu.

Ilk yaptigin zamanlar zaten aciyorki bu normal.. seninkinde bari sorun varmis ama.. ameliyatini ol kurtul. Esin biliyo mu durumu? Ameliyat olman gerektigini?
evet doktor onada anlattı eşinizin üstüne gitmeyin onun bir kabahati yok onu bunlatmayın denemeye calışmayın kan kaybından kaybederiz lütfen falan bile dedi.

benım kuzenım fazla kanamadan kan kaybı yaşadı ve yogun bakımda yattı gunlerce ,
o zaman ben küçüktüm ama kocasından nefret etmiştim çünkü çok severdim ,

halaa bütün sülale onu gördüğümüzde o hayvan gibi davranması gelir aklımıza ,
**
Allah kuzeninizi size bağışlamış. Doktor aynı uyarıyı eşimede yaptı. Eğer olayın üstüne giderseniz eşiniz kan kaybından kaybederiz durdurulması zor bir durum kanama falan demişti.

Back
X