Cidden bir derdim var :(

Merhaba..
Pro üye olmadıgım için konuyu mecbur buraya açıyorum. Şimdiden özür dilerim.

Ben daha 14 günlük evliyim ve büyük bir sorunumuz var oda cinsellik.
Daha ilk geceden o kdr acı duydum ve kanamam olduki elim ayagım birbirine dolandı. Eşim böyle olur zamanla alışıkcaksın desede benim için işkenceden başka bir şey olmadı. Her defasında acı çekip sonrasında kanamamla uğraşıyordum. Ben böyle acı çektikce eşim bu sefer bana baskı uygulamaya basladı benim kendimi çok kastıgımı söyleyip duruyodu. Balayından gelince hemen bir kadın doguma gittim. Acaba vajinusmusmuyum diye endişelendim cünkü. Doktor muane etti. Sonra bana ufak bir operasyon geçirmen gerekiyor diyince basımdan aşağı kaynar sular indi. Ben sandım ki kayganlaştırıcı verir ilaç verir belki psikolojiktir ilk gece korkumu hala yenememişimdir diye düşünürken bana operasyon diyince ben korktum tabi.

Söylediğine göre kızlı zarım kalınmıs ve içeri girmeye çalışıldıgında kanamaya başlıyormuş. Fazla denersenizde bu kanama durdurulamaya bilir o yüzden ameliyat olman gerekiyor bir nevi estetik gibi düşün dedi.

Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım :KK43:(((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda :KK43:((

Bu durumu yaşayanlarınız varsa bana yazabilir mi gerçekten motive olmaya cok ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşım. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben 8 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında ben de vajina girişinde inanılmaz bir acı hissediyordum. Sanki kezzap dökülmüş gibi. Ama sadece temas oldugunda acıyordu. Eşim hiç üstüne gelmedi ilişkiye girememiştik bile. Zaman geçti erteledim erteledim..... 6 aylık evliyken doktora gittim vajinismus teşhisi koydu(!) sonra bir psikologa gittim ( bu sırada hiç ilişki yaşamıyoruz ) parmak egzersizleri falan verdi. Yapabiliyorum ama acı hissediyorum!! Psikolojik değil fizyolojik bir acı yani! Yarıda bıraktım tabii. Bence vajinismus falan değildim. İnternetten araştırdım. Kaç prof a gittim bilmiyorum. Eşim de hem muhafazakar hem kıskançlığından hem de erkek jinekologlara güvenmediğinden erkek doktora yollamıyor bu arada. İşim iyice zorlaştı. Daha sonra teşhis kondu. VVS!! Vulvar vestibulit sendrom. Şimdiki adı vulvodynia.. allah düşmanıma vermesin. Derken derken zarzor evlat sahibi olayım diye katlanarak yumurtlama dönemi ilişkide bulunarak vs hamile kaldım. Doğum rahatlatır dedi doktorum. Emzirmek de tamamen düzeltir (2yıl boyunca) dedi. Emzirme geçince yine başlıyormuş acısı. Tansiyon çıktı sezaryene girdim, bu biiiiirrr!! Oğlum emmedi bu ikiiiiii!! Dünya üstüme geliyor sanki. Çıldıracağım. Tüm kapılar yüzüme kapanıyor!
Sonra eşim yurtdışına gitti 1 seneliğine dil eğitimi için. Ben de kayınvalideme anlattım durumu. Kendi annem biliyor zaten vs. En sonunda bir doktor buldum ve eşim dönmeden ameliyat oldum. Eşime de kendi kadın doktorumun ameliyat ettiğini söyledim. Çok şükür düzeldim. Şimdi çok çok daha iyiyim. Sen de teşhisi iyi bir doktora koydur güzel kardeşim. Kadın olmak çok zor. Allah şifanı versin şimdiden. İstersen doktorun ismini özelden de yazabilirim. Allah onun gibi doktorların sayısını arttırsın. Demem o ki, vajinismus diye kestirip atmak kolay. İyi araştır. Benim hastalığımı burada bilen doktor sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ne profları gezdim. Aaaah ahhh!!

