Ciddi anlamda sabrımı sınıyorlar!

kayinvalidemle ayni sokaktayim sükür sıkintim yok esimin erkek kardrside öyle bir densizlik yapmaz insandan insana degir bence

Karşınızda eğer anlayacak insan yoksa kilitleyin olsun bitsin. Oda problem olur diyorsanız susun. Az kalmış biraz daha sabredin ozaman. Eşiniz kolayı bulmuş kendini çekmiş aradan biliyor başı ağrıyacak sizinkide can. Konuşup sonradan sorun çıkacaksa bide aynı evdesiniz sonra yine siz huzursuz olacaksınız. Siz konu açsanız sende evladımızsın oda sende de aynısını yapardık diyebilirler. Kendini anlatana kadar akla karayı seçersin. Aynı evde yaşamanın bazen böyle sonuçları olabiliyor.

Yatak odasini kilitleyin. Icerde ozel esyalarim var deyin. Kilit sizde olsun hep. Annenize de gitseniz kilitleyip gidin.
Konu sahibi ben tam da böyle yapardım. Ben o şekil yapmasam kimse " aa orası mahrem " demeyecekti. Herkes odama dalıp dibime köşeme kadar dalacaklardı. O yüzden kendi göbeğini kendin keseceksin.

Senin yerinde olsam kasıtlı olarak özel eşya bırakırım.Fantazi çamaşır,prezervatif ya da o amaçla üretilmiş başka nesneler...Belki utanır da giremez o zaman

Ya biz çocukken köye gittiğimizde, köyde bile insanlar odalarını kilitliyordu. Siz de kilitleyin, bu kadar sinir stres olacağına kilitle, surat asarlarsa assınlar.

Yatak odanızı kitleyin

Konu sahibi ben tam da böyle yapardım. Ben o şekil yapmasam kimse " aa orası mahrem " demeyecekti. Herkes odama dalıp dibime köşeme kadar dalacaklardı. O yüzden kendi göbeğini kendin keseceksin.
Biraz ince dusunceli insan zaten yatak odadina girmez. Yatak odasinda hersey olabilir. Ic camasiri, para, takilar... ortada birsey olmasa da mahremdir. Ancak dusuncesizce izin almadan oraya giriliyorsa yapilacak tek sey kilitleyerek ders vermektir. Birsey kayboldu diyelim kimseyi de suclayamazsin. Dedigoniz dogru eger karsinizdakiler bunu dudubemeyecek kadar hanzo ise kendi gobegini kendin keseceksin. Ozel hayata saygi olmali.

Söylesinler kilitle geç o ne be

Yada anne bak kilitledim lafa söze vardı kullanmasın bnm odam bnm özelim eiye

Ben odadayken eşimin annesi pat diye dalardı odaya. Kapı çalmak, müsait misiniz diye sormak yok.
Ben de hem odadayken hem de odada yokken kapımı kilitlemeye başladım.
Öyle bir insandan anlayış bekleseydim ooo....

Bazen insanlar sozle anlamiyorsa davranisla gostermek gerekebiliyor. Sizde de muhtemelen karsinizdaki insanlarda mahre.iyet kavrami, saygi ve ince fikir yok. Bu insanlara laf anlatmak da zor, dahasi bir de ustune kirilip alinirlar, bir de ustune kotu siz olursunuz. Bazen direk fiili davranmak en iyisi. Dogru yapmissiniz.

Terbiyesizlik resmen. Kilit yaptırın odanıza. Ne demek hele siz evde yokken yatağınızda uyumaları ya ben bile sinir oldum.

Bu insanlara laf anlatmak da zor, dahasi bir de ustune kirilip alinirlar, bir de ustune kotu siz olursunuz
Aynen
Zaten her iki durumda da kötüsün. Içime atıp dert edeceğime karşıdakine dert olacak şekilde yapmak en mantıklısı

En mantıklısı kilit neden diye sorarlarsa orası özel alanım çocuklar giriyor fln dersin

İzinsiz girilmesine ben de kızarım da ya i bebği emzirecekse uyutacaksa ben derim gür emzir diye.
Valla güzel oluyo yatarak emzirmek şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…