- 30 Kasım 2017
- 9.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.041
- 198
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Nedenini bilmediğin bir konuda nasıl estetik yaptırcaksın ? Beğenmediğin yerin olur ok ama bilmiyosan nasıl nereye yaptırcan bacım .. yardım ederim atarsan ama eminim güzelsindir etrafı takma bukdarBunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur
Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.
Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Bana at ben cok dobrayimBunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
O işler nasip kısmet.en iyi evlilikleri çirkin kadınlar yapıyor valla.ben ay parçası gibiyim bana da asılan eden adam gibi biri yok.hatta güzel olunca da çirkinler bile ne adamlarla evlendi ben bu güzellikle avucumu yalıyorum diyorsun.demem o ki güzellik çirkinlikle ilişki denge şeyin gram alakası yok.kısmetin sonradan açılacak demek ki.arada sırada buradaki eski konuları okuyorum.senin gib umutsuz yazan, dert yanan üyelerin hepsi anneler klübü olmuşYaşım 25 ciddi bir ilişkim olsun istiyorum kimse beni beğenmiyor.
Anlattıklarımdan yaşımı küçük zannettin ama durum bu yani.
O işler nasip kısmet.en iyi evlilikleri çirkin kadınlar yapıyor valla.ben ay parçası gibiyim bana da asılan eden adam gibi biri yok.hatta güzel olunca da çirkinler bile ne adamlarla evlendi ben bu güzellikle avucumu yalıyorum diyorsun.demem o ki güzellik çirkinlikle ilişki denge şeyin gram alakası yok.kısmetin sonradan açılacak demek ki.arada sırada buradaki eski konuları okuyorum.senin gibi umutsuz yazan, dert yanan üyelerin hepsi anneler klübü olmuşYaşım 25 ciddi bir ilişkim olsun istiyorum kimse beni beğenmiyor.
Kime göre neye göre güzel değilsin? Sırf başkaları öyle dedi diye çirkin olduğunu kabullendin mi yani? Peki o başkaları senin ne yapıp yapmaman gerektiğini de söylüyor mu? Onları memnun etmek zorunda mısın /mıyız?Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
E küçükmüş işte yaşınYaşım 25 ciddi bir ilişkim olsun istiyorum kimse beni beğenmiyor.
E küçükmüş işte yaşınYaşım 25 ciddi bir ilişkim olsun istiyorum kimse beni beğenmiyor.
Begenmeyebilir bu cirkinsiniz demek değil ki. Herkesin göz zevki başka başka. Benim cook guzel dedigimi de begenmeyecek birileri olur kadin erkek.
Normal vatandaslari gectim belli ölçülerde güzellik standartlarini karsilayan mankenleri vs de begenmeyenler var. Sizi de begenen olur bir ara muhakak
Dobraysan iyi eleştiriye açığım bendeBana at ben cok dobrayim
Bana at ben cok dobrayimBunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
at cnmDobraysan iyi eleştiriye açığım bende
Bence cevre degil siz kendinizi begenmiyorsunuz cevreye de öyle enerji yaydiginiz için yada sevilmek icin fazla caba serfettiginiz icin sizi itici buluyorlar ne dalyan gibi adamlarin yaninda cirkin kadinlar var mesele güzellik degil benceBunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Ona çirkin şansı deniyor bence.doğa bu şekilde dengeliyor.Bence cevre degil siz kendinizi begenmiyorsunuz cevreye de öyle enerji yaydiginiz için yada sevilmek icin fazla caba serfettiginiz icin sizi itici buluyorlar ne dalyan gibi adamlarin yaninda cirkin kadinlar var mesele güzellik degil bence
Onlar zengin sayılmaz ki.Sana 1 hafta tiktok izlemeni tavsiye ediyorum. Oradaki teyzelerin özgüvenini görünce güzellik kavramın 180 derece değişecek.
Çevresel faktörün dışında kendini beğenmeme durumu ergenlikten beri gelen psikolojik bir sorun. Güzellik kavramı çok göreceli bir şey olmakla beraber hiç kimse için kesinlik arz etmeyen bir durum için bu kadar takıntı yapmak pek de mantıklı değil.
Nitekim dünyanın en zenginlerinden olan Jeff Bezos ya da Elon Musk'a baktığımızda tiplerinin kayda değer olmadığını görüyoruz. Güzellik algısı medyanın,sosyal çevrenin dayatması ile tamamen değişse de öze indiğimizde aslında kişinin kendisi ile barışık olmayıp kendisini sevmediğini görüyoruz.
O kadın adriana limadan bile daha güzel bence.adriananın yüzü aşırı çekici ve güzel ama candice nin vücudu şahane.çok kıvrımlı.adriana nın o kadar göze çarpan bir vücudu yok.Ben onu da anlamıyorum, iltifatın da bir dozajı olur. Çok sevimlisin çok sempatiksin diyebilirler halbuki. Sanki Candice Swanepoel var karşısında, öyle iltifatlar; o kadarı da komik, iğreti ve aşırı yapay duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?