Merhaba..
Pro üye olmadıgım için konuyu mecbur buraya açıyorum. Şimdiden özür dilerim.

Ben daha 14 günlük evliyim ve büyük bir sorunumuz var oda cinsellik.
Daha ilk geceden o kdr acı duydum ve kanamam olduki elim ayagım birbirine dolandı. Eşim böyle olur zamanla alışıkcaksın desede benim için işkenceden başka bir şey olmadı. Her defasında acı çekip sonrasında kanamamla uğraşıyordum. Ben böyle acı çektikce eşim bu sefer bana baskı uygulamaya basladı benim kendimi çok kastıgımı söyleyip duruyodu. Balayından gelince hemen bir kadın doguma gittim. Acaba vajinusmusmuyum diye endişelendim cünkü. Doktor muane etti. Sonra bana ufak bir operasyon geçirmen gerekiyor diyince basımdan aşağı kaynar sular indi. Ben sandım ki kayganlaştırıcı verir ilaç verir belki psikolojiktir ilk gece korkumu hala yenememişimdir diye düşünürken bana operasyon diyince ben korktum tabi.

Söylediğine göre kızlı zarım kalınmıs ve içeri girmeye çalışıldıgında kanamaya başlıyormuş. Fazla denersenizde bu kanama durdurulamaya bilir o yüzden ameliyat olman gerekiyor bir nevi estetik gibi düşün dedi.

Yani aranızda böyle şeyler yaşayanlar var mı? Gerçekten cok kötü hissediyorum. Bugun başka bir jinekologa daha gideceğim oda ameliyat derse mecbur olacagım :KK43:(((
Resmen bıçak saplanıyormuş gibi acı çekiyorum bu yüzden eşimi itiyorum ben böyle yaptgm içinde eşim bana tuhaf davranmaya basladı. Napıcagımı hiç bilmiyorum. Doktorun muane etmesinden muaneden sonra kanamam olmasından sıkıldım artık ve korkuyorumda :KK43:((

Bu durumu yaşayanlarınız varsa bana yazabilir mi gerçekten motive olmaya cok ihtiyacım var.
bir senedir olsa neysede 14 günlükken kıza bu şiddet neden eşinizi kınıyorum.

Eşinin tavrına çok sinirlendim ve üzüldüm...
Bir beden olmak, hem ruhen hem bedenen bir araya gelmek evlilikte cinsellik.
Bu şekilde işkence çekmen hem seni eşinden hem de cinsellikten soğutur. Elbette herkesin fizyolojik yapısı farklı, bence de eğer fizyolojik bir durumsa hemen ameliyat ol, tedavini ol...
Hem eşinle sorun yaşama, hem de cinsellikten zevk al, çünkü her ne kadar evlilikte cinsellik her şey değilse de evliliği ayakta tutan bir etmen.
Kaldı ki severek evlenmişsen, öpmeye doyamadığı insanla bu şekilde olmak çok kötü, psikolojini bozar.
Geçmiş olsun...

Benim 1 ay sonra yırtılmış kızlığım kalınmış benimde hafif kanamaları olmuştu arada sonra geçiyor ama biraz ara verseniz iyi olur cinselliğe yara olunca daha çok acı hissedersin Seninde cinselliğe hazırlanman gerekiyor ön sevilmeyi biraz uzun tutun birde ilk giriş esnasında daha hassas ve yavaş yavaş alıştıra alıştıra girmesini söyleyin eşinize daha az acı hissedeceğini düşünüyorum 15 yıllık evliyim hala ilk giriş esnasında yapım dar olduğu için hafif acım oluyor sonra geçiyor. geçmiş olsun umarım yardımcı olabilmişim dir

Çok gecmiş olsun .
Duydun daha önceden her kişinin ki farklı işte .
Eşinizin tavrı da ayrı bir acayip .
Bir doktora daha gidin ve gereğini yapın bence

Back
X